“Τι δεν έκανα σωστά; Έφταιξα σε κάτι;” Η Κατερίνα θέλει το σχόλιό σου…

Μετά από ενάμιση χρόνο σχέση εξ αποστάσεως με μια ενδιάμεση διακοπή πέντε μηνών ένιωσα ότι δεν πάει άλλο… Συνέχεια πήγαινα στη δική του περιοχή 400χλμ μακριά και αυτό ήταν κάτι που γινόταν από την αρχή της σχέσης.

Βλεπόμασταν κάθε εδομάδα αρχικά όταν πήγαινα εγώ εκεί. Μετά από 3 μήνες σχέσης αποφάσισα να πηγαίνω κάθε 15 μέρες για να μην νιώσω κούραση. Εκείνος δεν ερχόταν συχνά… Από τον ενάμισι χρόνο που τον ξέρω και από τους 14 μήνες που ήμασταν μαζί συνολικά άντε να είχε έρθει 10 φορές. Κι αυτές με αφορμή κάτι άλλο, όχι για εμάς τις πιο πολλές φορές.

Μετά από τους 3 μήνες σχέσης άρχισα να νιώθω ότι αλλάζει, ότι βάζει τη σχέση μας σε δεύτερη μοίρα. Όλο δουλειές, όλο υποχρεώσεις, όλο δεν μπορούσε αυτό για μας, δεν μπορούσε το άλλο… Όταν πήγαινα εκεί όλα φαίνονταν καλά αν και έμενα πολλές ώρες μόνη μου σπίτι του. Έκανα δουλειές, τον φρόντιζα και δεν τον έβλεπα πολύ… Έτρεχε μονίμως για άλλους: οικογένεια, φίλους, γνωστούς, αλλά εμείς πάντα στο μετά…

Γκρίνιαζα πολύ από ένα σημείο και μετά και γενικά αυτά που ήθελα τα διεκδικούσα με λάθος τρόπο. Εκείνος δεν έλεγε τίποτα. Δεν μου έλεγε ότι είχε πρόβλημα με την συμπεριφορά μου και απομακρυνόταν όλο και πιο πολύ. Άλλαζε κι εγώ τρελαινόμουν μέχρι που του είπα να χωρίσουμε.

Μετάνιωσα. Εκείνος φαινομενικά ανένδοτος. Ήθελε να μείνει μόνος του. Τον κυνηγούσα για καιρό. Στους πέντε μήνες που ήμασταν χώρια κατάντησα να γίνω ο πιο ανισόρροπος άνθρωπος του κόσμου. Τη μία του έλεγα ότι έχω πεθάνει για αυτόν, να μην με ξαναενοχλήσει ποτέ, την άλλη να του ζητάω συγνώμη και ότι δεν μπορώ χωρίς αυτόν… Κατάθεση ψυχής σε κάθε μήνυμα…

Με τα πολλά και με αφορμή κάποιο οικογενειακό γεγονός βρεθήκαμε στην περιοχή του. Σημειωτέον πως όταν άρχισα να “χάνομαι” έκανε κάποιες κινήσεις προσέγγισης…Τα βρήκαμε.

Όλο το διάστημα που ήμουν μόνη έκανα τεράστιο απολογισμό και είδα ξεκάθαρα τα λάθη μου τα οποία και διόρθωσα σε έναν μεγάλο βαθμό. Δεν γκρίνιαζα, δεν δημιουργούσα θέματα, τον καταλάβαινα σε όλα, τον φρόντιζα ακόμα πιο πολύ όταν ήμουν εκεί και όχι για να είμαι μαζί του γιατί ήξερα πως σε πολλά έσφαλα.

Αρχικά ήμασταν καλά. Στην πορεία όμως έβλεπα ότι εκείνος δεν έκανε πουθενά πίσω. Τα ήθελε όπως τον βόλευαν όλα. Όποτε ήθελε μιλούσαμε και για όσο ήθελε. Πήγαινα όταν ήθελα, ερχόταν για άλλους λόγους, κρατούσε επαφές με πρώην που φρόντιζε να δηλώνει το παρόν και να δημιουργεί θέματα.

Λέγαμε να πάμε ένα ταξίδι να μείνουμε οι δυο μας, κάτι που σχεδόν ποτέ δεν είχε συμβεί και όλο δεν μπορούσε. Αλλά μια φορά, για κάποιους φίλους πήγαμε αυθημερόν ένα μεγάλο ταξίδι για να τους βοηθήσουμε σε κάτι. Για εμάς ποτέ.

Έκανε τη ζωή του, τα χόμπυ του και δεν έλεγα τίποτα. Ίσα-ίσα μου άρεσε ό, τι είχε να κάνει με αυτόν. Όμως, εμείς πάντα στο μετά…
Όταν τσακωνόμασταν μου έκλεινε το τηλέφωνο και εξαφανιζόταν. Γενικά καλλιεργούσε γύρω του μια κατάσταση ότι δεν τον ενδιαφέρω και τόσο -ούτε εγώ, ούτε τα θέλω μου. Του ζητούσα πράγματα με όμορφο τρόπο και τα αρνιόταν. Και με βάση όλα αυτά έπρεπε καποια στιγμή να τα παρατήσω όλα εδώ και να ζήσω κοντά του εκεί. Θα το έκανα, αν έβλεπα ότι αυτός είναι ο άνθρωπός μου και ότι τρελαινόταν για μένα.

Προς το τέλος μου είπε ότι είναι μαζί μου και δεν τον ενδιαφέρει καμία άλλη. Μα δεν το έβλεπα! Έβγαινε και αρκετές φορές το κινητό το ξεχνούσε κάπου και δεν το άκουγε. Του έστελνα ένα γλυκό μήνυμα και ανταπόκριση καμία. Συχνά μου έλεγε πως δεν έτρεχε και τίποτα αν δεν μιλούσαμε και μια μέρα…

Επαιζα μαζί του, του έκανα ναζάκια στο facebook, του αφιέρωνα τραγούδια και αυτός τίποτα καμία αντίδραση. Μόνο σπάνια κάτι έκανε… και κάτι φωτό μας που είχε ανεβάσει. Συχνά μου έλεγε πως όλα αυτά ήταν δοκιμασίες για να δει αν όντως έχω καταλάβει τα λάθη μου…

Ώσπου ένα ωραίο πρωί, μου ήρθε ηλεκτρονικό μήνυμα από μια εφαρμογή για φλερτ στην οποία είδα να φιγουράρει η φωτό του και όταν μπήκα μέσα είδα ότι είχε διαμορφώσει σελίδα που δήλωνε ξεκάθαρα ότι ψαχνόταν… Εκεί μέσα είχα μπει παλιά αλλά αυτό σου στέλνει κάθε τόσο ενημερώσεις.

Το κουβέντιασα ήρεμα αρχικά και είπε ότι το είχε κάνει πριν 3 μήνες… Μόνο που τότε ήμασταν μαζί! Είχα όλη την καλή διάθεση να το λύσουμε και να τον πιστέψω όμως άρχισε να φωνάζει, να με λέει ζηλιάρα, ανασφαλή, να μου λέει ότι θα μου ανακοινώσει την απόφασή του αν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ σε 3 μέρες και άλλα τέτοια… αρνούμενος να πάω εκεί για να τα βρούμε, λέγοντας πως αυτός είναι και αν μου αρέσει….

Τελικά μου τηλεφώνησε μετά από 5 μέρες για κάτι άλλο. Δεν ανέφερε τίποτα για μας. Του είπα πως θεωρούσα ότι τελειώσαμε. Με πήρε 6 τηλέφωνα και δεν απάντησα. Μου έστειλε μήνυμα ότι με άφησε να σκεφτώ το λάθος μου -θεωρούσε ότι είχα ψαξει!

Μέρες μετά είχα καθυστέρηση! Τον ενημέρωσα ενώ το είχα αντιληφθεί μέρες πιο πριν αλλά δεν άντεχα την αγωνία και ήθελα να το ξέρει, να το μοιραστώ μαζί του… Ένα ξερό μήνυμα η απάντηση: να κάνω το τεστ και να τον ενημερώσω… Ούτε ένα τηλέφωνο, μια συμπαράσταση… τίποτα.

Ευτυχώς δεν είμαι έγκυος. Τον ενημέρωσα τηλεφωνικά, τον ευχαρίστησα για την απουσία του και εξαφανίστηκα. Άλλαξα νούμερο τηλεφώνου, διέγραψα γνωστούς και φίλους κοινούς από το facebook, τον μπλόκαρα -ενώ εκείνος με είχε διαγράψει αρχικά.

Ξέρω ότι καλά δεν είναι. Όμως αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι απλώς αυτός ο άνθρωπος παρά τα 29 του χρόνια δεν ξέρει να πάρει και να δώσει αγάπη σε μια γυναίκα και είναι πολύ εγωιστής.

Θέλω κάποιο σχόλιο σε όλα αυτά… Τι δεν έκανα σωστά, αν έφταιξα σε κάτι… Αλλά ξέρω ότι τα έδωσα όλα κι αυτό είναι λάθος… Σίγουρα πια ήταν η τελευταία φορά που το έκανα….

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. κατερινα δεν εχω τετοια υπομονη που τη βρηκες και τα ανεχτηκες ολα αυτα;;;;;;;αυτο δεν ειναι σχεση ειναι βασανιστηριο στο Νταχαου λιγοτερα θα περνουσες…..μπορει να ησουν ανασφαλης μπορει να ησουν ζηλιαρα μπορει χιλια δυο πραγματα να ειχες ,ομως αυτη η συμπεριφορα δεν αξιζει σε κανεναν ανθρωπο ειδικα σε καποιον που δινει τα παντα γιατι βλεπω οτι εκανες τα παντα για αυτον για να τον ικανοποιησεις……..εμαθες απο τα λαθη σου και αυτο ηταν το σωστοτερο που εκανες γνωρισες και αυτον τον τυπο του αντρα κατι που σε εμενα δεν εχει τυχει εσυ ομως τωρα απο τις νεες γνωριμιες σου με αλλους αντρες θα γνωριζεις κατι παραπανω απο εμενα.και κατι τελευταιο δεν ειναι ολοι αντρες ετσι ειναι ενα ποσοστο που ξεφτιλιζει και τους υπολοιπους

  2. kati antoistixo noiw8w pws pernw kai gw,authn thn adiaforia!!auto pou les sto telos,den prepei na deineis mono agaph alla kai na perneis,esu ekanes to vhma kai edwses telos,egw eimai akomh mperdemenh.alla ap’oti fainetai den aksize,to afhneis pisw kai sunexizeis….

  3. Δεν εκανες κατι λαθος, απλα ο φιλος σου εψαχνε κατι αλλο. Εκανες 400χλμ καθε εβδομαδα?? Μηπως ησουν πολυ δοτικη στη σχεση σου?? Στις σχεσεις δινουμε και παιρνουμε και εσυ μαλλον ξερεις μονο να δινεις και αυτο δεν ειναι υγιες. Τον φιλο σου μπορει να τον κουρασε η αποσταση, μπορει και να εψαχνε κατι αλλο. Οπως και να εχει, αφου χωρισατε, κοιταξε τη ζωη σου και ασε τα υπολοιπα στο παρελθον.

  4. kopelia stin idia fasi peripou eimai kai ego…gnorisa kapoion pou upoti8etai eixe pligo8ei sto parel8on kai fovotan na mi ksanapligo8ei.telika ego ton eroteutika kai ekeinos apla en8ousiastike kai sto telos efyge…auti pou pligo8ike imoun ego.tora briskomai sta maura mou ta xalia opos den exo bre8ei pote ksana sti zoi mou kai ekeinos einai mia xara.

    y.g parakalw na mi fanei to mail mou

  5. υπάρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κάνουν πορτοκάλια και μάλιστα οχι σε άλλη πόλη γιατι ως γνωστον μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται!

  6. Κατερινα, σε πολλα σημεια αισθανθηκα οτι μιλας για τον πρωην μου !!!!!!!!!
    Διαπιστώνω λοιπον οτι υπαρχουν και αλλοι όμοιοι του τελικά … και εγω η χαζή που νόμιζα ότι ειχα βρει τον ΕΝΑΝ … και για αυτο δεν ηθελα να χωρισω ..για να μην χασω το κελεπουρι μου
    αρα εχω ελπιδες τωρα που χωρισα τελικα με τον δικό μου να βρω και πάλι εναν ομοιο του ….χαχαχαχαχαχαχαχα
    Ελεοςςςςςςςςςςςςςς ο εγωισμος τους και οι ανασφαλειες τους !!!! Κουράγιο κορίτσια …

  7. Καλώς ή κακώς τον αγαπούσε και ήθελες να τον βλέπεις χαρούμενο και ευτυχισμένο, με αποτέλεσμα να του τα δινεις όλα και να του κάνεις όλα τα χατήρια και να βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα! Οπότε και εκείνος σε αντιμετώπιζε έτσι βάζοντας σε, σε δεύτερη μοίρα! Το ίδιο λάθος έκανα και εγώ, και δεν ήταν σχέση από απόσταση! Του έδωσα τα πάντα και εκίνος στο φτύσιμο γαι 3,5 χρόνια, μόνο όταν είχε προβλήματα , τα οποία ήταν στο δικό μου χέρι να λυθούν έτρεχε από πίσω μου και με είχε στα όπα όπα! Δεν αξίζουν αυτοί οι άντρες για καμία γυναίκα!

  8. KATEΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ
    ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΝΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ.ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ(ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΝΤΡΑΣ).ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ.ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ!!!

  9. Κορίτσια, άν απο την αρχή βλέπετε πράγματα που δεν σας αρέσουν γιατί κάθεστε;; Απο την αρχή φαίνεται το πράγμα. Και εγώ εκ πείρας μιλάω.
    Γιατί να πέφτουμε στα πατώματα δηλαδή; Η ζωή είναι ωραία, αν είναι να μας την κάνει κόλαση ενας αψυχολόγητος άντρας…καήκαμε.
    Υπάρχουν και καλοί, δεν είναι όλοι έτσι προς Θεού.

  10. ekanes akrivws to idio la8os pou ekana kai egw..apla do8hkes..empisteusosoun tyfla enan an8rwpo o opoios koitouse mono thn parth tou…kai vlepontas thn istoria sou einai san na vlepw thn dikh mou dystyxws…apla na xereis oti esy pragmatika den eftaixes se kati..panta tetoioi an8rwpoi yparxoun pou na ekmetalleuontai ta synais8hmata twn allwn..to 8ema einai na pathseis esy gera sta podia sou kai na proxwrhseis mprosta..den eipe kaneis oti einai eukolo alla pisetuw oti mia prospa8eia axizei na thn kaneis..!!kai siga siga me ton kairo 8a niwseis kalytera gia sena giati 8a kaneis pragmata gia sena kai mono pou 8a se euxaristoun!!agapa ton eauto sou..auta ta la8h ta ekana kai egw..pistepse me den prepei na dinoume tosa polla telika 8a dwsoume mono kai ean doume antapokrish apo ton allon!!sou euxomai oti kalytero!!

  11. Katerina,
    Oloi exoume kanei tetoia la8h! Ekanes poly kala pou to stamathses, den eixe na sou prosferei tpt autos o an8rwpos!! 8a breis kati allo pou 8a sou aksizei, pou de 8a xreiazetai na to kunhgas giati 8a to exeis opws prepei! Epishs mhn kaneis 8ysies otan o allos den kanei, mhn afhneis na se 8ewroun dedomenh,na se ekmetalleuontai kai na se ftynoun!! To la8os htan pou emeines toso kairo ekei kai exases xronia k stigmes apo th zwh sou!

  12. Είσαι σίγουρη πως δεν είχε διπλή ζωή….? Δυστυχώς δεν μαθαίνουμε ποτέ τι συνέβη… Στην δική μου την περίπτωση που ξεκίνησε έτσι αλλά το διατήρησα λιγότερο, μου εκμυστηρεύτηκε εκείνος οτι είχε διπλή και τριπλή κοκ ζωή. Αστον να πάει στο καλό, μια σχέση χρειάζεται 2…

  13. ta perissotera apo auta pou eipes mou thumizoun emena….ta idia travaw!!
    den nomizw oti kanoume kati strava.apla den kseroun kapoioi antrwpoi na ektimoun kai apla ta theloun ola dika tous!ola sto piato,etoima!!s’agapaei,apla den kserei pws na sto deiksei..kai profanws twra einai polu arga gia ekeinon….giati twra tha katalavei ti ekanes gia ekeinon..twra tha katalavei oti kamia allh den tha tou ferthei opws esu…kai na se parakalesei,mhn guriseis…an dineis deka pragmata se auton ton antrwpo pairneis ena.kai den nomizw na sou aksizei….

  14. ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ….ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ. ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΛΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ……ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!!!

  15. katerina,swsta k lathi se autes tis periptwseis den uparxoun!kapou anafereis oti eixes ginei o pio anisorropos anthrwpos..ma eixes na kaneis me enan anisorropo anthrwpo!k apisteuta anasfali..psaxnotan gi a epivevaiwsi k oxi toso gia gomenes!sto mualo tou akomi den xwraei o oros desmeusi!gia sena k gia mena einai dwro theou na exoume kapoion,na niwthoume oti einai gia emas,na moirazomaste ta panta,na stirizomaste se auton!gi’auton einai fulaki giati den exei katalavei tin aksia mias ousiastikis,omalis k omorfis sxesis!den prepei na ton katigoroume aparaitita!psakse sto parelthon tou k tha katalaveis giati ferthike etsi!!lathos den ekanes kapou!prospathises gia tin sxesi sou k otan eniwses oti den mporeis allo na agwnizesai moni sou efuges!toulaxiston twra eisai kalummeni k den tha katigoriseis ton eauto sou gia ta ”an” pou den pragmatopoiises!elpizw na se voithisa…

  16. vre su kopela mou mhpws eixame ton idio telika??auto me ta thlefwna,me tis e3afaniseis sta kala ka8oumena,me ta thl.pou ta 3exname apo edw k apo ekei k meta …den to akousa(edw k 3 meres)k ti egine????alla meta apo 1 evdomada den mporw xwris esena,8elw na se dw alla den erxesai esu??egw milaw gia 100 km omws,mia wra dromos…alla pou na ksekouvalietai to paidi???exei polla na kanei..den einai gia sxesh alla to paleuoume 1,5 xrono!!!klassikh periptwsh vlavhs…axaxax…les na einai o idios?????

  17. Ο ίδιος δεν είναι γιατί και τα χλμ είναι διαφορετικά αλλά και το βασικότερο…ποτέ δεν είπε ότι δεν μπορεί χωρίς εμένα… 🙂 επίσης δεν μου έλεγε ποτέ να πάω μου έλεγε έλα όποτε θες αλλά κάποιες φορές μπορεί και να μην μπορούσε γιατί είχε και ευαισθησίες το χρυσό μου τύπου και δεν μπορώ να σε σκέφτομαι μόνη σου στο σπίτι και εγώ να μην μπορώ να είμαι εκεί…αλλά και άλλες φορές επειδή είχε πολλές δουλειές όπως πάντα άλλωστε και είχε να ενδιαφερθεί για όλους τους φίλους και γνωστούς αλλά και γιατί στον “αγώνα” κυνήγι – Κατερίνα ερχόμασταν πάντα 1-0 που σημαίνει πως είχε τύχει λόγω κυνηγιού να μην μπορώ να πάω γιατί ήθελε να τρέχει στα βουνά και στα λαγκάδια αλλά φυσικά για το κυνήγι μπορούσε άνετα να ξοδέψει και χρόνο και χλμ αλλά όχι για την Κατερίνα….Και ειλικρινά τον στήριζα σε όλα και αγαπούσα όσα αγαπούσε…το χασε που πίστευε ότι είμαι τόσο δεδομένη και δεν χρειάζόταν να κάνει τίποτα για μας ούτε τα αυτονόητα… Ε και εγώ πολύ απλά αυτή τη φορά με ελαφριά τη καρδία του απέδειξα ότι δεδομένη δεν είμαι και γι αυτό και έφυγα…..Παιδιά το τι καψουροτράγουδα ανεβάζει στη σελίδα του δεν λέγεται….το “ευχαριστιέμαι” όμως αν “πονάει”…γιατί προκειμένου να ρίξει τα μούτρα του το προτιμάει, οπότε πρόβλημά του…είμαι σίγουρη πως περιμένει να εμφανιστώ στις γιορτές…αμ δε…..σας ευχαριστώ όλους και όλες από καρδιάς για το χρόνο σας….τουλάχιστον τώρα ξέρω πως τρελή δεν είμαι! φιλάκια!

  18. οταν εισαι με καποιον συναισθηματικα μη διαθεσιμο κάθεσαι μαζί του τόσο καιρό σου δίνει τόσες αφορμές και εσύ επιλέγεις να τις αγνοείς τότε πρέπει αν αρχίσεις να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που σε κρατάει σε έναν τέτοιο άνθρωπο και αν είναι η πρώτη φορά που ανέχεσαι τόσα πολλά προκειμένου να είσαι μαζί με κάποιον. Οι σχέσεις από μόνες τους ειναι δύσκολες πόσο μάλλον οι εξ αποστάσεως. και αν ήμουν στη θέση σου και ήμουν τόσο εξαρτημένη απο καποιον θα κοίταζο να γνωρίσω κανέναν αλλον στον τοπο κατοικίας μου για να ειναι πιο εύκολο να τον αφησω.

  19. οταν εισαι με καποιον συναισθηματικα μη διαθεσιμο κάθεσαι μαζί του τόσο καιρό σου δίνει τόσες αφορμές και εσύ επιλέγεις να τις αγνοείς τότε πρέπει αν αρχίσεις να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που σε κρατάει σε έναν τέτοιο άνθρωπο και αν είναι η πρώτη φορά που ανέχεσαι τόσα πολλά προκειμένου να είσαι μαζί με κάποιον. Οι σχέσεις από μόνες τους ειναι δύσκολες πόσο μάλλον οι εξ αποστάσεως. και αν ήμουν στη θέση σου και ήμουν τόσο εξαρτημένη απο καποιον θα κοίταζο να γνωρίσω κανέναν αλλον στον τοπο κατοικίας μου για να ειναι πιο εύκολο να τον αφησω.

  20. κατερινα δεν το πιστευω!!! ζω ακριβως το ιδιο πραγμα!!! μα ακριβως την ιδια ιστορια! πολυ φοβαμαι οτι τα ατομα αυτα δεν νοιαζονται για μας και δεν μας αγαπανε, αν κατι τετοιο συνεβαινε θα αλλαζαν πραγματα για μας. θα βελτιωνονταν για μας. θα θελανε να μας βλεπουν ευτυχισμενες. δεν θελω να παραδεχτω στον εαυτο μου οτι ο ανθρωπος που θεωρω ανθρωπο της ζωης μου, ο ανθρωπος που θελω να παντρεφτω δεν μ αγαπαει. μεχρι που καποια στιγμη θα πληγωθω πολυ ασχημα οταν θα μου δηλωσει ξεκαθαρα οτι εχει βρει κατι καλυτερο. αλλα τον αγαπαω πολυ για να φυγω απο μονη μου…

  21. den to pistevw oti anexosoun tetoia pragmata..katalavainw oti ton agapouses alla autos eixe 3eperasei ka8e orio…esu den pistevw apo auta pou dihgh8kes oti eftai3es kapou se anti8esi me auton… eprepe na to eixes teleiwsei edw kai kairo…profanws isoun i moni pou noiazotan gia auth th sxesi opote einai kalutera pou xwrisate..na meineis moni sou na skefteis kapoia pragmata k na ma8eis apo to la8os pou ekanes to opoio einai oti ekanes tooooses 8usies gia kapoion pou den a3ize… 8a sunantiseis k esu kapoia mera kapoion pou 8 se agapisei kai 8a sou prosferei pollaaa…sto euxomai!!

  22. San psyxologos (pou omws den pire pote ptyxio giati asxolithike me alles spoudes), exw na sou pw mono ena pragma kalh mou filh. Kallio arga para pote !! Mpikes se mia sxesh apo aftes pou apokaloume “arrwstimenh sxesh”. Ginesai ena me afth, zeis se mia utopia pistevontas oti ola tha pane kala, ola tha ftiaksoun, oti einai idea sou ola afta kai ola meli gala. Ekanes poly kala pou evgales afto ton “kyrio” apo tin zwh sou. Enas theos kserei se posa tableau to paizei kai esy sta 400km apostasis ante na ksereis ti ginetai.

    Kathise ligo kairo monh sou, vres ta me ton eafto sou, katalave oti ekanes to swsto, (o xronos einai o kalyteros giatros) kai synexise tin zwh sou. Sigoura yparxei o anthropos sou , o DIKOS sou anthropos somewhere out there, oxi mono esena alla olonwn mas.

    Oti xreiasteis (panta filika), edw eimaste. MHN MASAS !!! Life goes on its better with garbage.

  23. ʼκου τι θα σου πω. Εμείς οι άντρες θεωρούμε κάποια πράγματα δεδομένα και εσείς οι γυναίκες τα υποστηρίζετε άθελα σας. Για παράδειγμα ξεκίνησες να πηγαίνεις εκεί που ήταν αυτός, έγινες ο κυνηγός και έγινε το θήραμα, αντί να έρχεται εκείνος, του στέλνεις μηνύματα αντί να σε γεμίσει εκείνος και ου το καθ’ εξής.Βρε κοπέλα μου καλή δεν σου μάθανε ότι οι άντρες κυνηγάνε και όχι οι γυναίκες. Αυτό που κάνετε έστω και υποσεινήδιτα ξενερώνει έναν άντρα. Τα είχε όλα από εσένα. Ο άντρας βαριέται εύκολα και εσύ τον έκανες να βαρεθεί πιο γρήγορα. Του τα έδωσες όλα στο πιάτο 1) Δεν χρειαζόταν να κουνηθεί από την θέση του (αφού πήγαινες εσύ) 2) Του επιβεβαίωνες τον αντρισμό του(μηνυματάκια αγαπούλες, αυτός ήταν μόνο και κανένας άλλος) και τελευταίο Σεξ (ήξερε ότι κάθε λίγο το γλυκάκι του θα το έτρωγε) Αυτό κοπέλα μου έφταιξε. Μάθε στην ζωή σου να έχεις περισσότερα δικαιώματα παρά υποχρεώσεις να ζητάς και να δίνεις με το σταγονόμετρο και μόνο περισσότερα όταν η καρδιά σου θα είναι απολύτως σίγουρη.

  24. Χαίρομαι που βλέπω οτι δεν είμαι η μόνη που τραβάω τα ίδια με τους άντρες αλλά λυπάμαι εξίσου που πολλές είμαστε στη δυσάρεστη θέση να βιώνουμε τέτοιες ιστορίες, λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης.
    Θα συμφωνήσω με τον Θοδωρή απο κάτω που λέει οτι ‘ο άντρας είναι κυνηγός” κλπ. Αλλά μήπως τελικά ο άντρας κυνηγάει αυτή που θέλει πραγματικά; Γιατί στην προκειμένη περίπτωση και την αδιάφορη να του έκανες, αυτός αγρόν αγόραζε.
    Είμαι πλέον της άποψης οτι όταν ενας άντρας δεν σε πολυθέλει σου φέρεται έτσι. Και ουέ και αλοίμονό σου εάν κάτσεις.Θα γίνει ακόμα χειρότερος.
    Καλό κουράγιο σε όλες μας και καλή Λαμπρή.

  25. ΚΟΠΕΛΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ…
    έμενε μαζί σου απλά για να ικανοποιεί κάποιες ανάγκες σου
    ακούγεται σκληρο αλλα απο αυτα που διαβαζω μάλλον έτσι ειναι

    αυτό καταλαβαίνω απο αυτά που γράφεις – άποψη μου είναι οτι έπρεπε να φύγεις από αυτή τη σχέση εφόσον δε σε κάλυπτε παρόλο που ήσουν κολλημένη μαζί του

    Για να είμαι ειλικρινείς εχω την εντύπωση οτι και που τον απέκλεισες στο facebook χάρη του έκανες
    Νομίζω οτι ο ίδιος δεν ένιωσε την παραμικρή τυψη που σε είχε πεταμένη και απλά ανακουφίστηκε που δε σε άφησε εγκυο

    φύγε για άλλα και μη ξανακάνεις τα ίδια λάθη – να απαιτείς ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ειλικρίνεια στη σχέση σου

  26. agapith katerina exw bgei kai egw prin ena mina apo mia idia sxesh.Thelisa na dosw agaph kai edwsa,se enan antrwpo poy den ektimise tipota.Eblepa apo thn arxh oti htan egvisths kai atomisths alla nomiza oti tha ftiaksei to pragma.Ayto poy den mporw na katalabw inai giati prepei na litoyrgoyme me stratigikh apo fobo na mhn mas theorisoyn dedomenes ktl.Egw thelw na dosw oti kalytero ston anthrwpo moy,na ton frontizw,na eimai ekei opote thelisei ktl.Giati na prepei na litoyrgo sygkrathmena?einai adiko.Opws epishs einai adiko na ta dinoyme ola kai oxi mono na mhn prnoyme alla kai na mhn ektimoynte oi prospatheies mas.Ola gia thn ekmetaleysh pia?isa kai ponaw gia thn elpida poy phge xamenh gia ta oneira poy ekana gi ayton,gia thn koroidia thn prodosia,niothw oti me xrhsimopoihse,apolambane thn agaph kai to endiaferon poy toy edina…..krathse mono 2 xronia….2 xronia prospatheias kai diekdikishs toy endiaferontos toy gia mena.Oxi pws den me kinigise otan toy efyga arketes fores ,oxi pws den moy yposxotan ena kalytero ayrio gia mas alla telika den eixe thn diathesh na prospathisei gia mas,gia thn sxesh mas……OLA PSEYTIKA…….niothw kala poy efiga alla taytoxrona kai tlipsi……tlipsi poy den ektimise,agaphse,prospathise kai aytos.

  27. Καλημέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά….Σας ευχαριστώ ειλικρινά για άλλη μια φορά που με βοηθάτε και μου συμπαραστέκεστε όσο δεν φαντάζεστε….Κι εγώ αυτό έλεγα γιατί να γινω κάτι άλλο από αυτό που είμαι? γιατί να προσποιούμαι ότι δεν νοιάζομαι για κάποιον την στιγμή που τον αγαπω? δεν χρειάζεται προσπάθεια όταν σου συμβεί κάτι τέτοιο και είσαι σε μια ηλικία που μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τον εαυτό σου… Ενεργοποιούνται αυτόματα οι άμυνές σου αρχίζεις να σε αγαπάς πιο πολύ και σταματάς αυτό το ανεξέλεγκτο δώσιμο χωρίς να βλέπεις τι γίνεται από την άλλη πλευρά….Αυτή την φορά δεν πονάω από τον χωρισμό..ήδη ειναι ένας μήνας και δεν έχω κάνει το παραμικρό και χαίρομαι που αυτή τη φορά είπα πως θα εξαφανιστώ και το κατάφερα….Και ξέρω καλά πως τα “λάθη” αυτά, αν θεωρείται λάθος να αγαπάς τόσο, δεν θα τα ξανα κάνω…Με προσέχω ήδη πιο πολύ και δεν με ξοδεύω άδικα…Ναι λυπάμαι για το χρόνο που έχασα όμως δεν πειράζει δεν τελειώνει έτσι η ζωή…και επειδή ξέρω πως τελειώνει εύκολα και απότομα πολλές φορές δεν τη χαραμίζω άλλο…Αναφορικά με τις ερωτήσεις για το γιατί έδινα χωρίς να παίρνω κλπ έχω να πω πως δυστυχώς η ζωή μου επεφύλασσε περίεργες εκπλήξεις, δυσάρεστες απώλειες ανθρώπων με συνέπεια να αναζητώ την αγάπη και την ασφάλεια έντονα από τα 22 μου και ύστερα από διάφορες απογοητεύσεις και από τα ελάχιστα που είδα από αυτόν τον άνθρωπο και σε συνδυασμό με το ότι δεν επιδίωξα τη σχέση αυτή αλλά συνέβη πολύ απλά και όμορφα…πίστεψα πως ήρθε η ώρα να ηρεμήσω…όχι να παντρευτώ και τέτοια αλλά να αγαπήσω και να αγαπηθώ πραγματικά…τα υπόλοιπα έρχονται για μένα σε δεύτερη μοίρα….τελικά όμως η αλήθεια είναι πως μόνοι μας είμαστε σε αυτή την ζωή και κάποιες στιγμές αφού έχουμε μάθει να περνάμε καλά με τον εαυτό μας αφήνουμε και χώρο σε κάποιον άλλο αλλά με προσοχή και όχι να γινόμαστε θυσία χωρίς αντίκρυσμα….

  28. Κατερίνα σου εύχομαι να ηρεμήσεις, να σου φύγει η στεναχώρια και σύντομα να είναι παρελθόν για εσένα αυτή η ιστορία. Όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More