Maria: “Κανένας δεν καταλαβαίνει ότι έχω σοβαρό πρόβλημα; Κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει;”

Καλησπέρα!

Είμαι 19 χρόνων. Είχα σχεδόν δυο χρόνια σχέση με έναν άντρα αρκετά μεγαλύτερό μου. Αυτό δεν έχει και τόσο σημασία βέβαια, διότι δεν υπήρχε χάσμα μεταξύ μας, ούτε φαινόταν η διαφορά που είχαμε.

Χωρίσαμε πολύ άσχημα με αποτέλεσμα να μην λέμε πλέον ούτε ένα “γεια”. Συναντιόμαστε τυχαία και κατεβάζουμε και οι δύο το κεφάλι.

Να προσθέσω πως η σχέση μας δεν ήταν φυσιολογική. Όλο τσακωμοί, όλο φασαρίες. Όλο κάτι έβρισκε και νευρίαζε μαζί μου. Όλο κάτι έκανα και τον ενοχλούσε. Δεν μου είχε καθόλου εμπιστοσύνη, όπως έλεγε συνεχώς.

Γενικότερα, πέρασα πολύ άσχημα σε αυτήν τη σχέση. Το θέμα όμως είναι πως πλέον, εκτός του ότι δεν μπορώ να εμπιστευθώ άντρα, ξεσπάω όλα τα απωθημένα μου σε άτομα που με βλέπουν σοβαρά και θέλουν να είναι μαζί μου.

Δεν θέλω να φανώ ψώνιο, αλλά πραγματικά είμαι μια αρκετά εμφανίσιμη κοπέλα. Όσο καιρό είμαι ελεύθερη με έχουν πλησιάσει αρκετοί ωραίοι άντρες. Εγώ όμως με το παραμικρό νευριάζω, βρίζω και ξεσπάω χωρίς λόγο.

Τους βλέπω όλους σαν εχθρούς. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Είμαι δυστυχισμένη πραγματικά. Ώρες ώρες δεν θέλω τη ζωή μου. Δεν ξέρω τι να κάνω…

Πριν λίγο καιρό λοιπόν γνώρισα ένα πάρα πολύ καλό παιδί που ενδιαφερόταν πραγματικά για μένα και για έναν πάρα πολύ ασήμαντο λόγο νευρίασα και άρχισα να τον βρίζω, να του λέω πως θέλω να χωρίσουμε και να τον μειώνω συνεχώς.

Αυτός όπως ήταν φυσικό με πέρασε για τρελή… Μου είπε πως με θέλει, αλλά θα ξαναπάθω υστερία… Δεν ξέρω τι να κάνω…

Κανένας δεν καταλαβαίνει ότι έχω σοβαρό πρόβλημα; Κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει; Σας παρακαλώ βοηθήστε με… Τι να κάνω για να τον ξανακερδίσω; Τι να κάνω για να βρω τον εαυτό μου; Δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά…

Maria

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. einai i fasi tou ismou pou den exeis akoma xeperasei, gi afto feresai etsi…dose xrono ston eauto sou na sunelthei kai meta kane alli sxesi. kai fusika afou kerdiseis tin xameni autoektimisi sou!! eisai polu mikri akoma gia na skeftesai etsi…molis vrethei o katallilos ola tha allaxoun!

  2. Geia su Maria,egw pisteuw ap auta pu exis grapsei,oti einai kalitera gia tora na minis ligo moni,na skefteis,nea kopela eisai,mono 19.vges me tin parea su,kane pragmata pu panta itheles na kaneis,na iremisis,na skefteis,na ta vreis me ton eauto su!!giati an den imaste kala prota me ton eauto mas den tha imaste oute me tous allus!afisu kai ola tha pane kala:) elpizw na dimosieftei

  3. το μονο που χρειαζεσαι είναι χρόνος να ηρεμήσεις κ να αφήσεις πίσω τα ασχημα συναισθήματα που σου έβγαλε ο άλλος. δωσε χρόνο στον εαυτο σου να τα ξεπερασει κ μετα ξεκινα κατι αλλο.μείνε λιγο μόνη σου, μη κανεις τιποτα με αυτον τον καινουριο κ οταν είσαι πιο ηρεμη τοτε αφεσου σε κατι νεο.

  4. Αγαπητή Μαρία, Γράφεις ότι χωρίσατε πολύ άσχημα!!! Πες μας ένα λόγο [από τους πολλούς] γιατί εγώ προσωπικά εκτός από του ότι η ηλικία η δική σου είναι -μικρή- και υπάρχει αρκετή διαφορά μεταξύ σας, πράγμα φυσιολογικό στο να το θέλεις, περισσότερο από έναν άλλο της ηλικίας σου.Για το θέμα αυτό μπορώ να μιλήσω, αλλά για το ότι χωρίσατε άσχημα χωρίς ούτε ένα λόγο δεν θα μπορέσω……κουράγιο!!!

  5. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΕΧΤΗΚΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ —ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΤΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ —ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ —-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ —ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΛΕΧΤΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΑΝΔΡΑ —ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ “ΛΙΓΟΣ” ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ —-ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΣΑΙ ——ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ —— ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ —–ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ “ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ” ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΘΥΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ —-ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ —–ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ——ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑ —–

  6. Υπερβάλλεις.Δεν είσαι η μόνη που έχει περάσει άσχημο χωρισμό.Δεν είναι υποχρεωμένοι οι άλλοι να σε ανέχονται και δεν έχεις κανένα σοβαρό πρόβλημα για να αναρωτιέσαι για ποιο λόγο δεν σε καταλαβαίνουν οι άλλοι.Το παιδί αυτό καλύτερα να το αφήσεις στην ησυχία του μέχρι να συνέλθεις γιατί προφανώς δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα το χωρισμό σου.

  7. koita maria auto pou katalavainw egw einai oti autos o an8rwpos sou ekane megalh zhmia kai kuriws psuxologika…opote h dikh mou sumvoulh 8a htan na prospa8hseis na gineis proseggisimh kai na katalaveis oti den 8eloun oloi to kako sou…akomh skepsou oti eisai mono 19….dn 8a katastrepseis esu thn zwh sou gia enan tuxaio pou val8hke na sou xalasei th zwh……h zwh sou e3allou twra ARXIZEI!!!!! )

  8. Είναι φυσιολογικοί οι προβληματισμοί και η συμπεριφορά σου. Περισσότερο γιατί ήσουν τόσο μικρή, και περάσατε μαζί τόσο καιρό, που υποσυνείδητα πήρες το μήνυμα ότι έτσι είναι οι σχέσεις. ʼρα, φέρεσαι άσχημα και αντιδράς, γιατί, κατά βάθος, δεν θέλεις να ξαναμπεις σε τέτοια διαδικασία. Η συμβουλή μου; άρχισε να συναναστρέφεσαι άτομα που σου θυμίζουν όσο λιγότερο γίνεται τον πρώην σου (σε ηλικία, στυλ, στόχους, όνειρα, εμφάνιση…)όχι απαραίτητα να κάνεις σχέση μαζί τους, αλλά για να δεις ότι δεν υπάρχει μόνο ό,τι έζησες μαζί του. Μπορεί, φυσικά, να το ξέρεις ήδη αυτό στο μυαλό σου, αλλά είναι η εμπειρία που θα αλλάξει πραγματικά το πως αισθάνεσαι. Α, και, κάτσε λίγο χρόνο να σκεφτείς τι σε ενοχλούσε πραγματικά στην προηγούμενη σχέση σου, και υποσχέσου στον εαυτό σου πως αν ξαναδεις τα ίδια στο μέλλον, τώρα που ξέρεις, θα φύγεις…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More