Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.09.2012 | 12:05

Maria: “Κανένας δεν καταλαβαίνει ότι έχω σοβαρό πρόβλημα; Κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει;”

Maria: “Κανένας δεν καταλαβαίνει ότι έχω σοβαρό πρόβλημα; Κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει;”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Καλησπέρα!

Είμαι 19 χρόνων. Είχα σχεδόν δυο χρόνια σχέση με έναν άντρα αρκετά μεγαλύτερό μου. Αυτό δεν έχει και τόσο σημασία βέβαια, διότι δεν υπήρχε χάσμα μεταξύ μας, ούτε φαινόταν η διαφορά που είχαμε.

Χωρίσαμε πολύ άσχημα με αποτέλεσμα να μην λέμε πλέον ούτε ένα “γεια”. Συναντιόμαστε τυχαία και κατεβάζουμε και οι δύο το κεφάλι.

Να προσθέσω πως η σχέση μας δεν ήταν φυσιολογική. Όλο τσακωμοί, όλο φασαρίες. Όλο κάτι έβρισκε και νευρίαζε μαζί μου. Όλο κάτι έκανα και τον ενοχλούσε. Δεν μου είχε καθόλου εμπιστοσύνη, όπως έλεγε συνεχώς.

Γενικότερα, πέρασα πολύ άσχημα σε αυτήν τη σχέση. Το θέμα όμως είναι πως πλέον, εκτός του ότι δεν μπορώ να εμπιστευθώ άντρα, ξεσπάω όλα τα απωθημένα μου σε άτομα που με βλέπουν σοβαρά και θέλουν να είναι μαζί μου.

Δεν θέλω να φανώ ψώνιο, αλλά πραγματικά είμαι μια αρκετά εμφανίσιμη κοπέλα. Όσο καιρό είμαι ελεύθερη με έχουν πλησιάσει αρκετοί ωραίοι άντρες. Εγώ όμως με το παραμικρό νευριάζω, βρίζω και ξεσπάω χωρίς λόγο.

Τους βλέπω όλους σαν εχθρούς. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Είμαι δυστυχισμένη πραγματικά. Ώρες ώρες δεν θέλω τη ζωή μου. Δεν ξέρω τι να κάνω...

Πριν λίγο καιρό λοιπόν γνώρισα ένα πάρα πολύ καλό παιδί που ενδιαφερόταν πραγματικά για μένα και για έναν πάρα πολύ ασήμαντο λόγο νευρίασα και άρχισα να τον βρίζω, να του λέω πως θέλω να χωρίσουμε και να τον μειώνω συνεχώς.

Αυτός όπως ήταν φυσικό με πέρασε για τρελή... Μου είπε πως με θέλει, αλλά θα ξαναπάθω υστερία... Δεν ξέρω τι να κάνω...

Κανένας δεν καταλαβαίνει ότι έχω σοβαρό πρόβλημα; Κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει; Σας παρακαλώ βοηθήστε με... Τι να κάνω για να τον ξανακερδίσω; Τι να κάνω για να βρω τον εαυτό μου; Δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά...


Maria


Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 13:10

Top 10