Ελένη: “Έμαθα πως του την έπεσε η κολλητή μου και αυτός τη φίλησε. ”

Κορίτσια καλησπέρα!

Πήρα το θάρρος να μιλήσω γιατί θέλω μια γνώμη αντικειμενική…

Πριν λίγους μήνες γνώρισα ένα παιδί στο μαγαζί που δούλευε ως σερβιτόρος. Από την ώρα που μπήκα στο μαγαζί δεν σταματήσαμε να κοιταζόμαστε και να χαμογελάμε. Ύστερα από παρότρυνση μιας φίλης μου, του έδωσα τον αριθμό μου γραμμένο πάνω σε ένα χαρτάκι. Μετά από λίγο με πήρε τηλέφωνο και βρεθήκαμε. Ήταν το πιο όμορφο ραντεβού που είχα βγει!

Και οι δυο μας δεν θέλαμε σχέση καθώς είχαμε βγει πρόσφατα από άλλες (εκείνος είχε χωρίσει πριν 10 μέρες κι εγώ μήνα). Περνούσαμε καλά όταν βρισκόμασταν αλλά ήμασταν πολύ χαλαρά, ακριβώς όπως θέλαμε. Ήμουν πολύ αδιάφορη και φαινόταν.

Έμαθα πως του την έπεσε η κολλητή μου και αυτός απλά τη φίλησε όταν είχαν πάει για μπάνιο και περίμεναν να πάω το ίδιο απόγευμα μόλις σχολούσα. Ήδη είχα ψιλιαστεί κάτι και από την ώρα που είχαν φύγει είχα αρχίσει να του λέω τι θα γίνει. Το χειρότερο ήταν πως επιβεβαιώθηκα. Μετά από κάτι μέρες η καλή μου κολλητή μου το ανέφερε, παρουσιάζοντάς το πως ζούνε τον απόλυτο έρωτα και εγώ είμαι το εμπόδιο.

Δεν της είπα τίποτα απλά πάγωσα και έφυγα από το σπίτι της. Τον βρήκα και μου είπε όσα έγιναν. Ένιωθα κομμάτια όταν άκουγα τι του έλεγε η κολλητή μου με σκοπό να τον ρίξει. Του φώναζα, έκλαιγα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Μου ζητούσε συγγνώμη και μου έλεγε πως ό,τι και να αποφασίσω θα το καταλάβει.

Του είπα πως θέλω να συνεχίσουμε αλλά θέλω λίγο χρόνο να ηρεμήσω. Από εκείνη τη μέρα όλα άλλαξαν. Άρχισα να νιώθω, να τον έχω ανάγκη,να τον ζητάω όταν δεν είμαι καλά. Κι εκείνος να προσπαθεί να είμαι ήρεμη. Δεχόταν συνέχεια να τον κατηγορώ, να του φωνάζω όταν θυμόμουν τι είχε γίνει.

Προσπαθούσε και το έβλεπα να ξεχάσουμε τι έγινε. Σε αυτή δεν ξαναμίλησε ποτέ. Αυτή του έστελνε συνέχεια μηνύματα αλλά δεν της απαντούσε. Από εκεί που βρισκόμασταν αραιά και που φτάσαμε στο να είμαστε συνέχεια μαζί. Εκείνη την περίοδο έψαχνα σπίτι και το βρήκαμε μαζί και αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί. Ήταν το πιο όμορφο διάστημα που ζούσα.

Φεύγοντας για διακοπές (μιας και είμαι φοιτήτρια σε άλλο μέρος) του είπα πως είμαι ερωτευμένη μαζί του. Εκείνος δεν είπε τίποτα! Πίστευα πως δεν ένιωθε. Όλο το καλοκαίρι μιλούσαμε συνέχεια. Ζήλια υπήρχε και από τις δυο πλευρές αλλά προσπαθούσαμε.

Δεν είχα ξεχάσει όσα έγιναν και ξεσπούσα. Γύρισα και συνεχίσαμε να μένουμε μαζί. Μου είχε πει πως δεν ένιωθε τίποτα για εμένα. Μια μέρα του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Είχα κουραστεί να προσπαθώ.

Από τότε μας πήρε η κάτω βόλτα. Μαλώναμε, βριζόμασταν, κάναμε παθιασμένο σεξ και πάλι από την αρχή μετά! Ώσπου μια μέρα μου είπε πως θα φύγει από τη ζωή μου για να ηρεμήσω. Είχα χάσει τον εαυτό μου και το έβλεπε. Από τότε δεν μου ξαναμίλησε. Έκλαψα, πόνεσα και στο τέλος προχώρησα.

Είμαι με κάποιον, περνάω καλά. Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει ο άλλος αλλά δεν το σκέφτομαι. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό που έκανα αλλά δεν άντεχα άλλο. Το μόνο κακό είναι πως θέλω να τον πάρω μια αγκαλιά. Πρέπει να τον δω; Πείτε μου, τι ήμουν τελικά γι αυτόν;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Ελένη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καλημέρα Ελένη!
    Η γνώμη μου είναι να επικεντρωθείς αποκλειστικά και μόνον στη νέα σου σχέση και να “παραγκωνίσεις” οριστικά πλέον τον πρώην σου!
    Ό,τι ήταν να ζήσεις με τον πρώην σου, το έχεις ήδη … “απολαύσει” στον υπέρτατο βαθμό και μόνο παρακμή, μοναξιά, απογοήτευση και στενοχώρια θα έχει να σου προσφέρει και στο μέλλον, όσον αφορά το συναισθηματικό σου κομμάτι!!
    Ήδη γράφεις ότι αφενός, κουράστηκες να προσπαθείς εσύ μόνο για τη σχέση σας και γι’ αυτό του ζήτησες να φύγει από το σπίτι σας και β) ότι δεν είχες καταφέρει να ξεπεράσεις ποτέ το φιλί που είχε ανταλλάξει με την “κολλητή σου”!!!
    Τι περιμένεις λοιπόν να αλλάξει μεταξύ σας στο άμεσο μέλλον και εξακολουθείς να τον νοσταλγείς?? Δεν …. “χόρτασες” την ανασφάλεια, την απογοήτευση και τη στενοχώρια που αισθανόσουν όλο εκείνο το διάστημα που ήσασταν μαζί???
    Και για το τέλος, σου άφησα το κυριότερο!!! Γράφεις στο κείμενό σου ότι : “Μου είχε πει πως δεν ένιωθε τίποτα για εμένα”….
    Και μετά από αυτό, ΤΙ ακριβώς περιμένεις να αλλάξει στα αισθήματά του απέναντί σου?????

    Σου τα γράφω όλα αυτά φίλη Ελένη με πάρα πολύ καλή διάθεση για να μπορέσεις έτσι να συνειδητοποιήσεις επ’ ακριβώς την κατάσταση, και να καταφέρεις επιτέλους να ξεκολλήσεις!!! So, go ahead dear!!!!!!

    Εκτός κι εάν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο μία παθιασμένη σεξουαλική σχέση μαζί με τον πρώην σου, απογυμνωμένη όμως τελείως από το συναίσθημα, οπότε η επιλογή και η ζωή είναι δική σου με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες……
    Φωτεινή

  2. κοπελιά είσαι πολύ συγχισμένη, στο μυαλό σου είναι όλα κουβάρι και φαίνεται απο το κείμενό σου…
    Πού να σε αντέξει και αυτός…

  3. Αχχ ενα σου λεω κανε οτι περναει απο το χερι σου για να ξαναβρεθειτε με τον αλλον !

  4. Αγαπητή αναγνώστρια,

    Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου.Πρώτον, πιστεύω πως αν δεν τον γούσταρε και η φίλη σου θα τον είχες γραμμένο.όταν παίρνεις απόφαση να μείνεις με κάποιον μετά από ένα τέτοιο σκηνικό δεν διακιούσαι να ξεσπάς.Ο άλλος χαζός δεν είναι.γι αυτό δεν σου είπε πως ένιωθε κάτι.κατά πάσα πιθανότητα έφυγε όχι για σένα αλλά γι αυτόν. η συμπεριφορά σου ήταν ακραία και υστερική. μικρή είσαι όμως θα μάθεις.
    Συγγνώμη που στα λέω έτσι αλλά αυτή είναι η γοητεία του Damon Salvatore

  5. Ξέρεις τι θέλεις??? Πως γίνεται να αποφασίζεις να είσαι χαλαρά με τον άλλον και έπειτα από την καθόλου σωστή συμπεριφορά της φίλης σου μεν, εσύ να θες να είσαι συνέχεια με τον άλλον? Παίχτηκε εγωισμός και το ξέρεις πολύ καλά αυτό! Αν θες να είσαι με κάποιον πραγματικά το ξέρεις από την αρχή.. Το σίγουρο είναι ότι δεν ξεκινάς σαν f… buddies και ξαφνικά σου έρχεται το συναίσθημα.. Όλο αυτό το μηνυμα μου φάνηκε πολύ αρρωστημένο και υπερβολικό.. Απλά χαλάρωσε και δώσε στην ευκαιρία στον νυν να σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια και αγάπη.. Α! και προφανώς δε χρειάζεται να δεις τον άλλον.. Γιατί δε θα μείνετε στην αγκαλιά, θα προχωρήσετε και ύστερα θα δεις πόσο λάθος έκανες, θα μετανιώσεις και θα επηρεαστεί η σχέση με τον νυν..

  6. Μού φαίνεται ότι δεν έπρεπε να το ξεκινήσετε “χαλαρά κι αδιάφορα”. Ή είσαι σε μια σχέση ή δεν είσαι. Προφανώς κατάλαβες πόσο πολύ τον ήθελες όταν τον διεκδίκησε μία άλλη, και μάλιστα η κολλητή σου. Όμως, ο άνθρωπος αυτός φορτώθηκε ένα σωρό τύψεις κι ενοχές από τότε που αποφάσισε να είναι στα σοβαρά μαζί σου, κι εσύ φρόντιζες να του τις υπενθυμίζεις με κατηγορίες και εξάψαλμους. Εντάξει, εδώ δεν μπορώ να πω ότι είχες λάθος, γιατί στα συναισθήματα δεν χωρά το σωστό και το λάθος… Αλλά μπορεί πραγματικά να μην άξιζε να είστε μαζί. Υποθέτω πως ο άνθρωπος που είναι τώρα δίπλα σου σε ήθελε στα σοβαρά από την αρχή και σε δέχεται όπως είσαι. Νομίζω πως αυτή η σχέση είναι αληθινή και υγιής, άρα αξίζει να κάνεις ό,τι μπορείς για να κρατήσει. Εύχομαι κάθε ευτυχία! Καλή Πρωτοχρονιά.

  7. isws sou ekane kalo na sunantitheite mia fora ,omws prepei gia na t kaneis ayto na eisai sigouri oti dn tha kaneis kati pou tha metaniwseis..an exeis tn anagh na tou miliseis k na ton agaliaseis mexri ekei einai ok kata ti gnwmi mou,alla kalo einai na min katastrepseis tn sxesi sou xwris logo.. 🙂 des to psuxraima kai ola kala th pane!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More