Πέπη: “Το αγόρι που μου αρέσει και τα έχει με τη φίλη μου, μου έστειλε μήνυμα…”

Γεια σας και πάλι…

Είμαι η Πέπη και χρειάζομαι τη βοήθειά σας ξανά.

Το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν τόσο ωραία πράγματα γύρω, αλλά εγώ δεν μπορώ να τα χαρώ.

Ο Άκης, το αγόρι που μου αρέσει και τα έχει με τη φίλη μου, μου έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα μήνυμα να με ρωτήσει για κάτι σημειώσεις από τη σχολή μας…

Μιλήσαμε πολύ ώρα με μηνύματα κι όταν τον ρώτησα αν η κοπέλα του ξέρει ότι μιλάμε μου απάντησε “φυσικά και όχι”.

Μέσα στην εβδομάδα μιλήσαμε αρκετές φορές κι από μηνύματα κι από κοντά. Χθες τον συνάντησα στο δρόμο και δεν τον χαιρέτησα. Ήμουν τόσο νευριασμένη μαζί του κι αν τον κοιτούσα θα λύγιζα…

Μετά από λίγη ώρα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι τον ενόχλησε αρκετά ο τρόπος μου (που δεν τον χαιρέτησα). Μιλήσαμε αρκετή ώρα και πάνω στη συζήτηση μου είπε ότι του αρέσω κι ότι στο μέλλον θέλει να γίνει κάτι σίγουρα.

Εγώ του είπα έμμεσα ότι τον θέλω κι εγώ. Είπε ακόμα ότι δεν με έχει ξεπεράσει κι ότι θέλει να είμαστε μαζί, αλλά όχι στα κοντινά… Αισθάνομαι λίγο άσχημα για την κοπέλα του. Δεν ξέρω αν πρέπει να μάθει όσα μου είπε ή όχι. Και στο τέλος μου είπε ότι του έφυγε ένα βάρος κι ότι δεν μπορούσε να το κρατάει άλλο μέσα του.

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας γιατί δεν ξέρω τι να κάνω… Να τον περιμένω ή να προχωρήσω παρακάτω;

Πέπη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Gia sou Petti! 🙂 Ego pisteuo pos prepei na to ma8i i kopela tou dioti einai fili sou kai den prepei na tin koroideutai piso apo tin plati tis! Exalou an den to ma8ei tora pio meta 8a to ma8ei dioti kati krifo dn menei gia panra krifo alla argotera 8a ma8eutei! Kai ine kalitera na to ma8ei tora pou einai gligora! 🙂

  2. ʼκου να σου πω γλυκιά μου. Δύο κατηγορίες αντρών έχουν απαγορευτικό. ΟΙ παντρεμένοι και οι σύντροφοι ή πρώην σύντροφοι των κολλητών μας, ειδικά αν αυτές δεν τον έχουν ξεπεράσει. Δεν θα σου άρεσε υποθέτω αν έκανε κάτι τέτοιο η κολλητή σου σε εσένα. Ξεκόλλα.

  3. Δεν θα σου πω πολλά, μόνο ένα. Θα σου άρεσε να ήσουν στη θέση της άλλης κοπέλας? Τα συμπεράσματα δικά σου

  4. Πεπη μου, κουκλίτσα μου γλυκιά!!! Σκέψου να ήσουν στη θέση της κοπέλας!! Τί θα έκανες;; Δε θα σε στεναχωρούσε…;; Κι αυτός πια….αν ήταν τόσο ερωτευμένος μαζί σου δε θα έμπαινε στη διαδικασία να τα φτιάξει με τη φίλη σου…!!!!!!!!! Σκέψου το κι αυτό Πέπη μου! Ε Πέπη…. 🙂 Καλη τύχη!

  5. Πραγματικα απορω με τις αρχες ορισμενων ανθρωπων! Πραγματικα…. Ειναι φιλη σου ειπες η κοπελα του;;;; Φαινεται……..

  6. ο τυπος εχει παρει χαμπαρι οτι τον γουσταρεις και σε παιζει..ειναι πιτσιρικας φοιτητης λογικο…εχουν δικιο οι υπολοιποι..απαγορευτικο οι συντροφοι των φιλων..θα βγεις χαμενη κουκλιτσα μου και χωρις αγορι και χωρις φιλη..και επειτα θα σε αντιμετωπιζουν και καπως οι υπολοιπες φιλες λογο συμβαντος..προσεχε τις κινησεις σου..προσωπικη μου γνωμη να μην το μαθει η κοπελα απο σενα γιατι θα βγεις ζημιωμενη εκεινοι θα τα βρουν αφου οπως λες ειναι κολλημενη μαζι του και θα κατηγορησουν εσενα..σου ευχομενο ενα μεγαλο ερωτα που να σου αξιζει (“,)

  7. Βρε Πεπουλίνι μου…δεν έχεις καταλαβει ακομη οτι αυτος ο τραχανας δεν ειναι για σενα? Και αντε σταματα συνεχεια να στελνεις τον πονο σου…!!! Ασε να παρουν κι αλλοι σειρα!!!!

  8. Ωραία φίλη είσαι…μπράβο σου!

  9. αυτο που κανει τωρα στην φιλη σου αργοτερα θα κανει το ιδιο και σε σενα,στην θεση σου θα το ελεγα στην φιλη μου και αν δεν θελει να με πιστεψει τωρα καποια στιγμη θα το καταλαβει,τουλαχιστον θα εχω κανει το χρεος μου σαν φιλη.φιλακια!!!

  10. οπως ειπε και η συνονοματη…
    “Ωραία φίλη είσαι…μπράβο σου!” . κοιτα να βρεις καποιον αλλο που να ειναι ελευθερος!

  11. μετα σου λεει τι να τους κανεις τους εχθρους! φίλη είπες οτι σου είναι η κοπέλα? και πες οκ, σου άρεσε, δεν μπορείς να το κουμανταρεις και ανταποκρινεσαι στα μηνυματα του… ο τυπος δηλαδή σε βάζει σε σειρά προταιρεότητας και μόλις τελειώσει με τη δικιά του θα έρθει η σειρά σου? αν σε γουσταρε κανονικα θα έκανε χοντρο παιχνιδι, δεν θα σε άφησε να περιμενεις. θελει επιβεβαιωση και τιποτα αλλο! ουτε καν δεύτερη δεν σε θέλει, καβάτζα θέλει για να τον περιμενει οταν χωρισει! κρίμα πάντως για την κοπέλα που τα έχει… σκάρτος γκόμενος, σκάρτη φίλη!

  12. πρωτου αποφασισεις τι ειναι αυτο που πραγματικα θελεις να κανεις πρεπει σκεφτεις οτι εφοσον στελνει μηνυματα με αλλες ενω ειναι σε σχεση (εστω και με καποια που της αξιζει μια τετοιου ειδους συμπεριφορα) μπορει καλλιστα να το κανει και σε σενα σε περιπτωση επανασυνδεσης… Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να ασχολησε μαζι του.. Προκειται για δυο ατομο που σου την εφεραν πισωπλατα. Η υποτιθεμενη φιλη σε προδωσε με τον χειροτερο τροπο και ο δε δεν διστασε να κανει σχεση μαζι της μονο και μονο για να σε κανει να ζηλεψεις αγνοωντας οτι προκειται για μια παλια σου φιλη..

  13. thes na eisai me ena tetoio atomo???ta idia 8a sou kanei k sena kapoia stigmh otan k ama eisaste mazi kai kati allo mono pou xrisimopieis tn le3h filh einai ntroph den einai etsi oi files peph mou piasthn tn (filh) sou kai pesteis to kai to…..an thes na eisai LIGO entaxei mazi ths k mn to kaneis gia auhn kanto gia sena..

  14. Για έναν άντρα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό να τον θέλουν οι γυναίκες υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτός να της λέει ότι έχει κι άλλη κι αυτή να κάθεται. Αυτός να τη θυμάται κάθε 10 μέρες κι αυτή να τον περιμένει με το κινητό στο χέρι. Ο άντρας αυτός αισθάνεται ότι είναι ο σούπερ γόης. Καμαρώνει στους φίλους του. Αυτό που θέλει δεν είναι η συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά η ένεση αυτοπεποίθησης. Αν πραγματικά θέλει πολύ μια γυναίκα, δεν θα φλερτάρει με άλλες από φόβο μήπως τη χάσει. Ο ʼκης δεν θέλει καμιά σας. Γουστάρει να παίζει σε διπλό ταμπλό και να νομίζει ότι είναι κάποιος. Έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση και θέλει να την ανεβάσει. Αν εσύ τον φτύσεις θα σε κυνηγήσει. Δεν θα το κάνει όμως για να κάνετε σχέση. Θα το κάνει γιατί θα θιχτεί ο εγωισμός του από την απόρριψη.

  15. Σηκω απο τον υπολογιστη,πηγαινε πλεινε το προσωπο σου κοιταξου στον καθρεπτη και να εισαι ειλικρινεις τι βλεπεις??Οταν καταλαβεις τι εισαι και τι θελεις ξεκινα να παιρνεις μονη σου αποφασεις…Μονο σε προειδοποιω αν κανεις κατι ανηθικο θα σε κυνηγανε κατι τερατακια για ολη σου τη ζωη και αυτα ονομαζοντε τυψεις..μην φτασεις στο σημειο που θα θελεις να σβησεις το παρελθον σου γιατι οτι εισαι σημερα οφειλετε στο παρελθον σου ..αυτα και μην ρωτας κανεναν για τι θα κανεις,ποιος ξερει καλυτερα τον εαυτο σου απο εσενα?

  16. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ????? Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ “ΦΙΛΗ” ΣΟΥ ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΡΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ— “ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ” ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ —-ΩΡΑΙΑ , ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ —ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ?????? ΛΟΙΠΟΝ , ΞΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ —-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΜΑΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ —–ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ —-ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΝ “ΕΦΑΓΕΣ ” —–ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ —–ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ —-

  17. Εγω ενα θα πω¨:ΕΛΕΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ?ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΒΡΕ ΠΕΠΗ…ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ….

  18. etoimasteite na thn kapsete k sthn pura autes pou ths lete oti einai “kalh” h oxi filh! eleos oles oi anamarthtes,eksw apo ton o polla tragoudia lene.anyway,gia mena kane oti niwtheis. metepeita sthn telikh tha katalaveis oti oute autos einai swstos alla oute k h filh einai toso shmantikh sthn zwh sou giati alliws tha xes parei allh apofash.APLA PRAGMATA. gia mena an gia sena einai pio shmantikh mia sxesh apo mia filia ok..epiloges einai autes,k an xereis poia eisai den pane na lene oti theloun. .auto ws genikh sumvoulh.pantws o sugekrimenos den einai swos,k autoi oi tupoi exoun polu anasfaleia..

  19. Πέπη καλησπέρα. Προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό αυτό που συμβαίνει τώρα με τον ʼκη. Κατ’αρχήν θα έπρεπε να είχες καταλάβει πόσο επιπόλαιος είναι από το ότι ενώ τα έχει με τη φίλη σου την πέφτει σε εσένα. Και άντε πες πως τα φτιάχνετε πως ξέρεις πως δεν θα κάνει και τα ίδια σε εσένα όπως έκανε και στη φίλη σου. Εκτός από αυτό σκέψου πόσο θα πληγώσεις τη φίλη σου. Στο κάτω κάτω έλα και λίγο στη θέση της. Θα σου άρεσε μια φίλη σου να μιλούσε κρυφά με το αγόρι σου;;; Η γνώμη μου είναι να προχωρήσεις και αφήσεις πίσω σου ιστορίες που είναι ήδη τελειωμένες.

  20. άντε παράτα μας κοπέλα μου, κι εσύ κι αυτόσ γεμάτοι ανασφάλειες είστε μου φαίνεται, σιγά μην ασχοληθώ άλλο μαζί σου.Ούτε φίλη μπορείσ να λέγεσαι ούτε γκόμενα! ʼντε κοιτάξου λίγο που θα την αποκαλέσεισ και φίλη! Οι άντρες των φίλων μας είναι γλάστρεσ και αν μας την πέσουν εκεί είναι που θέλουν φτύσιμο, ψάξε για κανέναν ελεύθερο, αλλά για να μη σου δίνω ελπίδες, οι καλοί είναι πιασμένοι sorry!εσύ πάρε ότι περισσέψε

  21. pas kala?to skeftesai kiolas?ase mas re koritsi eisai kai kollititi tis kai pezeis tetoia paixnidia piso apo thn plati tis tosoi antres yparxoun sayton epeses??ti ani8iki p eisai…exeis to 8rasos kai to grafeis kiolas….opos eipe i ria oi kaloi einai piasmenoi pare oti perisepse auto sou axizei fili sou leei meta ama exei tetoious filous ti na tous kaneis tous ex8rous sto telos 8a meineis moni —-NTROPH SOU—

  22. καλά.. εσείς που τη λέτε ανήθικη και κακιά είστε οι παρθένες? οι οσίες μαρίες? σα δε ντρέπεστε! σε άλλο κόσμο ζείτε? αλλά τέτοια βούρλα είστε και σεις! μυξοπαρθένες! αλλά κάτι τέτοιες κυράτσες σαν εσάς είναι χειρότερες!
    ο καθένας πράττει με βάση τη βούληση του! αυτό που με χάλασε στην όλη ιστορία είναι που σου είπε όχι στα κοντινά! δηλαδή τι? θα σου βάλει και όρους? ή σε θέλει ή όχι! απλά βάλε εσύ τους κανόνες! η φίλη θα το ξεπεράσει (από ότι καταλαβαίνω είστε πολύ νιάτα ακόμα!)

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More