Μια καλοκαιρινή γνωριμία έχει αγχώσει τη 16χρονη φίλη μας και χρειάζεται την άποψή σου…

Αγαπημένο TLIFE, έχω ένα τεράστιο πρόβλημα.

Είμαι 16 ετών και με λένε Γ. Για να μην τα πολυλογώ, ήδη από τις αρχές της χρονιάς είχα συμφωνήσει με τους γονείς μου πως το καλοκαίρι θα πήγαινα στον Πανελλήνιο για τα καλοκαιρινά camp. Εδώ ξεκινά η ιστορία μου….

Την πρώτη μέρα, 4 Ιουλίου συγκεκριμένα, γνώρισα ένα παιδί, ένα χρόνο μεγαλύτερο από μένα, τον Χ. Ευτυχώς που η αδελφική μου φίλη η Κ. ήταν εκεί για να με στηρίξει.

Την πρώτη ώρα είχαμε ξιφασκία. Εκεί άρχισαν όλα. Ο κύριος έβαλε εμένα και την Κ. να παίξουμε η μία εναντίον της άλλης με διαιτητή τον Χ.

Αφού πέρασε κανένα δίλεπτο μονομαχίας ο Χ. τελικά έδωσε τι νίκη σε μένα.

Τέλοσπάντων, σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας είχαμε παράξενα βλέμματα κάθε φορά που περνούσε από μπροστά μου… Εφτιάχνε το μαλλί του και διάφορα τέτοια.

Την Πέμπτη την τελευταία ώρα είχαμε στίβο. Εγώ με τη Κ. τρέχαμε σε όλο το στίβο και ξωπίσω να και ο “λεγάμενος” με την παρέα του. Σε κάποια φάση, αυτοί πέρασαν από μπροστά μας κι αφού θα υπήρχε μια διαφορά 8-10 μέτρων ο Χ. γύρισε και κοίταξε.

Κι εκείνη τη στιγμή ένας φίλος του κάτι του είπε κι εκείνος τον έσπρωξε σαν να ήθελε να του πει, αλλά σαν να ντρεπόταν. Τότε, όλοι οι φίλοι του γύρισαν και κοίταξαν εμάς. Κατάλαβα ότι κάτι θα είπαν για εμάς.

Όπως και να έχει του έκανα αίτημα στο facebook κι εκείνος με δέχτηκε. Ένας τότε κοινός φίλος μπήκε στο chat να του μιλήσει για μένα.

Τον ρωτούσε διάφορα ο φίλος μας και μετά μου λέει αυτός: “Ναι, είμαστε σε καλό δρόμο. Να φανταστείς δεν θυμάται ούτε το όνομά σου”. Μετά με περιέγραψε σε αυτόν και μετά ο Χ. απαντά: “Όχι ρε. Και η Κ. και η Γ. χάλια είναι”.

Αξίζει να πω ότι ο φίλος που του έλεγε για μένα με γούσταρε. Αλλά τι να κάνω; Μου αρέσει τρελά.

Συν το ότι δεν ξέρω αν του χρόνου θα ξαναπάει εκεί ή στη χειρότερη περίπτωση αν δεν θα είμαστε στο ίδιο τμήμα.

*Σημείωση: Τα ονόματα των ατόμων που εμπλέκονται στην ιστορία έχουν αλλάξει για λόγους προστασίας και μη δημοσιοποίησης των προσωπικών τους δεδομένων.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Oxi na mhn kaneis tipota apolutws!!!! Oso trela kai na s aresei arketa ekanes!!! Ama einai na ginei kati me auton,tha ginei!! Den xreiazetai na piezeis katastaseis!!!

  2. apo thn stigmh p dn ekane kati autos apo thn arxh dn xreiazetai k esy na kaneis tpt..afhse tou ligo xrono gia na ksekatharisei kai autos ti thelei..esy sunexise na tn thes opws twra aplws mhn kaneis tpt…o xronos tha deiksei an tha ta ftiaksete i oxi…afhse tou kai xrono kai o…mn se pernaei gia eukilh dn xreiazetai..ama thelei kati apo sena na kanei autos prwta kati..

  3. Τα βλεματα και το οτι ενας κοινος φιλος μιλησε μαζι του για εσενα, ειλικρινα δεν λενε τιποτα. οταν ενας αντρας γουσταρει πραγματικα ερχεται και σου μιλαει ενω το παιδι που σου αρεσει δεν ειπες πουθενα οτι εκανε κινηση για να σε γνωρισει. Οταν καποιος ενδιαφερεται πραγματικα το δειχνει!!!

  4. TO ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΙΣΧΥΟΥΝ.ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ(ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΠΩΣ ΑΜΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ(ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ)ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΑΛΛΑ………..ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟΝ……………………..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More