Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.08.2011 | 00:54

Μια καλοκαιρινή γνωριμία έχει αγχώσει τη 16χρονη φίλη μας και χρειάζεται την άποψή σου...

Μια καλοκαιρινή γνωριμία έχει αγχώσει τη 16χρονη φίλη μας και χρειάζεται την άποψή σου...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αγαπημένο TLIFE, έχω ένα τεράστιο πρόβλημα.

Είμαι 16 ετών και με λένε Γ. Για να μην τα πολυλογώ, ήδη από τις αρχές της χρονιάς είχα συμφωνήσει με τους γονείς μου πως το καλοκαίρι θα πήγαινα στον Πανελλήνιο για τα καλοκαιρινά camp. Εδώ ξεκινά η ιστορία μου....

Την πρώτη μέρα, 4 Ιουλίου συγκεκριμένα, γνώρισα ένα παιδί, ένα χρόνο μεγαλύτερο από μένα, τον Χ. Ευτυχώς που η αδελφική μου φίλη η Κ. ήταν εκεί για να με στηρίξει.

Την πρώτη ώρα είχαμε ξιφασκία. Εκεί άρχισαν όλα. Ο κύριος έβαλε εμένα και την Κ. να παίξουμε η μία εναντίον της άλλης με διαιτητή τον Χ.

Αφού πέρασε κανένα δίλεπτο μονομαχίας ο Χ. τελικά έδωσε τι νίκη σε μένα.

Τέλοσπάντων, σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας είχαμε παράξενα βλέμματα κάθε φορά που περνούσε από μπροστά μου... Εφτιάχνε το μαλλί του και διάφορα τέτοια.

Την Πέμπτη την τελευταία ώρα είχαμε στίβο. Εγώ με τη Κ. τρέχαμε σε όλο το στίβο και ξωπίσω να και ο “λεγάμενος” με την παρέα του. Σε κάποια φάση, αυτοί πέρασαν από μπροστά μας κι αφού θα υπήρχε μια διαφορά 8-10 μέτρων ο Χ. γύρισε και κοίταξε.

Κι εκείνη τη στιγμή ένας φίλος του κάτι του είπε κι εκείνος τον έσπρωξε σαν να ήθελε να του πει, αλλά σαν να ντρεπόταν. Τότε, όλοι οι φίλοι του γύρισαν και κοίταξαν εμάς. Κατάλαβα ότι κάτι θα είπαν για εμάς.

Όπως και να έχει του έκανα αίτημα στο facebook κι εκείνος με δέχτηκε. Ένας τότε κοινός φίλος μπήκε στο chat να του μιλήσει για μένα.

Τον ρωτούσε διάφορα ο φίλος μας και μετά μου λέει αυτός: “Ναι, είμαστε σε καλό δρόμο. Να φανταστείς δεν θυμάται ούτε το όνομά σου”. Μετά με περιέγραψε σε αυτόν και μετά ο Χ. απαντά: “Όχι ρε. Και η Κ. και η Γ. χάλια είναι”.

Αξίζει να πω ότι ο φίλος που του έλεγε για μένα με γούσταρε. Αλλά τι να κάνω; Μου αρέσει τρελά.

Συν το ότι δεν ξέρω αν του χρόνου θα ξαναπάει εκεί ή στη χειρότερη περίπτωση αν δεν θα είμαστε στο ίδιο τμήμα.

*Σημείωση: Τα ονόματα των ατόμων που εμπλέκονται στην ιστορία έχουν αλλάξει για λόγους προστασίας και μη δημοσιοποίησης των προσωπικών τους δεδομένων.


Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10