“Ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο”

Είμαστε μαζί τρία χρόνια. Τον είδα ξαφνικά στο δρόμο να περνάει από μπροστά μου με το μηχανάκι του.

Τον ερωτεύτηκα αμέσως. Το ένιωθα ότι ήταν ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο που περίμενα. Ξέρω θα σας φανεί αστείο, μα είναι αλήθεια.

Συναντηθήκαμε τυχαία μετά από δύο εβδομάδες. Και να που η μοίρα μας θέλει μαζί…

Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχουμε τα προβλήματά μας, αλλά τα ξεπερνάμε…

Είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του… ύστερα από τόσον καιρό.

Τον αγαπάω με όλη μου την καρδιά και θα κάνω τα πάντα για εκείνον. Τα πάντα για να είναι ευτυχισμένος.

Εύχομαι σύντομα να κάνουμε τη δική μας οικογένεια. Είναι υπέροχος άντρας και ευχαριστώ που τον έχω δίπλα μου!

L

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. αγαπητη μου ,σου ευχομαι να μην πεσεις απο το αλογο του πριγκιπα σου,αλλα μην δινεις τα παντα γιατι στο τελος εσυ θα πληγωθεις πιο πολυ.,δε λεω μπορει να κρατησει για παντα.,αλλα με τη μεθοδο των πιναθωτητων,λιγο δυσκολο.

  2. poios ekane tin prwti kinisi gia na gnnwristeite??? pws egine na ta ftiaksete kiolas??esu apla ton eixes dei! etsi dn einai?

  3. μυριαμ ειμαστε ηδη 5 χρονια μαζι πλεον απο τοτε που εγραψα την δικη μου ιστορια…ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι..περασαμε καποιες δυσκολιες αλλα τις ξεπερασαμε κ μεσα απο αυτες ωριμασαμε κ γιναμε καλυτεροι…Νεφελη μου ναι τον ειδα τυχαια στο δρομο που περναγε με το μηχανακι και μια μερα μετα απο 2 βδομαδες πηγα σ’ενα νετ να κανω μια εργασια και ηταν εκει,δουλευε δεν φανταζεσαι πως ενιωσα και μετα απο λιγο εμφανιστηκε ο αδερφος μου με τον οποιο ηταν φιλοι εκει στο νετ και μου τον γνωρισε και το ενα εφερε το αλλο…!!!!!!!!!!αν πιστεψεις σε κατι και το θελεις πολυ το πετυχαινεις,,αρκει να εχεις την δυναμη!!!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More