Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.11.2013 | 23:01

Chloe: “Θεωρεί ότι υπάρχει χάσμα ανάμεσά μας λόγω της διαφοράς ηλικίας...”

Chloe: “Θεωρεί ότι υπάρχει χάσμα ανάμεσά μας λόγω της διαφοράς ηλικίας...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η ιστορία που διαδραματίζεται στη ζωή μου δεν είναι ασυνήθιστη...

Το καλοκαίρι γνώρισα κάποιον δέκα χρόνια μεγαλύτερό μου και λίγο-πολύ πέρασαν τρεις μήνες και είμαστε μαζί. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του και εκείνος δείχνει το ενδιαφέρον του, αλλά σίγουρα ακόμα δεν έχει αφήσει πολύ τον εαυτό του.

Το ζήτημα είναι ότι υπάρχει κάποιο “αγκάθι” για αυτόν στην όλη κατάσταση. Θεωρεί ότι υπάρχει χάσμα ανάμεσά μας λόγω της διαφοράς ηλικίας, ωστόσο έχω κάνει πολλές προσπάθειες για να αλλάξω αυτή του την άποψη.

Επιπλέον, φεύγει και για στρατό σε δύο εβδομάδες και εγώ του έχω δηλώσει ότι θα είμαι εκεί δίπλα του σε αυτό για να τον στηρίξω όσο μπορώ.

Γενικά, είμαι από τους ανθρώπους που προσπαθούν για να δημιουργηθεί κάτι όμορφο. Αλλά αξίζει τελικά η προσπάθεια; Να κάνεις ό,τι μπορείς για να μην χαθεί κάτι όμορφο ακόμα και αν υπάρχουν στιγμές που ο άλλος δεν είναι τόσο σίγουρος;

Chloe


Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10