Πίσω στην κορυφή της σελίδας
29.01.2014 | 22:41

Ιωάννα: “Μου ζήτησε να αρραβωνιαστούμε. Δεν ξέρω τι να κάνω...”

Ιωάννα: “Μου ζήτησε να αρραβωνιαστούμε. Δεν ξέρω τι να κάνω...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γεια σας!
Σας γράφω για να ζητήσω τη γνώμη σας για ένα θέμα που με απασχολεί...

Με λένε Ιωάννα και είμαι 16 ετών. Εδώ κι ένα χρόνο τα έχω με ένα παιδί 19 ετών. Έχει καλή συμπεριφορά μαζί μου... Είναι εκεί όταν τον χρειάζομαι και με καταλαβαίνει απόλυτα.

Με αγαπάει όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις. Κάναμε πολλά με το παιδί. Και με έχει γνωρίσει στους γονείς του. Όμως μια μέρα μου ζήτησε να αρραβωνιαστούμε. Το παιδί δεν πάει σχολείο αλλά δουλεύει όπου να \'ναι για να βοηθήσει την οικογένειά του.

Εγώ δεν ξέρω τι να κάνω. Είχα πει στην μητέρα μου ότι τα είχα με ένα αγόρι, αλλά μου είπε να τον χωρίσω. Δεν το έκανα επειδή τον αγαπώ!

Οι γονείς μου είναι αυστηροί στο θέμα σχέσης, δηλαδή ξύλο κλπ. Τι να κάνω; Επειδή αυτός κι εγώ είμαστε αλβανικής καταγωγής και του τελειώνουν τα χαρτιά δεν θα μπορέσει να έρθει. Τι να κάνω; Ειδικά με τους γονείς μου...

ΙωάνναΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10