Εσύ πόσο instagram lover είσαι;

Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat… Τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας δημιουργώντας έναν νέο τρόπο επικοινωνίας. Μερικές φορές και πηγή ειδήσεων για εμάς τους δημοσιογράφους.


Λέξεις όπως
hashtag, tag, mention, followers προστέθηκαν στο λεξιλόγιο μας, μαζί με φίλτρα που διορθώνουν το φως, την ατμόσφαιρα, τα χρώματα και παρεμφερή application που βοηθάνε στο να “διορθώσουμε” την εικόνα, να κάνουμε το λεγόμενο ρετούς… Μόνες μας! Εντυπωσιάστηκα όταν συνειδητοποίησα πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία σε όλα αυτά. Δεν το ήξερα! Οι πιο “προχωρημένοι” οπαδοί των social, από ότι έχω καταλάβει, κάνουν θαύματα. Όχι, δεν είμαι τόσο προχωρημένη. Δεν έχω και χρόνο να εστιάσω τόσο πολύ. Απλά απολαμβάνω τη νέα τάξη επικοινωνίας, ερασιτεχνικά θα έλεγα…

Snapchat δεν έχω. To Instagram είναι η αγαπημένη μου συνήθεια. Τα λίγα λεπτά ελεύθερου χρόνου που θέλω να ξεφύγει το μυαλό μου από τη δουλειά, χαζεύω. Τους μεγάλους οίκους και τα καλούδια τους, τους star και τι κάνουν. Είναι ένα application που σου επιτρέπει να δεις όσα ο άλλος σου επιτρέπει, αλλά και πάλι, σου ανοίγει ένα παραθυράκι στην προσωπική του ζωή μέσω κάποιων φωτογραφιών.

Ένα ταξίδι, ένα ρούχο, μια στιγμή της καθημερινότητας, ένας καφές, μια selfie… Εκείνες τις ελάχιστες στιγμές της ημέρας που έχω για ξόδεμα, μπαίνω και ταξιδεύω με τις φωτογραφίες των άλλων. Όπως κι εσύ φαντάζομαι…

Νιώθεις μια οικειότητα. Είναι ένα application που εύκολα σε παρασύρει στη διαδικασία του. Ένας άλλος τρόπος να επικοινωνήσεις. Ένα προσωπικό “άλμπουμ” φωτογραφιών γεμάτο αναμνήσεις, στιγμές από τη ζωή σου, από τη δουλειά σου και σχόλια -άλλοτε θετικά, άλλοτε αρνητικά. Ok. Κατανοητό.

Είναι όμορφο να τραβάς φωτογραφίες. Τις οποίες και μοιράζεσαι με τους φίλους σου στο instagram. Το κάνω. Πιο συχνά πια. Μου αρέσει. Κόλλησα. Είναι να μην κάνεις την αρχή… Μια γωνιά από το γραφείο μου, το Λυδιάκι μου, τα ηλιοβασιλέματα… Το διασκεδάζω πραγματικά.

@tatistefanidou είναι ο official λογαριασμός μου, αν θέλεις να τα λέμε και… φωτογραφικά 😉

Φιλιά πολλά,
Τατιάνα

And More