Oι πιο ωραίες instagram pics που ανέβασαν οι διάσημες αυτή την εβδομάδα!

Ήρθε το ΣΚ ξανά και έχεις όλο τον χρόνο να χαλαρώσεις, να περάσεις τέλεια και να γεμίσεις μπαταρίες για την επόμενη εβδομάδα. Κάθε Σάββατο, εδώ στην αγαπημένη σου fashion στήλη σου ετοιμάζω ένα απολαυστικό ρεπορτάζ με τις πιο ωραίες instagram pics που είδαμε όλη την εβδομάδα από τις διάσημες.

Που πήγαν, τι φόρεσαν, τι πόσταραν, χαλάρωσε στον καναπέ σου και πέρασε ένα χαλαρωτικό μεσημέρι με τις celebrities και πάρε και μερικά styling tips!

Enjoy!

@zeta_makrypoulia_official

H Ζέτα Μακρυπούλια επιλέγει ένα bold κίτρινο χρώμα και μας αρέσει πάρα πολύ αφού σπάνια βλέπουμε να φοράει τόσο έντονα χρώματα αλλά αυτή την φορά ήταν φανταστική!

@jlo

Aπό τις εμφανίσεις που μας είχαν λήψει αφού μόνο η Lopez θα μπορούσε να φορέσει τόσο τέλεια total δερμάτινο σύνολο μέσα στο καλοκαίρι!

@irinashayk

To πράσινο χρώμα φωτίζει τέλεια την επιδερμίδα της Irina Shayk που το επιλέγει για να φωτογραφηθεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η απόχρωση αυτη πηγαίνει τέλεια  και στις ξανθιές και αποτελεί μία φανταστική επιλογή για χρωματστιά καλοκαιρινά σύνολα.

@mairiboo

Tα καπέλα είναι το βασικό αξεσουάρ το καλοκαίρι στην παραλία αλλά και στην πόλη, η Μαίρη Συνατσάκη ψηφίζει ψάθινο και το συνυ΄ζει με το μαγιό της αλλά σίγουρα ειναι super και για τα look στην πόλη.

@alessandraambrosio

O καλύτερος τρόπος να φορέσεις το τζιν shorts είναι με ένα ρομαντικό top και flat shoes, σανδάλια ή loafers θα δώσουν το chic αποτέλεσμα στην εμφάνιση σου όπως και στην Αmbrosio.

@chiaraferragni

H Chiara Ferragni βρέθηκε στην Ρώμη και επέλεξε για την βόλτα της στο Βατικανό μία ολόσωμη λευκή φόρμα που συνδάυσε με flat sheos και chain bag. Mία τέλεια city επιλογή με το κομμάτι κλειδί που όλες έχουμε.

@despo1navandi

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε σε πάρτι γενεθλίων και μας δίνει τέλεια ιδέα για party look με τιζν και sequin top που συνδύασε με λευκές γόβες και εντυπωσιακά σκουλαρίκια!

 

@officialtamta

Mε τέλειο ολόσωμο μαγιό λέει hello από την παραλία η Τάμτα και μας θυμίζει για μία ακόμη φορά πόσο stylish επιλογή είναι το ολόσωμο.Στην περίπτωση της Τάμτα έχουμε ένα bikini που γίνεται ολόσωμο αφού αφήνει ακάλυπτη όλη την κοιλιά και ενώνει με το bottom κομμάτι στο πλάι. Τέλειο σχέδιο 2 σε ένα.

@victoriabeckham

To ανδρικό πουκάμισο είναι από τα αγαπημένα μου, δίνει ένα boysh ύφος στην εμφάνιση και έχει αέρινη γραμμή που το κάνει ιδανικό για το καλοκαίρι.Φαίνεται ότι και η Victoria συμφωνεί μαζί μου αφού το συνδύασε τέλεια με jean σε μία summer εμφάνιση της.

@tatianastefanidou

H Τατιάνα μας δίνει styling tips για την αγαπημένη μας πλισέ φούστα που την συνδύασε άψογα με satin top και Gucci ζώνη ενώ επέλεξε nude αποχρώσεις για τις γόβες και την Chanel bag της!

Read More

And More