5 ταινίες με θέμα την εγκυμοσύνη!

Η περίοδος της εγκυμοσύνης για κάθε μανούλα “κρύβει” χαρά και άγχος. Χαρά, γιατί σε λίγους μήνες θα έχει στην αγκαλιά της το μωράκι της και άγχος, γιατί είναι μία αρκετά πρωτόγνωρη διαδικασία. Στην πραγματικότητα, η μέλλουσα μαμά μαθαίνει στην πράξη. Λοιπόν, σήμερα, πήραμε την απόφαση να σε βοηθήσουμε να ξεχάσεις για λίγο τους προβληματισμούς σου και να γελάσεις. Πώς; Με μερικές ταινίες, στις οποίες ο πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από την ίδια την εγκυμοσύνη. Ιδού οι προτάσεις μας!

Juno

Κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια και προκάλεσε αίσθηση τόσο στο κοινό, όσο και στους κριτικούς που της χάρισαν 4 υποψηφιότητες στα βραβεία Όσκαρ. Η Τζούνο είναι ένα ψυχρά ειλικρινές έφηβο κορίτσι, με ισχυρές δόσεις αυτοπεποίθησης και μοναδική αίσθηση του χιούμορ, που έχει πάντα τον έλεγχο της κατάστασης. Ξαφνικά, η Τζούνο μένει έγκυος σε ηλικία 16 ετών και αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο να κρατήσει το μωρό της και να το δώσει για υιοθεσία σε ένα φιλικό της ζευγάρι. Η Τζούνο θα βιώσει μια συναισθηματική περιπέτεια εννέα μηνών, από την εφηβεία προς την ενηλικίωση.

Κοιτάει ποιος μιλάει! (Look Who’s Talking)

Η Μόλι είναι μια λογίστρια που έχει σχέση με έναν από τους πελάτες της, τον Αλμπερτ, που τυχαίνει να είναι και παντρεμένος. Όταν μένει έγκυος νιώθει πως εκείνος θα είναι πάντα δίπλα της και στο μωρό, όμως μόλις γεννάει, χωρίζουνε. Τώρα η Μόλι ψάχνει για έναν άντρα που θα μπορέσει να γίνει και πατέρας του παιδιού της. Ο Μικι, το μωρό, που παρακολουθεί τις καταστάσεις και έχει άποψη για όλα, παρόλο που δεν μιλάει ακόμα, φαίνεται να ξέρει ποιος είναι ο κατάλληλος. Όμως μέχρι να αρχίσει να μιλάει ίσως να είναι πολύ αργά!

Η σερβιτόρα (The Waitress)

Η Jenna είναι μία έγκυος, δυστυχισμένη στον γάμο της σερβιτόρα που περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα κερδίσει μερικά χρήματα για να αφήσει το σύζυγό της. Ένας νέος όμως έρωτας της χτυπάει την πόρτα, που δεν είναι άλλος από το γυναικολόγο της! Και η περιπέτεια ξεκινά…

Με την πρώτη (Knocked Up)

Τι μπορεί να προκαλέσει ένα μεθύσι και μια ερωτική συνεύρεση δίχως τις απαραίτητες προφυλάξεις; Πολλά… Ακόμα και μια εγκυμοσύνη με την πρώτη! Αυτό ακριβώς έπαθαν η Άλισον, μια ανερχόμενη δημοσιογράφος και ο Μπεν, ένας άεργος νέος, που ξαφνικά, έπειτα από ένα βράδυ με πολύ ποτό και απρόσεκτο σεξ, καλούνται να αποφασίσουν για τη μοίρα ενός μωρού, αλλά και της ίδιας της ζωής τους! Στο πλευρό τους, η αδερφή της Άλισον, Ντέμπι, και ο σύζυγός της, ένα κάθε άλλο παρά παραδειγματικό ζευγάρι… Στον ελάχιστο καιρό που έχουν μπροστά τους θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια, αφού είναι εμφανές πως δεν είναι αυτό που λέμε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο…

Θα γίνει μαμά! (She’s having a baby)

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι μαθαίνει ότι περιμένει το πρώτο του παιδί. Ποια θα είναι η πρώτη του αντίδραση; Ποιες από τις συνήθειες του θα κρατήσει και ποιες θα πρέπει να αλλάξει, λόγω εγκυμοσύνης; Μία ρομαντική κομεντί με πρωταγωνιστή το νεότατο τότε Kevin Bacon που θα σε κάνει να συγκινηθείς, αλλά και να γελάσεις. 

 

 

And More