Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν: Tα σωστά παπούτσια για τα φετινά σου εορταστικά σύνολα στο σπίτι

Φέτος το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν θα έχει άρωμα οικογενειακό και όλοι θα το περάσουμε σπίτι με φίλους, την οικογένεια μας ή τον αγαπημένο μας. Ήδη σου έχουμε κάνει ένα αφιέρωμα με προτάσεις για stay home εορταστικά σύνολα και σήμερα θα δούμε μαζί τι επιλογές έχεις στα παπούτσια. Όπως και στα ρούχα, έτσι και εδώ λόγω του σπιτιού, οι επιλογές σου πρέπει να είναι εναρμονισμένες με το χώρο και βεβαίως την περίσταση, χωρίς ακραίες εμφανίσεις και τίποτα το υπερβολικό. Σίγουρα θα αποφύγεις πλατφόρμες, φιάπες, πανύψηλα τακούνια, very sexy κομμάτια και θα κινηθείς σε κομψές, στιλάτες λύσεις που θα δώσουν το glam που θέλεις για την βραδιά.

Εννοείται αν θες να παραμένεις casual βάζεις τα sneakers σου ή flat shoes ενώ και οι παντόφλες κάνουν check in αν αποφασίσεις να κάνεις πιτζάμα ρεβεγιόν στο σπίτι σου. Πάμε να δούμε μαζί μερικές chic επιλογές για τα φετινά σου ρεβεγιον look.

@anoukyve

Tα στιλάτα σου loafers είναι τέλεια επιλογή και συνδυάζονται άψογα με τα περισσότερα casual chic σύνολα μας. Στα plus: δεν χρειάζεσαι κάλτσες ή καλσόν.

@anoukyve

Aν θες να φορέσεις αρβιλακια διάλεξε σχέδια με μαλακό δέρμα και όχι πολλά edgy στοιχεία για να ταιριάζουν με το home festy σύνολο σου.

@ariviere

Sexy mules για όλες τις εποχές και βεβαίως και για τις γιορτές αφού με αυτό το παπούτσι κάνεις update ακόμη και το τζιν σου.

@ariviere

Sparkling πέδιλα γιατί το party είναι party αν έχεις τέτοια διάθεση, μην επιλέξεις υπερβολικά σχέδια και συνδύασε τα με minimal look για να είσαι άψογη.

@blancamiro

μπότες συνδυασμένες με mini φορέματα σε χαλαρή γραμμή χωρίς καλσόν είναι τέλειες για το ρεβεγιον και μας αρέσουν πολύ!

@camillecharriere

Aν είσαι της σχολής των flat shoes μην τα αποχωριστείς ούτε στο ρεβεγιον απλά συνδύασε τα με ένα όμορφο πλεκτό φόρεμα.

@camillecharriere

Οι γόβες που δένουν στο πόδι είναι επίσης πολύ όμορφες επίλογες για το ρεβεγιόν και συνδυασμένα με black dress χωρίς καλσόν δίνουν look influencer.

@leonihanne

Tο τέλειο τακούνι για ρεβεγιόν στο σπίτι είναι αυτό. Είτε σε μπαλαρίνα είτε σε μποτάκι ή γόβα θα δώσει chic αέρα στο σύνολο σου.

@wethepeoplestyle

Κράτησε αν θες casual ύφος με τζιν και πουλόβερ αλλά συνδύασε ένα ωραίο ζευγάρι πέδιλα για την βραδιά! Το αξίζουμε να είμαστε όμορφες αυτή την νύχτα.

@_jeanettemadsen_

Φόρμες και sneakers στο ρεβεγιόν; Φέτος όλα επιτρέπονται γιατί δεν είναι μία συνηθισμένη χρονιά. Αν θες να μείνεις τόσο casual κανένα θέμα αρκεί εσύ να αισθάνεσαι όμορφα!

 

@anoukyve

Οι μπαλαρίνες είναι επίσης τέλεια λύση ειδικά αν είσαι οικοδέσποινα και έχεις πολλά πέρα δώθε. Διάλεξε ένα ζευγάρι signature από γνωστό brand ή μαύρες κλασικές που είναι πάντα άψογες!

@tesshell

Tα κλασικά ankle boots επίσης θα απογειώσουν εύκολα πολλά εορταστικά σύνολα και είναι σωστά για την βραδιά.

@blancamiro

Τέλος αν θες να μείνεις με τις παντόφλες και αυτό το βράδυ διάλεξε τις πιο στιλάτες σου και απόλαυσε το κρασάκι σου με τις όμορφες πιτζάμες σου και την παρέα που έχεις διαλέξει για το ρεβεγιόν αυτό!

 

 

 

Read More

And More