Σούπα με άνηθο και σπαράγγια

50 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μια διαφορετική σούπα με άνηθο και σπαράγγια. Έτοιμη σε μηδέν χρόνο και πεντανόστιμη.  Είναι σίγουρος πως θα την απολαύσεις όσο καμία…

Συστατικά

  • 1 κιλό σπαράγγια
  • 3 κ.σ βούτυρο
  • 1 μέτριο λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 κλαράκια σέλερι ψιλοκομμένα
  • 1 μέτριο βοβλό φινόκιο ψιλοκομμένο
  • 6 μέτριες κόκκινες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κυβάκια
  • 6 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών (2 κύβοι λαχανικών σε αντίστοιχη ποσότητα νερού)
  • 1/3 του φλιτζανιού φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 κ.σ μουστάρδα
  • 1 στραγγιστό γιαούρτι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 3 αυγά καλά βρασμένα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κόψε τα σπαράγγια σε λεπτές ροδέλες
  • Λιώσε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και πρόσθεσε τα κρεμμύδια, το σέλερι, το φινόκιο και το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά
  • Πρόσθεσε τις πατάτες, τα σπαράγγια, το ζωμό και το κρασί και άσε τη σούπα σου να βράσει
  • Χαμήλωσε τη φωτιά και σκέπασε τη σούπα για 15-20 λεπτά
  • Στη συνέχεια πρόσθεσε το γιαούρτι, τον άνηθο, τη μουστάρδα και αλατοπιπέρωσε
  • Αφού κρυώσει λίγο η σούπα σου, πέρασέ την από το μπλέντερ για να γίνει ομοιόμορφη και πιο smooth
  • Σέρβιρε με τα βρασμένα αυτά και ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164