Συνταγή για γρανίτα μαργαρίτα με πορτοκάλι

5 ώρες και 15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Γρανίτα όπως κοκτέιλ! Και το καλοκαίρι σου δεν ήταν ποτέ πιο απολαυστικό.

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι χυμό πεπόνι
  • 1/3 του φλιτζανιού χυμό αγγούρι
  • 1/2 φλιτζάνι τεκίλα
  • 1 κουτ. της σούπας triple sec λικέρ
  • 1 κουτ. της σούπας φρέσκο ​​χυμό λάιμ
  • 1 κουτ. της σούπας σιρόπι από δυόσμο
  • 3 μεγάλα κλωνάρια δυόσμου

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανακάτεψε σε ένα μπλέντερ το χυμό πεπόνι με το χυμό αγγούρι.
  • Πρόσθεσε την τεκίλα, το λικέρ triple sec, το χυμό λάιμ και το σιρόπι δυόσμου και ανακάτεψε καλά για άλλα 20-30 δευτερόλεπτα.
  • Ρίξε το μείγμα στα φορμάκια.
  • Άφησέ τα στην κατάψυξη για 2 ώρες και μετά βάλε τα ξυλάκια.
  • Για να τα βγάλεις από τα φορμάκια, βρέξε την επιφάνεια με ζεστό νερό.

Read More

And More