Φλορίντα Πετρουτσέλι: Επιστρέφει στο Mega Καλημέρα

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μετά την περσινή της συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη και την ομάδα της, επιστρέφει ξανά στο Mega Καλημέρα και στην πρωινή ζώνη.

Σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα στο Zappit η Φλορίντα Πετρουτσέλι επιστρέφει στην Ελεονώρα Μελέτη και στην παρέα του Mega Καλημέρα, εκεί όπου διένυσε πέρυσι μια ξεχωριστή σεζόν.

Η παρουσιάστρια θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό της κουμπάρας της και των φίλων της στο πρωινό, για να διανθίσει με το μοναδικό ιταλικό ταπεραμέντο της την εκπομπή του Mega. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα εμφανίζεται στο Mega Καλημέρα από την ερχόμενη Δευτέρα και για 3 μέρες την εβδομάδα.

Πρόσφατα η Φλορίντα είχε βρεθεί καλεσμένη στο πλατό, μιλώντας on air στην Ελεονώρα Μελέτη για τη φετινή σεζόν που απείχε από την τηλεόραση και το πολύ πρωινό ξύπνημα.

«Έκανα μαθήματα χορού, έγραψα ένα βιβλίο… Έκανα πολλά πράγματα! Το βιβλίο λέγεται “Όπου φύγει, φύγει”. Είναι για μια γυναίκα που έκανε μια λάθος επιλογή με έναν άντρα και αναλύω τους λόγους για τον οποίους πρέπει να φύγει», ανέφερε  η Φλορίντα Πετρουτσέλι για το βιβλίο που έγραψε τους τελευταίους μήνες.

 

Read More

And More