Η Καλομοίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σαββατοκύριακο» στον ANT1 μιλώντας για την πορεία της, αλλά και την σκοτεινή περίοδο της ζωής της, όταν αποφάσισε να ζητήσει ψυχολογική βοήθεια.
«Το παλεύω με τον εαυτό μου, ρωτάω επίσης μέσα μου γιατί τι με πείραξε και τι αγχώθηκα και το αναλύω. Θέλω να έχω μια αυτοπεποίθηση στη ζωή μου. Ό,τι και να πούνε οι άλλοι, ό,τι και να μου συμβεί να πω: εντάξει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με βοήθησε να καθαρίσω το μυαλό μου. Μου πήρε καιρό να ζητήσω βοήθεια γιατί ένιωθα αν πάω δεν θα είμαι καλά στο μυαλό μου. Έτσι το ένιωθα, αλλά μετά είπα να το δοκιμάσει.
Κάθε μέρα ξυπνούσα και ήμουν αρνητική ή έκλαιγα (…) Κατάλαβα πως πρέπει να νιώθω ελευθερία στα πάντα γιατί αλλιώς πνίγομαι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για το πώς αντέδρασε ο σύζυγός της όταν η ίδια τον ενημέρωσε: «Ήταν λίγο κάπως όταν του είπα να πάω σε ψυχολόγο, αμέσως είδα διαφορά. Στο τέλος κατάλαβα ότι πληρώνεις κάποιον να σε ακούσει και να σου πει: “Σε καταλαβαίνω”», είπε η Καλομοίρα καλεσμένη στον ANT1.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ