Η Sarah Paulson πρωταγωνιστεί μαζί με τις Kim Kardashian, Naomi Watts, Niecy Nash, Teyana Taylor και Glenn Close στην τηλεοπτική σειρά «All’s Fair» και πρόκειται για το next big thing. Τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονται στις πρεμιέρες που ήδη πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο και Παρίσι.
Οι δημιουργίες που φόρεσαν είναι Οσκαρικές όπως επίσης και τα beauty looks που είναι απλά απίθανα. Αν και η Kim Kardashian είναι εκείνη που κλέβει την παράσταση, η Sarah Paulson εξελίσσεται στο νέο αγαπημένο μας beauty icon. Το τελευταίο της χτένισμα μάλιστα είναι εκείνο που θα σε εμπνεύσει αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε κοντό bob και πιστεύεις ότι δεν έχεις αρκετές επιλογές.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridget Brager (@bridgetbragerhair)
Η celebrity hairstylist Bridget Brager τα μάζεψε σε ένα διπλό half up που θα σε αφήσει άφωνη. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα και απόλυτα sleek στην κορυφή. Σχημάτισε δύο οριζόντιες χωρίστρες και δημιούργησε δύο μικροσκοπικά buns με τις άκρες ελεύθερες. Κομψά ανεπιτήδευτο πρόκειται για ένα πανεύκολο look που μπορείς να αντιγράψεις μόνη σου μέσα σε λίγα λεπτά.
Photo by Mike Marsland/WireImage
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ