Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκαναν την πρώτη τους κοινή «εμφάνιση» στα social media μέσα από μια ρομαντική εξόρμηση στη Disneyland του Παρισιού.
Παρά τα δημοσιεύματα και τα κοινά ταξίδια, οι δύο ηθοποιοί, δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, κρατώντας την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σήμερα όμως, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποφάσισε να δημοσιεύσει στο Instagram την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.
Οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν στιγμές χαράς και διασκέδασης από την επίσκεψή τους στο θεματικό πάρκο, ενώ στην κοινή φωτογραφία που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τους βλέπουμε να κάθονται δίπλα δίπλα σε ένα από τα roller coster που επέλεξαν να δοκιμάσουν.
H Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης φαίνονται να απολαμβάνουν την παρέα ο ένας του άλλου, ενώ η απόδραση στη Disneyland προσέφερε το ιδανικό σκηνικό για να μοιραστούν στιγμές χαράς και τρυφερότητας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πρόσφατα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε;» και είχε εξηγήσει τους λόγους που δεν μιλά ανοιχτά για τα προσωπικά της.
«Εγώ δεν έχω βγει ποτέ να εξηγήσω ή να αναλύσω τίποτα και ζω τη ζωή μου κανονικότατα, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Δεν μου αρέσει να την αναλύω και να την εξηγώ. Ούτε θα βγω να πω, ούτε θα βγω να πω όχι. Νομίζω ότι κάποια πράγματα πια είναι προφανή, δεν χρειάζεται να τα εξηγήσεις. Δεν είμαι καθόλου της ανάλυσης, δεν έχω αυτή την υποχρέωση», είχε απαντήσει η γνωστή ηθοποιός.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.