Μάθετε πως είναι το ολοκαίνουργιο “σπίτι” της Ελένης !

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Οπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος όλα τα κανάλια και όλες οι εκπομπές έχουν πατήσει γκάζι και τρέχουν με χίλια, προκειμένου να προλάβουν να είναι πανέτοιμες μέχρι την ημέρα της μεγάλης πρεμιέρας …Πρέπει όταν θα βγουν στον αέρα και θα καλοσωρίσουν και πάλι τους τηλεθεατές να είναι τα πάντα τέλεια.

Εξαίρεση στον κανόνα δεν είναι ούτε η Ελένη Μενεγάκη που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται πια σχεδόν σε καθημερινή βάση στα στούντιο PRO, κάνει ατελείωτες συσκέψεις και βεβαίως – βεβαίως παρακολουθεί απο κοντά την αλλαγή και την ανανέωση του τηλεοπτικού της σπιτιού.

Πως θα είναι ,όμως, αλήθεια φέτος το πλατό του “Καφέ με την Ελένη” ;

«Το πλατό δεν μοιάζει σε τίποτα με το περσινό. Έχει μεγαλώσει πολύ, αφού πήρε και το χώρο που είχε μέχρι πρότινος το πλατό του Μες στην Καλή Χαρά της Ναταλίς Γερμανού. Όλο το σκηνικό θα είναι στις αποχρώσεις του φούξια, χρώμα στο οποίο η Ελένη έχει αδυναμία. Θα είναι πολύ μοντέρνο, με ένα μεγάλο videowall και αρκετά υψηλό κόστος, για περίοδο λιτότητας» λέει άνθρωπος που εργάζεται στα στούντιο PRO, σύμφωνα με δημοσίευμα του “People” .

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164