MAD VMA 2017: Το TLIFE τρύπωσε στα backstage του λαμπερού show και σου δείχνει ό,τι δεν είδες! [pics,video]

H μεγάλη μουσική βραδιά για την 14η απονομή των Mad VMA έφτασε και όλοι οι καλλιτέχνες βρέθηκαν στο Κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο, όπου πραγματοποιήθηκαν τα φετινά MAD Video Music Awards, καταφέρνοντας ν’ αποτελέσουν το μεγαλύτερο μουσικό event της χρονιάς!

Το TLIFE βρέθηκε στα backstage των βραβείων, όπου απαθανάτισε τους αγαπημένους καλλιτέχνες λίγο πριν ή λίγο μετά την εμφάνισή τους στην σκηνή των Mad VMA. Οι τραγουδιστές πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, κεφάτοι και αγχωμένοι, να βγουν στην σκηνή να τα δώσουν όλα. Ανάμεσά τους η Έλενα Παπαρίζου, η Demy, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι Onirama, οι οποίοι εντυπωσίασαν με την παρουσία τους και τα acts τους και αποθεώθηκαν από το κοινό.
Δες το βίντεο από τα backstage που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τσάκωσε τους celebrities με τα βραβεία τους, τα οποία φέτος είχαν το σχήμα ανανά και άλλους διάσημους της εγχώριας showbiz να ετοιμάζονται για την εμφάνισή τους. Η Demy με την ομάδα της, λίγο πριν βγει στην σκηνή δήλωσε πως είναι πανέτοιμη, οι Onirama ήταν άκρως ευχαριστημένοι με την εμφάνισή τους και η Έλενα Παπαρίζου ήταν φουλ αγχωμένη να τα προλάβει όλα, καθώς τραγούδησε τρεις φορές. Η πρώτη ήταν μόνη της, η δεύτερη σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με την Τάμτα και στην συνέχεια με τον Αναστάσιο Ράμμο, όπου ερμήνευσαν το νέο της τραγούδι.
Φυσικά, στα backstage, τσακώσαμε και τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος δεν άφηνε λεπτό από το πλευρό του την αγαπημένη του σύντροφο, Χριστίνα Μπόμπα.

Δες τις φωτογραφίες:

Μαρία Μπεκατώρου
Τάμτα
Demy
Onirama
Έλενα Τσαγκρινού
Θοδωρής Μαραντίνης
Ειρήνη Παπαδοπούλου
Ελένη Φουρέιρα
Έλενα Παπαρίζου
Λάουρα Νάργες
Κωνσταντίνος Αργυρός
Τάμτα
Ειρήνη Παπαδοπούλου
Ελένη Φουρέιρα
Demy
Αντώνης Ρέμος
Ελένη Φουρέιρα – Έλενα Παπαρίζου
Κωνσταντίνος Αργυρός
Πάολα
Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More