Hold your breath! Η Pat McGrath βγάζει lip gloss!

Για πολλά χρόνια είχαμε βάλει στην άκρη τα lip gloss τα οποία μας έκαναν soooo 90’s και ρίξαμε όλο το βάρος μας στα κραγιόν και τις ματ υφές. Αλλά να που ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον αν έμενε στάσιμος.

Το νέο είναι ότι τα lip gloss εδώ και κάποιους μήνες έχουν σημειώσει αύξηση πωλήσεων και θα σημειώσουν ακόμη περισσότερο χάρη στο ολοκαίνουργιο λανσάρισμα της Pat McGrath.

Η ιέρεια του μακιγιάζ, λοιπόν, μόλις ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προσθέσει στη συλλογή της και lip gloss, πράγμα το οποίο είχαμε υποψιαστεί από τον περασμένο Οκτώβριο οπότε και έβγαλε στο catwalk του οίκου Valentino κορίτσια που φορούσαν γενναίες δόσεις lip gloss στα χείλη τους. Να σημειωθεί ότι η Pat McGrath δεν επιλέγει κανένα μακιγιάζ τυχαία οπότε αυτό το λανσάρισμα ήταν θέμα χρόνου.

Η συλλογή αποτελείται από 14 αποχρώσεις από βερικοκί, nude και ροζ μέχρι και το κλασικό κόκκινο και πρόκειται να λασναριστεί online στο PatMcGrath.com στις 10 Μαϊου. Το κάθε gloss θα κοστίζει 28 δολάρια, το kit με τις τέσσερις αποχρώσεις 95 και ολόκληρη η συλλογή 325, γιατί στ’αλήθεια, ποια μπορεί να διαλέξει τόσο εύκολα;

Αλήθεια, εσύ χρησιμοποιείς gloss;

 

Read More

And More