Τάμτα – Πάρης Κασιδόκωστας: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε νυχτερινή έξοδο! [pics]

Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας αυτό το φθινόπωρο συμπληρώνουν τρία χρόνια σχέσης και είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ. Παρά τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούν κατά διαστήματα, εκείνοι επιλέγουν να κρατάνε χαμηλούς τόνους και να μην επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν τίποτα. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους όμως, αν και σπάνιες, μαρτυρούν πως ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια, αποφεύγει να μιλάει στις συνεντεύξεις της για τον σύντροφό της θέλοντας να προστατέψει αυτό που ζει. Ο Πάρης, βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό της και την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τον επιχειρηματία να θαυμάζει τη σύντροφό του στα πρώτα τραπέζια των νυχτερινών μαγαζιών όπου εμφανίζεται.

Το ζευγάρι αγαπάει τα ταξίδια και όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν ταξιδεύουν προς τους αγαπημένους τους προορισμούς. Ο ένας απολαμβάνει τη συντροφιά του άλλου είτε εκτός είτε εντός συνόρων. Ο “περιζήτητος” εργένης έχει βρει στο πρόσωπο της τραγουδίστριας όλα όσα χρειαζόταν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το ενδεχόμενο ενός γάμου δεν είναι μακριά.

Η τρυφερή κίνηση του Πάρη προς τη σύντροφό του

Σε μια από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο “FANTASIA” να διασκεδάζει με τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Νίνο, της Demy. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, το ζευγάρι αντάλλασσε καυτά βλέμματα όλο το βράδυ, γέλαγε και πέρναγε ξέγνοιαστες στιγμές αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Τάμτα αποχώρισε από το νυχτερινό κέντρο χωρίς τον Πάρη στο πλευρό της θέλοντας έτσι να αποφύγει τους φωτογράφους

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More