Βελουτέ σούπα που σερβίρεται με ψωμί και γιαούρτι.
Θερμίδες: 146/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 1 μικρό ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1 αγγούρι ψιλοκομμένο
- 1 μαρούλι ψιλοκομμένο
- 225γρ. αρακάς κατεψυγμένος
- 4κ. γλυκού σκόνη με γεύση λαχανικών (για ζωμό λαχανικών)
- 4κ. σούπας γιαούρτι με λίγα λιπαρά
- 4 φέτες φρυγανισμένο ψωμί
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα βραστήρα ή σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βράσε 1,5 λίτρο νερό.
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σόταρε για πέντε λεπτά το κρεμμυδάκι.
- Πρόσθεσε το αγγούρι, το λάχανο και τον αρακά σόταρε για λίγο.
- Ρίξε το μείγμα από το τηγάνι και τη σκόνη λαχανικών μέσα στην κατσαρόλα με το ζεστό νερό, σκέπασέ την και άφησέ τα να βράσουν για 10 λεπτά.
- Με ένα ραβδομπλέντερ κάνε βελουτέ τη σούπα.
- Στο σερβίρισμα πρόσθεσε σε κάθε πιάτο από 1κ. σούπας γιαούρτι και μια φέτα ψωμί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ