Λάουρα Νάργες: Ποζάρει με ένα απόλυτα θηλυκό ροζ μαγιό και μας δείχνει τις καμπύλες της! [pic]

Η Λάουρα Νάργες μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο έχει βρει ξανά τις ισορροπίες της και διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της! Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δεν χρειάζεται κάποιον άντρα στο πλευρό της για να είναι ευτυχισμένη και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της αλλά και κάνοντας την δουλειά που αγαπάει. Την περασμένη Πέμπτη, μάλιστα, η Λάουρα έκλεισε τα 29 της χρόνια και από τότε το γιορτάζει με απανωτά πάρτι!

Το βράδυ της Τετάρτης διασκέδασε σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής, ενώ χθες τα “έσπασε” με την παρέα της στον Χρήστο Χολίδη! Πριν λίγη ώρα, η Λάουρα Νάργες θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δεκάδες ευχές που δέχτηκε, χαρίζοντας μας ένα σέξι στιγμιότυπο στο Instagram!

Η παρουσιάστρια ποζάρει με ένα ολόσωμο άκρως θηλυκό ροζ μαγιό, το οποίο αναδεικνύει τις υπέροχες καμπύλες της! Η Λάουρα διαθέτει ένα πανέμορφο κορμί και δεν διστάζει να “την πει” σε όλους όσους έχουν αντίθετη άποψη!

“Celebrating my 29. bday for 2 days in a row like • Στην τελευταία χρονιά των 20ies μου μπορώ/ξέρω και: να διεκδικώ αυτό που μου αξίζει, να επενδύω στους άλλους τόσο όσο εκείνοι μπορούν ή θέλουν να επενδύουν σε εμένα, να λέω ph@k bodyshamers και στο caption μου! Χίλια ευχαριστώ για τις υπέροχες σας ευχές, είναι αμέτρητες και γλυκύτατες! Την αγάπη μου σε όλους εσάς που μου δίνετε τη δική σας τόσο απλόχερα δίχως δεύτερη σκέψη! Σας αγαπώ πολύ!”, ήταν το μήνυμα που συνόδευσε την άκρως σέξι φωτογραφία της.

Read More

And More