GNTM: Ποιος είναι ο κούκλος Στέφανος που βοήθησε τα επίδοξα μοντέλα με τα φίδια [pics]

Τα 22 υποψήφια κορίτσια του GNTM είναι πανέτοιμα για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης! Όλες τους θα τα βάλουν τα δυνατά τους με σκοπό να φωτογραφηθούν όσο καλύτερα μπορούν και να παραμείνουν στο σπίτι του Διαγωνισμού Μόδας. Η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης θα είναι μια ακόμα φωτογράφιση, η πρώτη του βασικού διαγωνιστικού μέρους, η οποία θα έχει ομορφιά, κοσμήματα… και φίδια!

Ο άντρας που βρέθηκε σήμερα στο στούντιο της φωτογράφισης για να βοηθήσει τις καλλονές… με τα (λιγάκι) επικίνδυνα ερπετά ονομάζεται Στέφανος Γιαννακόπουλος και με το που έκανε την εμφάνισή του… τρέλανε τον γυναικείο τηλεοπτικό κοινό! Το TLIFE έψαξε τον κούκλο νεαρό και όπως ανακαλύψαμε είναι μόλις 23 ετών, μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ενώ αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τα μπάνια του στην Χαβάη. Ο Στέφανος ασχολείται με το μπάσκετ, ενώ έχει σπουδάσει και Βιοχημεία στο Hillsdale College στο Μίσιγκαν.

Ο Στέφανος είναι επίσης επαγγελματίας εκτροφέας ερπετών και αυτός είναι ο λόγος που βρέθηκε σήμερα στο Greece’s Next Top Model!

Δες φωτογραφίες του:

Όπως θα δεις στις φωτογραφία, ο Steve είναι κοσμογυρισμένος και… κούκλος, διαθέτοντας ένα άκρως καλλίγραμμο κορμί που αναστατώνει όλες τις γυναίκες!

Read More

And More