Marie Chantal – Παύλος: Το “κυνήγι της αλεπούς” και οι γιορτές με τα πέντε παιδιά τους! [pics]

Χριστούγεννα με όλη την οικογένεια πέρασαν η Marie Chantal και ο Παύλος. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η δραστήρια σύζυγός του Marie Chantal, μπορεί να έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά πάντα στις γιορτές φροντίζουν να γίνεται το μεγάλο reunion της οικογένειας. Έτσι το ζευγάρι βρέθηκε με τα πέντε παιδιά του στην αγγλική επαρχία, επιδόθηκε στο κυνήγι της αλεπούς και φυσικά πέρασε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Πιστοί στο αγγλικό έθιμο, ο Παύλος και τα αγόρια του: Κωνσταντίνο – Αλέξιο, Αχιλλέα – Ανδρέα, Οδυσσέα – Κίμωνα και τον βενιαμίν Αριστείδη – Σταύρο φόρεσαν τους αγγλικούς μπερέδες τους και ξεκίνησαν το fox hunting στο μικρό χωριό Askrigg, στο Εθνικό Πάρκο του Βόρειου Γιορκσαίρ στην Αγγλία. Μαζί τους ήταν φυσικά η Marie Chantal και η Μαρία Ολυμπία που δεν σταμάτησαν να απαθανατίζουν όλα όσα διαδραματίστηκαν στην αγγλική επαρχία.

https://www.instagram.com/p/B6dJA7FHl7r/

Μετά το «κυνήγι της αλεπούς» μάλιστα, όλη η οικογένεια απόλαυσε ένα εντυπωσιακό και λουκούλλειο γιορτινό γεύμα, ενώ ακολούθησε και η παραδοσιακή οικογενειακή φωτογραφία ενόψει του νέου έτους!

Και οι διακοπές συνεχίζονται!

Read More

And More