Ο Γ. Αρναούτογλου για καφέ στην Κηφισιά με γυναικεία συντροφιά! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Κυριακάτικο καφεδάκι με γλυκειά απόλαυση από τους μικρούς πειρασμούς που λέγονται cupcakes είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. O φωτογραφικός φακός του Tlife τον συνέλαβε με καλή παρέα σε κατάστημα στην Κηφισιά να απολαμβάνει την ηλιόλουστη μέρα και ίσως και ένα από τα αφράτα γλυκάκια.

Οι πληροφορίες θέλουν τον γνωστό παρουσιαστή να έχει γίνει μόνιμος θαμώνας του καταστήματος με τα αμερικάνικα γλυκάκια το τελευταίο διάστημα. Για την ακρίβεια φροντίζει όταν δεν έχει γυρίσματα να απολαμβάνει τον καφέ του κάθε πρωί εκεί, συνεχίζοντας την ημέρα του στο εστιατόριο γνωστού σεφ που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά.

Φήμες λένε πως η ιδιοκτήτρια του καταστήματος που έφερε τα cupcakes και στην Ελλάδα είναι η μυστηριώδης γυναίκα που έχει κλέψει τον τελευταίο καιρό την καρδιά του θεσσαλονικιού παρουσιαστή. Άλλωστε και σήμερα ο Γρηγόρης ήταν πολύ διαχυτικός με την γυναικεία συντροφιά του. Οι δυο τους κάθησαν σε τραπεζάκι της καφετέριας μαζί με φιλικό ζευγάρι και ο εκείνος δεν παρέλειπε να της χαϊδεύει τα μαλλιά, αλλά και να παίζει με το χαριτωμένο μικρό σκυλάκι της.

Read More

And More