Δέσποινα Βανδή: Τι απαντά σε όσους την κατηγόρησαν πως αρνήθηκε να δει τους θαυμαστές της στη Γερμανία;

Τους ομογενείς της Γερμανίας απογοήτευσε πριν λίγες μέρες η Δέσποινα Βανδή μετά από συναυλία της, όταν έφυγε από το χώρο, χωρίς να προλάβει να υπογράψει αυτόγραφα.
Οι αντιδράσεις και τα παράπονα, όλων όσων βρέθηκαν στη συναυλία και ήθελαν να την δουν από κοντά ήταν πολλά… Και τώρα εκείνη κλήθηκε να δώσει τη δική της απάντηση και να εξηγήσει γιατί δεν μπόρεσε -παρόλο που ήθελε- να μείνει για λίγο ακόμη κοντά τους…

“Το έμαθα και εγώ προς μεγάλη μου έκπληξη. Όταν τελείωσε το πρόγραμμά ήταν ήδη έξι ώρα και συνειδητοποίησα πως έπρεπε να φύγω από το ξενοδοχείο που έμενα σε μια ώρα. Και να κάνω ένα ταξίδι δυο ωρών για να πάω στην επόμενη πόλη που είχαμε νέα εμφάνιση”, είπε μιλώντας στις κάμερες και συμπλήρωσε: “Ρώτησα αν έχουμε χρόνο για να μείνω και μου είπαν πως έπρεπε να πάω στο ξενοδοχείο για να μαζέψω τα πράγματά μου. Ρώτησα τους διοργανωτές, αλλά δεν υπήρχε χρόνος. Αυτά βέβαια, είναι πράγματα που ο κόσμος μπορεί να μην τα γνωρίζει και ο καθένας βγαίνει και λέει την άποψή του”.

Ενώ, συμπλήρωσε πως πάντα προσπαθεί να περνά χρόνο με τους θαυμαστές της και να μην δυσαρεστεί κανέναν από αυτούς που θέλουν να την συναντήσουν μετά από κάθε Live της.
Δες το video:

Read More

And More