Back To School: Βρήκα τι θα φορέσει φέτος το παιδί σου στο σχολείο!

To σχολείο ξεκίνησε. Και μαζί του ξεκίνησαν και οι υποχρεώσεις. Και, ξέρουμε πολύ καλά (και εσύ και εγώ) ότι το σχολείο είναι η πρώτη υποχρέωση μέσα στην ημέρα, αλλά όχι η τελευταία.

Σεπτέμβριος, στο μυαλό ενός μικρού παιδιού, σημαίνει: επιστροφή στα θρανία, στο φροντιστήριο ξένης γλώσσας και στο αγαπημένο του sport ή hobby. Επιστροφή σε ένα πρόγραμμα, που δεν έχει την ανεμελιά του καλοκαιριού.

Και αυτή η νέα σεζόν γεννά την ανάγκη για καινούργια ρούχα. Άλλωστε, με τόσες δραστηριότητες μέσα στην ημέρα, καταλαβαίνεις και εσύ η ίδια ότι χρειάζεται νέα ρουχαλάκια πιο πολύ από ποτέ. Για εσένα, λοιπόν, που επιθυμείς να αποκτήσεις κάτι καλό σε ποιότητα και ταυτόχρονα οικονομικό, σου έχω τη λύση. Είναι η νέα φθινοπωρινή συλλογή της H&M.

Κάνοντας μία βόλτα σε ένα κατάστημα της H&M, ανακάλυψα ότι μπορείς να βρεις όλα τα it κομμάτια της φετινής σεζόν σε τιμές, κάτι παραπάνω από προσιτές. Χαρούμενα σχέδια, χρωματιστά μοτίβα, αλλά και στάμπες με πούλιες, που θα κάνουν το παιδάκι σου να χαρεί. Και, επειδή δικαίωμα στη χαρά, έχεις και εσύ, έχω να σου πω ότι οι τιμές ξεκινούν από 3,99€.

Αν έχεις γιο, ο συνδυασμός κλασσικού jean και λευκού φούτερ αποτελεί την πιο safe και ταυτόχρονα chic & casual εμφάνιση. Παράλληλα, μπορείς να βρεις μπλουζάκια και φουτεράκια στο αγαπημένο του χρώμα σε τιμές πολύ οικονομικές και σε εκπτώσεις που δεν πρέπει να χάσεις.

Μιας και ο καιρός αλλάζει, επένδυσε σε ένα φούτερ ή ένα ελαφρύ μπουφανάκι για να το προστατεύσει από το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες που έρχονται πολύ σύντομα.

Τι; Νόμιζες ότι θα αφήσω τη μικρή σου πριγκίπισσα παραπονεμένη; Ούτε εγώ, αλλά ούτε η H&M πρόκειται να κάνουμε κάτι τέτοιο. Πολύχρωμα μπλουζάκια, στάμπες με πούλιες και μπουφανάκια σε πολλά χρώματα και παιχνιδιάρικα σχέδια σε περιμένουν σε χαμηλές τιμές. Υστερόγραφο: τη σαλοπέτα με τη γάτα, θα τη βρεις στα 9,99€.

Το καλύτερο στο έχω κρατήσει για το τέλος: Από σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 25 του μηνός, το αγαπημένο σου πολυκατάστημα προσφέρει έκπτωση 20% για αγορές αξίας 50€ και πάνω σε όλο το παιδικό τμήμα!

Οπότε, μην περιμένεις λεπτό! Επισκέψου το πλησιέστερο κατάστημα H&M ή μπες τώρα στο site της, για να επωφελείς άμεσα της εκπληκτικής προσφοράς.

Γιατί, το σωστό Back To School χρειάζεται και τα κατάλληλα ρούχα!