Εκπτώσεις: Τα πιο stylish παπούτσια της αγοράς από 30 ευρώ!

Τα παπούτσια είναι από τα πιο αγαπημένα μας fashion items. Ποτέ δεν είναι αρκετά και πάντα θέλεις ένα ζευγάρι ακόμη. Το καλοκαίρι, το “παιχνίδι” γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό με πέδιλα, σανδάλια, εσπαντρίγιες και mules να συνδυάζονται τέλεια με τα ρούχα σου και να σου φτιάχνουν τη διάθεση!

Δεν είναι λίγες οι στιγμές που είσαι μπροστά στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι “Με τι να συνδυάσω το summer look που έχω επιλέξει;”. Όσα ζευγάρια παπούτσια και να έχεις, ποτέ δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένη και πάντα έρχεται αυτή η αμήχανη στιγμή που δεν έχεις το σωστό παπούτσι για το αγαπημένου σου look.

Σήμερα, όλα αυτά θα τελειώσουν, γιατί θα σου δώσω τον απόλυτο οδηγό, ώστε τώρα στις εκπτώσεις να αγοράσεις τα παπούτσια που πρέπει να έχεις για να είσαι πάντα stylish. Πολύτιμος βοηθός μου σε αυτό το εγχείρημα είναι φυσικά η εταιρεία Tsakiris Mallas, που είναι πάντα ενημερωμένη για τα shoe trends και παρέχει απόλυτη ποιότητα, αλλά και πολύ προσιτές τιμές.

Ας ξεκινήσουμε!

1. Πέδιλα για όλη την ημέρα

Τα πέδιλα είναι το είδος παπουτσιών που το έχουμε απόλυτα συνδεδεμένο με το καλοκαιρινό στιλ, ενώ το στοιχείο που αλλάζει σιγά-σιγά είναι το τακούνι, το οποίο γίνεται πιο τετράγωνο και άρα πιο άνετο, ώστε να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου παπούτσια όλη μέρα, χωρίς να υποφέρεις.

Φόρεσέ τα με skinny παντελόνια στο γραφείο και άλλαξε το πουκάμισο με ένα lingerie top για ένα ιδανικό βραδινό look. Tαιριάζουν άψογα με midi γραμμές και είναι η πιο κομψή επιλογή, αν θέλεις ένα daily look με shorts!

Για ακόμη περισσότερες ιδέες, κάνε κλικ εδώ!

 

2. Espadrilles

Οι Γαλλίδες “ορκίζονται” σε αυτές! Οι εσπαντρίγιες είναι συνήθως πολύ ελαφριές, λόγω του υλικού τους, και αποτελούν κατάλληλη λύση για floral φορέματα, αλλά και για τα σύνολα που θέλεις στις διακοπές σου, για να κερδίζεις λίγο ύψος, χωρίς να δείχνεις λάθος ντυμένη… στο καλντερίμι.

Σωστή επιλογή για τα summer φορέματά σου, που έχουν maxi γραμμή, αλλά και με τις αέρινες παντελόνες που όλες αγαπάμε να φοράμε το καλοκαίρι. Επίλεξε ανοιχτά χρώματα και medium ύψος για να τις φοράς χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για ακόμη περισσότερες ιδέες, κάνε κλικ εδώ!

 

3. Μules

Έχουν κάνει δυναμικό comeback και είναι αυτό που λέμε “so stylish”. Μπορούν να κάνουν update ακόμη και στο casual look σου, με το jean και το λευκό t-shirt. Τα φοράς στο meeting, αλλά και στο cocktail, και είναι το σωστό παπούτσι για τα masculine σύνολα του καλοκαιριού! Φέτος, θα βρεις mules με prints και metallic details για ακόμη πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Για ακόμη περισσότερες ιδέες, κάνε κλικ εδώ!

 

4. Flatforms

Mπήκαν στη ζωή μας πριν μερικές σεζόν! Είναι τα άνετα πέδιλα που μοιάζουν με πλατφόρμες, αλλά μοιάζουν σαν να φοράς flat. Eκτός από τα casual σύνολα, με τα οποία σίγουρα τα έχεις σετάρει, σιγά-σιγά μπορείς να τα συνδυάσεις και με πιο θηλυκά look. Φόρεσέ τα με shorts και άνετα top, αλλά και με φορέματα που έχουν minimal style. Άνεση και στυλ είναι ο απόλυτος συνδυασμός!

Για ακόμη περισσότερες ιδέες, κάνε κλικ εδώ!

 

5. Σανδάλια

Καλοκαίρι χωρίς σανδάλια δεν γίνεται. Αν, όμως, ανήκεις σε εκείνες που τα έχουν ξεπεράσει, θα σου μιλήσω για την κατηγορία slides, που μπορείς να αποκτήσεις φέτος, δηλαδή σανδάλια σε μια νέα εκδοχή. Είναι το ίδιο άνετα, αλλά πιο σταθερά στο περπάτημα, εννοείται πως τα φοράς με ό,τι θα φορούσες και τα σανδάλια σου, και βέβαια τα βάζεις στην βαλίτσα των διακοπών σου. Ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσεις ένα dress look στο νησί!

Για ακόμη περισσότερες ιδέες, κάνε κλικ εδώ!

 

6. Γόβες

Kλασική επιλογή στο γυναικείο ντύσιμο και τώρα στις εκπτώσεις είναι ευκαιρία να αποκτήσεις τη σωστή καλοκαρινή γόβα. Επίλεξε pastel ή metallic απόχρωση για να συνδυάζεις τα μονόχρωμα σύνολά σου, αλλά και -γιατί όχι;- ένα σύνολο με jean και tank shirt! Ποιος είπε ότι δεν φοράς γόβα το καλοκαίρι; Αν την συνδυάσεις σωστά, είναι πάντα so cool!

Για ακόμη περισσότερες ιδέες, κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More