Παιδικό Δωμάτιο: Εσύ βρήκες το κρεβάτι που θα κοιμάται το παιδί σου;

Παιδικό δωμάτιο: ο ναός κάθε παιδιού. Ο χώρος που περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Το πιο ζεστό και συντροφικό κομμάτι του σπιτιού. Ένας χώρος γεμάτος με χαρά, αισιοδοξία και θετικά συναισθήματα.

Για ένα παιδί, το δωμάτιο είναι το καταφύγιο του: ο χώρος που παίζει, χαλαρώνει, διαβάζει, μαθαίνει.

Όμως, τι πρέπει να έχει ένα παιδικό δωμάτιο, για να είναι λειτουργικά και ποιοτικά ορθό; Σίγουρα, θα πρέπει να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή στο χρώμα, στο σχέδιο του κρεβατιού, στο σχήμα του και στην ποιότητα του.

Εσύ, λοιπόν, αν θες να είσαι το it girl της διακόσμησης, μπορείς να κάνεις πρώτα την έρευνα σου εδώ και στη συνέχεια να απευθυνθείς στο πλησιέστερο κατάστημα ENTOS. Έτσι, θα μπορέσεις να δεις από κοντά (γιατί, όταν βλέπεις κάτι με τα ίδια σου τα μάτια, είναι πάντα καλύτερο) τη νέα συλλογή Mojo και να δημιουργήσεις τον ιδανικό χώρο για το παιδί σου.

Μπροστά στην πληθώρα επιλογών που σου προσφέρει η ENTOS, το πιο πιθανό είναι να μη ξέρεις ποιο να διαλέξεις, για αυτό χρειάζεται να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, που εξάλλου κάνει πάντα τη διαφορά.

Ποιότητα: Επειδή η ποιότητα είναι το α και το ω στην επιλογή ενός επίπλου, η ENTOS την εξασφαλίζει. Η νέα σειρά της  είναι το συνώνυμο της οικολογικής διακόσμησης. Το Mojo παράγεται από μασίφ ξύλο, εξ ολοκλήρου στη Δανία, διατίθεται σε 20 διαφορετικές αποχρώσεις και διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας και ασφάλειας σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και σαν να μην έφθανε αυτό, είναι ετοιμοπαράδοτο.

Τιμή: Και αν νομίζεις ότι τα καλά νέα σταματούν εδώ, η ENTOS κάνει πάλι την ανατροπή. Με εκπτώσεις που αγγίζουν το 50%, θα βρεις το μονό κρεβάτι στα 179 ευρώ, το υπερυψωμένο και την κουκέτα σε τιμές ασυναγώνιστες. Κάνοντας ένα μαγικό click, θα ανακαλύψεις μοναδικές προσφορές, οι οποίες αφήνουν μακριά τις δεύτερες σκέψεις και τις αναστολές. Αλήθεια, πού αλλού θα βρεις ψηλό, υπερυψωμένο κρεβάτι στα 505 ευρώ;

Σχήμα και σχέδιο: Πέρα από τα προαναφερθέντα κριτήρια, εξίσου σημαντικό είναι και το σχέδιο που θα επιλέξεις. Κομβικό ρόλο στην απόφαση σου διαδραματίζει και η ποιότητα του παιδικού κρεβατιού, αφού το παιδάκι σου θες να το έχεις στα πούπουλα. Άλλωστε, το αξίζει και το δικαιούται.

Αν έχεις αγοράκι, το υπερυψωμένο κρεβάτι Mojo αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Δημιουργημένο από μασίφ ξύλο, η σκάλα που διαθέτει προσφέρει, κάτω από το κρεβάτι, χώρο για τα παιχνίδια, τα βιβλία και τη τσάντα του. Θα γίνει η γωνιά του. Ο χώρος, από τον οποίο δε θα θέλει να απομακρυνθεί ούτε για να φάει το μεσημεριανό του. Μυστικό: εδώ θα το βρεις σε μοναδική έκπτωση 50% που θα κάνουν τις φίλες – μαμάδες σου να ζηλέψουν.

Αν πάλι, έχεις μόλις γεννήσει ή ετοιμάζεσαι για δίδυμα, τότε μία κουκέτα φαντάζει ιδανική.  Ρίξε μία ματιά:

Μυστικό: Αν δε θες μόνο παιδικό κρεβάτι, το Mojo σου λύνει τα χέρια, αφού διαθέτει πληθώρα από αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα, τσουλήθρες, κουρτίνες, μαξιλάρια. Έτσι, το παιδικό δωμάτιο, εκτός από χώρο ύπνου, μετατρέπεται σε χώρο διασκέδασης, παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης.