Jennifer Lopez: Η “Jenny” αποχαιρετά το… block πουλώντας το πολυτελές σπίτι της στο Manhattan

Λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου ισπανόφωνου album της, “Ni Tú Ni Yo”, αλλά και μέσα σε κλίμα τεράστιας επιτυχίας που σημειώνει με την τηλεοπτική σειρά Shades of Blue στην οποία πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά, η “Jenny from the block” αποφάσισε να αποχαιρετήσει το… block, τουλάχιστον για τώρα! Βλέπεις, η JLo -κατά κόσμον Jennifer Lopez φυσικά!- μόλις αποφάσισε να πουλήσει την υπερπολυτελή μεζονέτα που διατηρούσε τα τελευταία χρόνια στο κέντρο του Manhattan και μάλιστα στην αστρονομική τιμή των περίπου 27 εκατομμυρίων δολαρίων! Η 48χρονη performer και show woman φαίνεται πως δεν έχασε χρόνο και αμέσως μετά την προσάρτηση ενός νέου σπιτιού στη “λίστα ιδιοκτησίας” της, αυτή τη φορά στη διάσημη γειτονιά του Bel Air στο Los Angeles, μπήκε ξανά στο παιχνίδι της μεσιτικής αγοράς!

Το εκπληκτικό προπολεμικό σπίτι της Jennifer Lopez βρίσκεται στην “καρδιά” του Big Apple, ανάμεσα στις πασίγνωστες οδούς Madison και 5th, σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της Νέας Υόρκης με θέα το πάρκο της Madison Square, αλλά και μια ανάσα από τη διάσημη περιοχή Flatiron District. Το αριστοκρατικό κτίριο The Whitman, όπως ονομάζεται, στο οποίο εδράζεται το σπίτι της star χρονολογείται από το 1924 και αποτελείται από μόλις τέσσερις κατοικίες με το δικό της να “απασχολεί” τους δύο τελευταίους ορόφους, τον πέμπτο και τον έκτο! Η μεζονέτα της JLo, που έχει ανακατασκευαστεί έχοντας κατά νου τα νεοϋορκέζικα open plan lofts, αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και δύο WC. Η συνολική έκταση του σπιτιού φτάνει τα 603 τ.μ. στο εσωτερικό και τα 278 τ.μ. στους εξωτερικούς χώρους του, οι οποίοι περιλαμβάνουν περισσότερες από τέσσερις βεράντες στους δύο ορόφους της.

Στον πέμπτο όροφο του κτιρίου, λοιπόν, “απλώνονται”οι κεντρικοί κοινόχρηστοι χώροι, ξεκινώντας από το υψηλής ασφάλειας αρχοντικό φουαγιέ, το οποίο οδηγεί στο υπερμέγεθες κεντρικό καθιστικό που διαθέτει μια… μεθυστική γυάλινη οροφή και τρεις μεγάλες γαλλικού στυλ μπαλκονόπορτες με θέα στο Madison Square Park. Δίπλα του εκτείνεται η μεγαλειώδης “ανοιχτή” κουζίνα, που διαθέτει και ξεχωριστό χώρο εστίασης πέρα από την oversized νησίδα που την κοσμεί, ενώ ο όροφος ολοκληρώνεται με μία πτέρυγα δωματίων, μετρώντας τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια, ένα δωμάτιο προσωπικού με ensuite μπάνιο και το laundry room.

Στον έκτο όροφο, βρίσκεται ο προσωπικός χώρος της διάσημης ηθοποιού και τραγουδίστριας! Το master υπνοδωμάτιο είναι διακοσμημένο με πολυτελείς υφές και high-end έπιπλα, ενώ διαθέτει δύο ιδιωτικά master μπάνια και δύο βεράντες, η μία εκ των οποίων έχει πρόσβαση από το μπάνιο και η άλλη από τον κυρίως χώρο του δωματίου! Στον υπόλοιπο όροφο συναντά κανείς το media room (και πάλι με ιδιωτικό μπάνιο), καθώς και μία ακόμη βεράντα με θέα στη Flatiron District! Βασικά υλικά κατασκευής είναι το ξύλο βελανιδιάς που επενδύει τα πατώματα της αποστομωτικής και stylish μεζονέτας, αλλά και τα αριστοκρατικά ιταλικά μάρμαρα που μπορείς να δεις στα μπάνια!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να δεις πώς μοιάζει η υπερπολυτελής μεζονέτα της Jennifer Lopez στην “καρδιά” του Manhattan!

Το κεντρικό σαλόνι που συναντά κανείς μπαίνοντας στο σπίτι “κινείται” σε γήινους τόνους με τους λευκούς τοίχους να πλαισιώνουν τα γκρι του πάγου και vanilla έπιπλα, ενώ τα φυσικά φυτά εντείνουν το φως που φτάνει από τη γυάλινη οροφή και τις γαλλικού τύπου μπαλκονόπορτες.

Το δεύτερο καθιστικό χρησιμοποιεί το φυσικό φως για να αναδείξει τις έντονες χρωματικές επιλογές, τις πολυτελείς υφές και τα έργα τέχνης που κοσμούν τον ίσως πιο stylish και contemporary χώρο του σπιτιού.

Το media room του έκτου ορόφου διαθέτει περισσότερο cozy & comfy αύρα, με τους moody τόνους του γκρι και του πετρόλ να “ζεσταίνουν” το χώρο, ενώ το φυσικό φως κυριαρχεί και σε αυτή την περίπτωση.

Η υπερμεγέθης open plan κουζίνα της μεζονέτας συνδυάζει το λευκό interior με τους γκρι τόνους, τις μαρμάρινες επιφάνειες και το επιβλητικό inox που επενδύει το θάλαμο συντήρησης οίνου, που διαθέτει το σπίτι.

Η casual τραπεζαρία της κουζίνας κινείται σε πιο cottage chic “ρυθμούς” με το used ξύλο στο μοναστηριακό συμπαγές τραπέζι να ταιριάζει άψογα με τις μπαρόκ πολυθρόνες, το vintage αισθητικής πολύφωτο από σκοινί και το navy blue γεωμετρικό χαλί.

Το master υπνοδωμάτιο της performer είναι όπως ακριβώς ταιριάζει σε μια star του βεληνεκούς της: υπέρδιπλο κρεβάτι με μεταλλική οροφή, μεταξένιο χειροποίητο κιλίμι, γαλλικού στυλ ανάκλιντρο και ολοκληρωμένο καθιστικό ολοκληρώνουν την ούτως ή άλλως μεγαλειώδη εικόνα του.

Στο master μπάνιο της ιδιωτικής κρεβατοκάμαρας της JLo το λευκό ιταλικό μάρμαρο είναι το βασικό στοιχείο που “κλέβει” την παράσταση, ενώ η ξεχωριστή μπανιέρα και οι μεγάλες μπαλκονόπορτες ολοκληρώνουν το stylish σκηνικό.

Η βεράντα στην οποία οδηγεί το master ιδιωτικό μπάνιο της star.

Η prive βεράντα στην οποία “βλέπει” το υπνοδωμάτιο της Jennifer Lopez είναι ένας ολοκληρωμένος χώρος αναψυχής σε εξωτερικό χώρο.

And More