Πώς στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της η βασίλισσα Ελισάβετ;

Καθότι βρίσκεσαι στον “πυρετό” του στολίσματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου και σίγουρα θα αναζητάς ιδέες αλλά και θα αναρωτιέσαι πώς στολίζουν οι… rich and famous! Από τα πιο εμβληματικά και καθιερωμένα δέντρα είναι και αυτό της βασίλισσας Ελισάβετ. Κάθε χρόνο επιλέγει κάποιο χώρο του παλατιού όπου υπάρχει το στολισμένο δέντρο και μαγνητοσκοπεί το καθιερωμένο της χριστουγεννιάτικο μήνυμα προς τους Βρετανούς.

Εμείς σου δίνουμε μερικές χαρακτηριστικές πόζες της Ελισάβετ (και του δέντρου της φυσικά!) για να πάρεις ιδέες του πώς μοιάζει ένα βασιλικό χριστουγεννιάτικο δέντρο!


To 1994 η βασίλισσα πόζαρε κοντά στο δέντρο της που είχε μπλε και χρυσές μπάλες καθώς και ασημένια “βροχή”.


Το 2004 η Ελισάβετ εμφανίστηκε σε έναν άλλο χώρο του παλατιού με το δέντρο να είναι πλούσια στολισμένο με φιόγκους σε κόκκινο και χρυσό και ένα τεράστιο χρυσό αστέρι.


To 2004 η βασίλισσα μαγνητοσκόπησε το λόγο της μπροστά σε ένα φυσικό έλατο με κόκκινα και χρυσά στολίδια που στη βάση του είχε χρυσά μαξιλαράκια.


Το 2012 η Ελισάβετ μας έδωσε μια καλή γεύση των στολισμών στο Μπάκιγχαμ όπου μεταξύ άλλων τα στολίδια του τεράστιου δέντρου ήταν απλές κόκκινες και χρυσές μπάλες αλλά υπήρχαν πολλές συνθέσεις με λουλούδια και κλαδιά από έλατο.


To 2014 η βασίλισσα ξέφυγε από το καθιερωμένο κόκκινο-χρυσό και φωτογραφήθηκε μπροστά στο δέντρο που είχε μοβ-χρυσά στολίδια.


To 2015 η Ελισάβετ μαγνητοσκόπησε το καθιερωμένο μήνυμά της καθισμένη μπροστά σε ένα μεγάλο δέντρο στολισμένο μόνο με φωτάκια και δεκάδες μικρές χρυσές μπάλες.

Read More

And More