Reese Witherspoon: Η κομψή και φινετσάτη μονοκατοικία που απέκτησε με τον Ryan Phillippe πωλήθηκε ξανά

Για αρκετά χρόνια με το σύζυγό της υπήρξαν ένα από τα λατρεμένα ζευγάρια του Hollywood! Άλλωστε, το ειδύλλιο, ο γάμος και η οικογένειά τους προέκυψαν ως ένα ρομαντικό love story της βιομηχανίας του κινηματογράφου, αφού οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Cruel Intentions! Και ενώ οι δρόμοι τους χώρισαν μετά από επτά χρόνια έγγαμου βίου, υπάρχουν μέχρι σήμερα πολλά πράγματα που τους ενώνουν, με πρώτο και κυριότερο τα δύο παιδιά που απέκτησαν! Κάτι, όμως, που πλέον δεν ανήκει στην κοινή ζωή του ζευγαριού είναι το υπερπολυτελές σπίτι στο Bel Air που διατηρούσαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους! Ο λόγος, φυσικά, για τη Reese Witherspoon, τον πρώην σύντροφό της, Ryan Phillippe και τη μοναδική οικογενειακή κατοικία τους στο Los Angeles που αυτή την περίοδο μεταπωλήθηκε για δεύτερη φορά μετά το διαζύγιό τους!

Η εκπληκτική μονοκατοικία της Reese Witherspoon ανήκει στην κατηγορία των Μεσαιωνικών οικημάτων, με πετρόχτιστη κατασκευή και στοιχεία αγγλικανικού ναού! Μάλιστα, η τιμή πώλησης του σπιτιού έφτασε τα 16 εκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα να ξεπερνά κατά 11,5 εκατομμύρια την αρχική τιμή αγοράς στην οποία το απέκτησε η ηθοποιός, που ήταν μόλις 4,5 εκατομμύρια! Με συνολική έκταση τριών στρεμμάτων, η ιδιοκτησία χαρακτηρίζεται από τη μεγαλειώδη αισθητική και το απαιτούμενο elegance! Το σπίτι εκτείνεται σε 814 τ.μ. και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια.

Το σκουρόχρωμο φυσικό ξύλο είναι το κυρίαρχο στοιχείο στην εσωτερική κατασκευή, μιας και πέρα από τα πατώματα, ξύλινα δοκάρια δημιουργούν τις κολώνες υποστήριξης, αλλά κοσμούν και την τρουλωτή οροφή του σπιτιού! Το πανύψηλο σαλόνι είχε διακοσμηθεί από το ζευγάρι σε φυσικούς τόνους, με το λευκό να συμπληρώνει το ατμοσφαιρικό ξύλο, δημιουργώντας ένα chic και cozy αποτέλεσμα. Ο παλαιωμένος πολυέλαιος ταιριάζει άψογα με το interior design, ενώ ο “ζεστός” φωτισμός ολοκληρώνεται με κομψά επιτραπέζια φωτιστικά. Πετρόχτιστα τζάκια πλαισιώνουν τους κοινόχρηστους χώρους του σπιτιού, ενώ τα υπόλοιπα κυρίαρχα στοιχεία που επιλέχθηκαν για να συμπληρώσουν το σκουρόχρωμο ξύλο είναι το λευκό μάρμαρο, αλλά και το λευκό λακαρισμένο ξύλο στην κουζίνα και τα μπάνια!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να δεις πώς μοιάζει το… άλλοτε σπίτι της Reese Witherspoon!

Το μεσαιωνικού ρυθμού σπίτι της οσκαρούχου ηθοποιού μοιάζει βγαλμένο από… παραμύθι.

Το κεντρικό σαλόνι έχει κατασκευαστεί στα πρότυπα ναού, με τα ξύλινα δοκάρια να δημιουργούν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Η πολυτελής κουζίνα είναι εξολοκλήρου φτιαγμένη από λευκό μάρμαρο και λευκό ξύλο, με copper και inox μεταλλικά στοιχεία.

Το σκουρόχρωμο ξύλινο δάπεδο που κοσμεί όλο το σπίτι συνεχίζεται και στο μπάνιο, όπου το λευκό μάρμαρο και το λευκό ξύλο παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το εξωτερικό lounge πλάι στην πισίνα είναι ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία της ιδιοκτησίας.

Η φωτισμένη πισίνα δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ξέγνοιαστες βραδιές.

Το δρομάκι που οδηγεί στην είσοδο του πετρόχτιστου σπιτιού.

And More