Από το Παρίσι με αγάπη: Έμπνευση και ιδέες για το σπίτι σου!

Το Παρίσι είναι η πόλη του φωτός, της μόδας, της ομορφιάς, μια πόλη που έχει ταυτιστεί με το ρομαντισμό και τον έρωτα. Είναι μια πόλη από την οποία μπορείς να αντλήσεις τεράστια έμπνευση σε όλα τα επίπεδα και τα αντικείμενα και -γιατί όχι;- στη διακόσμηση.

Από την άλλη, τα ξενοδοχεία είναι πάντα μια καλή πηγή έμπνευσης τόσο για τις τάσεις όσο και για τα στιλ διακόσμησης και ειδικότερα οι κρεβατοκάμαρες.

Αποφασίσαμε να “παντρέψουμε” τα δύο και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Παρισινά ξενοδοχεία σου δίνουν τις καλύτερες ιδέες και τάσεις στη διακόσμηση που θα θέλεις να αντιγράψεις!


Αυτή η Art Nouveau κρεβατοκάμαρα του Hotel Panache είναι πραγματικά ονειρική! Παλιά και νέα αντικείμενα με φόντο μια υπέροχη ταπετσαρία σε σμαραγδί χρώμα!


Σε ένα από τα πιο stylish ξενοδοχεία του Παρισιού, το Hotel Providence βρήκαμε τον τρόπο να χρησιμοποιούμε τα σκούρα χρώματα στο υπνοδωμάτιο και να δείχνουν εντυπωσιακά!


Στο Hotel Henriette βρήκαμε τις πιο στιλιζαρισμένες ιδέες για να παίξεις με τις παλ αποχρώσεις!


Χρειάζεσαι μόνο μερικά επιλεκτικά κομμάτια όπως η “μαλλιαρή” καρέκλα για να κάνεις εντύπωση!


Στο Le Pigalle βρήκαμε ιδέες για το πώς να διακοσμήσεις το υπνοδωμάτιο με κάδρα και πόστερ καθώς και πώς να δημιουργείς χώρο πίσω από το κεφαλάρι του κρεβατιού όπου μπορείς να διακοσμήσεις διάφορα αντικείμενα και μικρά φωτιστικά.


Το λευκό δεν δείχνει τόσο μονότονο χάρη στα διάφορα κάδρα!


Το Hotel Henriette επίσης έχει ένα από τα πιο ωραία μπλε σαλόνια όπου το σκούρο χρώμα “φωτίζεται” χάρη στις shinny λεπτομέρειες όπως ο χρυσός ανανάς ή το πουλί φωτιστικό!


Και μην ξεχνάς ότι τα metallics είναι στο φόρτε τους και το La Pigalle στο θυμίζει με αυτό το όμορφο τραπεζάκι διακοσμημένο με μια πρωτότυπη φιγούρα-τασάκι και μερικά βιβλία.


Αν θέλεις το σαλόνι σου να “αγκαλιάσει την άρτ νουβώ τότε το Panache σου δίνει τον τρόπο. Σκούρα χρώματα με μεταλλικές λεπτομέρειες σε χρυσό ή…


…παλ καναπέδες σε σκούρο φόντο, με φυσικά υλικά όπως το μάρμαρο και πάντα ένας μεγάλος καθρέφτης χωρίς πλαίσιο!


Για το τέλος αφήσαμε τη ρομαντική αυλή του Hotel Henriette που σου δίνει απίθανες ιδέες για το πώς να χρησιμοποιήσεις τα φωτάκια αλλά και τα μεταλλικά έπιπλα κήπου ή βεράντας μαζί με μερικά φυτά!

Read More

And More