Site icon TLIFE

Δες τη φυλακή που έγινε πολυτελές ξενοδοχείο!

Και όμως, ένα κτίριο που για 150 χρόνια ήταν φυλακή μετατράπηκε σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Ολλανδία! Δες τις φωτογραφίες!

/
Η φυλακή Het Arresthuis λειτούργησε το 1862 και σύντομα έγινε ονομαστή ως μία από τις τρομερότερες της χώρας! Αυτή είναι μια φωτογραφία του κτιρίου τον προηγούμενο αιώνα.


Αυτή είναι η όψη του κτιρίου σήμερα που στεγάζει το ομώνυμο πολυτελές ξενοδοχείο. Τα 105 κελιά έχουν μετατραπεί σε 40 ευρύχωρα δωμάτια μεταξύ των οποίων 12 deluxe και 4 σουίτες με όλες τις μοντέρνες ανέσεις και πρωτοποριακό design.


Το λόμπι του ξενοδοχείου είναι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Έχει διατηρηθεί η διαρρύθμιση της φυλακής όμως το design μόνο σε φυλακή δεν παραπέμπει!


Ο νυχτερινός φωτισμός του λόμπι είναι κάτι παραπάνω από φαντασμαγορικός και ατμοσφαιρικός, δημιουργώντας την αίσθηση της συσκότισης όπως ακριβώς στη φυλακή.


Οι αυθεντικές πόρτες των κελιών της φυλακής έχουν διατηρηθεί και ανακαινιστεί κάνοντας το ντεκόρ… παράξενο!


Το κελί 27 είναι πλέον ένα λουξ δωμάτιο!


Το εσωτερικό των δωματίων μόνο φυλακή δεν θυμίζει! Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, flat οθόνη, free WiFi αλλά και ατομική μηχανή για καφέ και τσάι.


Η διαρρύθμιση των δωματίων αγγίζει και το όριο του μινιμαλισμού.


Σίγουρα η φυλακή δεν διέθετε τέτοιο μπαρ! Είναι χαρακτηριστικό ότι οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου φορούν ριγέ στολές σε ανάμνηση των στολών των κρατουμένων.


Ο εξωτερικός χώρος του ξενοδοχείου θα μπορουσε να ανήκει σε ένα οποιοδήποτε λουξ ξενοδοχείο πόλης!

© 2024 tlife.gr