Solo Vase: Τα minimal και αντισυμβατικά βάζα του Guilherme Wentz

Ναι, τα φυτά είναι πλέον το απόλυτο αντικείμενο του πόθου όλων μας και δεν χάνουμε την ευκαιρία να υιοθετήσουμε κάθε νέα προσθήκη στην κατηγορία “planters”, ώστε να… φιλοξενήσουμε με μοναδικό τρόπο τη μεγαλύτερη τάση των τελευταίων ετών στο interior design! Γι’ αυτό και οι νέες δημιουργίες του βραζιλιάνου σχεδιαστή Guilherme Wentz έχουν καταφέρει να μας… ξετρελάνουν! Βλέπεις, η συλλογή Solo Vase συνδυάζει δύο από τα κυριότερα trends της χρονιάς, που είναι ο χαλκός και τα φυτά εσωτερικού χώρου, σε μια μορφή που δεν έχουμε ξανασυναντήσει έως τώρα!

Δύο λεπτοί σωλήνες από copper, στην αγαπημένη μας δηλαδή ροζέ απόχρωση, λειτουργούν ως μινιμαλιστικά και uber stylish βάζα για να φιλοξενήσουν ένα μεγάλο και τροπικό φύλλο! Η συλλογή περιλαμβάνει δύο “βάζα”, ένα επιδαπέδιο και ένα επιτραπέζιο, και τα δύο φιλοτεχνημένα στο χέρι! Η επιδαπέδια εκδοχή ξεκινά ως ένας λεπτός σωλήνας από το πάτημα, που στο τελείωμά του “σπάσει” σε γωνία 90 μοιρών, για να δημιουργηθεί το άνοιγμα-υποδοχή για το φύλλο ή το λουλούδι, με το τελικό άκρο του να εφάπτεται στον τοίχο, ώστε να σταθεροποιείται η κατασκευή. Το επιτραπέζιο βάζο ακολουθεί την ίδια λογική, με το άκρο που υποδέχεται το φυτό να βρίσκεται σε κλίση προς το τραπέζι, προκαλώντας ένα μικρό εφέ… συγχώνευσης με την επιφάνεια που το “φιλοξενεί”!

Ο ίδιος ο Wentz είπε για τις δημιουργίες του: “Το Solo Vase είναι μια πρόταση για να φέρουμε τη φύση στα σπίτια μας με έναν ευαίσθητο και αντισυμβατικό τρόπο”.

Δες στις φωτογραφίες τα μοναδικά “βάζα” του βραζιλιάνου designer!

Read More

And More