Ο οίκος Hermès παρουσίασε την εντυπωσιακή συλλογή του με είδη σπιτιού στο Milan Design Week

Άλλος ένας κορυφαίος οίκος μόδας επέλεξε την διεθνή έκθεση Milan Design Week για την παρουσίαση της συλλογής με είδη σπιτιού του και αυτή την φορά αναφέρομαι στο γαλλικό fashion house Hermès! Στόχος του οίκου με αυτή την παρουσίαση των νέων προϊόντων του είναι να δώσει έμφαση στα υλικά και τις διαφορετικές υφές και για τον λόγο αυτό επέλεξε να στήσει με την βοήθεια της σχεδιάστριας Charlotte Macaux Perelman έναν χώρο από πέτρινους διαδρόμους που λειτουργούν ως προθήκες των προϊόντων.

Η Hermès αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και αντί ενός sleek και lux χώρου, όπως μια γκαλερί, επέλεξε να διαμορφώσει την έκθεσή της σε ένα γήινο περιβάλλον, με πετρόχτιστους τοίχους και πέτρινους διαδρόμους, πάνω στα οποία έστησε τα πολύχρωμα προϊόντα της. Με τον τρόπο αυτό, δημιουργείται μια έντονα αντιθετική οπτική σύνθεση, δίνοντας έμφαση στα αντικείμενα, όπως είναι οι υφάνσεις, οι ταπετσαρίες, τα κιλίμια, τα βάζα, τα διακοσμητικά και χρηστικά μπολ και τα φωτιστικά που απαρτίζουν την νέα σειρά με είδη σπιτιού.

Με την πρώτη ύλη να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην συλλογή, ο τρόπος που παρουσιάστηκαν τα προϊόντα έθεσε ως κύριο παράγοντα τα ίδια τα υλικά, που δημιουργούν διαφορετική αίσθηση και συναισθήματα, αποτελώντας ζωτικής σημασίας στοιχεία για την διαδικασία της παραγωγής.

Read More

And More