Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Πώς είναι το ιδανικό, girly υπνοδωμάτιο;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας θελήσαμε να σου παρουσιάσουμε την γυναικεία διάσταση της διακόσμησης και πιο συγκεκριμένα το τέλειο, απέριττο, cosy και girly υπνοδωμάτιο που μπορεί να στεγάσει τα όνειρα κάθε κοπέλας! Χαλαρές Κυριακές, δύσκολες καθημερινές, στιγμές απομόνωσης, ιδιαίτερες στιγμές, το υπνοδωμάτιο είναι το καταφύγιό σου και πρέπει να έχει την υπογραφή σου! Από την άλλη επειδή αγαπάμε το σκανδιναβικό design που είναι πρακτικό, μοντέρνο, απλό, κοριτσίστικο και πολύ cosy σου παρουσιάζουμε πώς πρέπει να είναι το ιδανικό… boudoir κάθε κοριτσιού που σέβεται τον εαυτό του και την εποχή! Ιδού!

1. Διάλεξε ένα πρωτότυπο πλαϊνό τραπεζάκι!

Ξέφυγε από τα συνηθισμένα! Κάνε τραπεζάκι πλάι στο κρεβάτι σου όχι μια κλασικούρα αλλά ένα ξύλινο σκαμπό, ή μια χαριτωμένη πτυσσόμενη καρέκλα ή μια ντάνα από φαρδιά βιβλία ή ένα ξύλινο κασόνι!

2. Κρέμασε ένα μεγάλο χάρτινο φωτιστικό πάνω από το κρεβάτι και ένα μεταλλικό, επιτοίχιο δίπλα στο προσκεφάλι σου!


Ένα μεγάλο φωτιστικό με χάρτινο περίβλημα δίνει απαλό φως στο χώρο. Όσο πιο χαμηλά το κατεβάζεις τόσο πιο ατμοσφαιρικός γίνεται ο φωτισμός. Επειδή όμως δεν πρέπει να… στραβωθείς όταν θέλεις να διαβάσεις ή να χαζέψεις στο λαπτοπ ή να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο, ένα φωτιστικό τοίχου πλάι στο κρεβάτι σου είναι must!

3. Διάλεξε πλούσια και τσαλακωμένα υφάσματα για το κρεβάτι σου!

Ντύσε το κρεβάτι σου (που εννοείται ότι θα είναι διπλό) με ένα πλούσιο πουπουλένιο πάπλωμα και από πάνω βάλε ριχτάρια σε παλ αποχρώσεις ή γκρι με τσαλακωμένο ύφασμα!


Αυτό το ατημέλητο look στο κρεβάτι είναι ό,τι πιο girly!

4. Κάνε την κρεμάστρα σου focal point!

Ειδικά εάν το δωμάτιό σου δεν έχει ντουλάπα ήρθε η ώρα να καταφύγεις στη λύση της open ντουλάπας, χωρίς φύλλα αλλά απλώς ένας κρεμάμενος στύλος στηριγμένος είτε από το ταβάνι είτε στον τοίχο αλλά υπάρχει και η λύση του οριζόντιου καλόγερου!

5. Βάψε έναν τοίχο σε σκούρο χρώμα

Εάν είσαι φαν των σκούρων χρωμάτων αυτό θα σου αρέσει πολύ! Σε ένα απόλυτα λευκό δωμάτιο, βάψε έναν τοίχο (συνήθως αυτόν πίσω από το κεφαλάρι του κρεβατιού) σε σκούρο χρώμα (όπως αυτό τo navy blue) για να κάνει κοντράστ!

6. Κάνε μια σύνθεση με κορνίζες πάνω από το κρεβάτι σου!

Διάλεξε διάφορα κάδρα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και βάλε την υπογραφή σου με τις εικόνες που θα παρουσιάζουν!

7. Βάλε κάτι μεταλλικό στο χώρο σου!

Είπαμε, τα metallics και το χρυσό είναι hot οπότε ένα μεταλλικό, χρυσό φωτιστικό δαπέδου π.χ. είναι αυτό που ψάχνεις!

7. Βάλε ένα πράσινο φυτό στο χώρο σου!

Θα του δώσει ζωντάνια, ειδικά αν είναι λευκός και χρώμα!

Read More

And More