10+1 μπάνια που θα θέλεις να αντιγράψεις ΤΩΡΑ!

Αυτά τα μπάνια είναι…. κόλλημα! Θα κάτσεις στην οθόνη και θα τα χαζεύεις! Το στιλ τους, τα χρώματα, οι τεχνοτροπίες όλα είναι τέλεια! Αυτά τα μπάνια θα θέλεις να τα αντιγράψεις ΤΩΡΑ και δεν θα έχεις άδικο! Είναι όλα τους τόσο διαφορετικά και τόσο καλαίσθητα, αντιπροσωπεύοντας διαφορετικά γούστα και ανάγκες.
Δεν μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε ποιο ήταν καλύτερο αλλά ήταν όλα υπέροχα!
Μετά από πολλή σκέψη και περισυλλογή καταλήξαμε ότι αυτό το cobalt blue μπάνιο είναι το δικό μας αγαπημένο! Γιατί; Διότι καταρχάς είναι trendy παντρεύοντας δύο μεγάλες τάσεις, το μπλε χρώμα με τα χρυσά accents. Δεύτερον είναι μικρό και μαζεμένο αλλά χωρίς να χάνει σε στιλ. Λατρέψαμε τις τρεις καμάρες στον τοίχο που λειτουργούν σαν ράφια ενώ τα μεγάλα πολύγωνα πλακάκια δίνουν χαρακτήρα. Για να μην πούμε για τη ντουζιέρα στο ταβάνι! Δεν χρειάζεται καν πόρτα ή καμπίνα. Ένα μικρό τοιχίο χωρίζει τη ντουζιέρα από τον υπόλοιπο χώρο και είναι εκπληκτικό!

Δες και τα υπόλοιπα και σύγκρινε!


Κατάλευκο μπάνιο με mural ένα δέντρο ενώ τα παλ blue ντουλάπια με τα μεταλλικά φινιρίσματα δένουν αρμονικά.


Αυτό το μποέμ μπάνιο είναι εξαιρετικό! Ο τρόπος που έχει στηθεί η ντουζιέρα είναι εκπληκτικός, το ίδιο και τα πλακάκια που έχουν επιλεγεί για το πάτωμα!


Η πολυτέλεια δεν θα μπορούσε ποτέ να ενσαρκωθεί πιο τέλεια όσο σε αυτό το μπάνιο!


Αν είσαι φαν των παλιών αντικειμένων αυτό είναι ένα απίθανο μπάνιο!


Moroccan μπάνιο: Σαν να βρίσκεσαι στο Μαρόκο, σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο στην έρημο. Τα πλακάκια πάντως κάνουν όλη τη δουλειά!


Η πιο ωραία πρόταση σε μοντέρνο μπάνιο είναι αυτή! Όλο το παιχνίδι παίζεται στον καθρέφτη αλλά και στα καθρεφτιζέ φινιρίσματα στα ντουλάπια καθώς και στο ριγέ μάρμαρο!

Αυτό το μπάνιο μας θύμισε κάτι από αμερικανικό νότο, κάτι από περιπέτεια παλιάς εποχής. Σπάνια ένα τόσο σκούρο χρώμα μπορεί να δείχνει τόσο ωραίο σε μπάνιο!


Αυτό το μπάνιο είναι… πρωτότυπο. Έχει κάτι το μεσαιωνικό και σίγουρα έχει πολλά φυσικά υλικά. Γι΄αυτό και είναι τέλειο!


Ένα αρτ ντεκό μπάνιο δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή μας!

Αυτό το μπάνιο είναι λίγο… κοριτσίστικο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι υπέροχο!

Εσύ τι λες;

Read More

And More