Είσαι freak με την καθαριότητα; Welcome to the club, από εδώ η νέα σου κολλητή φίλη!

Ποιος να το φανταζόταν. Να γράφεται αυτή τη στιγμή ένα άρθρο που στον τίτλο του περιλαμβάνει την φράση «freak με την καθαριότητα» και να φέρει την δική μου υπογραφή. Όσοι με ξέρουν από πιο παλιά, μπορούν να επιβεβαιώσουν πως δεν είχα ποτέ τέτοια «κολλήματα». Το δωμάτιό μου ήταν ελάχιστες φορές τακτοποιημένο «στην πένα» που λέμε. Συνήθως έμοιαζε σαν να έχει πέσει βόμβα. Οι ντουλάπες μου μετά βίας έκλειναν. Μαγείρευα στα κρυφά όταν η μητέρα μου ήταν στο γραφείο, και με το που έμπαινε σπίτι το βράδυ ήξερε τι είχα κάνει. Γιατί; Γιατί τα είχα συμμαζέψει όπως όπως και όπως πρέπει.

Δεν ξέρω αν φταίει η πανδημία ή το γεγονός πως μετακόμισα πια στο δικό μου σπίτι, όπου όλες τις δουλειές πρέπει να τις κάνω μόνη, πάντων άλλαξα. Μπορώ άνετα πια να συγκαταλεχθώ στην κατηγορία των freaks με την καθαριότητα. Με το σπαθί μου! Μετά τον κορονοϊό, όλοι πανικοβληθήκαμε. Αλλάξαμε. Ενώ περπατούσα στο σπίτι με τα παπούτσια, τώρα αυτά μένουν πάντα στο κατώφλι. Ενώ καθόμουν στο κρεβάτι με τα ρούχα, τώρα αλλάζω με το που μπω στο σπίτι και βάζω τα ρούχα της ημέρας για πλύσιμο. Ενώ καθάριζα το σπίτι όποτε έβρισκα χρόνο, ΑΝ έβρισκα χρόνο, τώρα έχει γίνει η αγαπημένη μου Σαββατιάτικη ρουτίνα. Γενική κάθε Σάββατο. Και την Κυριακή απολαμβάνω το σπίτι, λες και μόλις μετακόμισα σε αυτό.

Μήπως πια έχω θέμα με την καθαριότητα; Τι λέτε εσείς γιατρέ μου; Με την καθαριότητα όχι μόνο του σπιτιού αλλά και των ρούχων, του αυτοκινήτου, του γραφείου, των χεριών μου. Ο διάδρομος με τα καθαριστικά προϊόντα έχει γίνει ο αγαπημένος μου, οφείλω να ομολογήσω. Πηγαίνω εκεί και χαζεύω με τις ώρες. Η συλλογή μου με απολυμαντικά στο σπίτι έχει γίνει πιο μεγάλη και από την συλλογή μου με παπούτσια. Κονταροχτυπιούνται! Πλέον στην τσάντα μου υπάρχει πάντα ένα – μπορεί και δύο – αντισηπτικά. Και το σημαντικότερο; Σε κάθε δωμάτιο, υπάρχει κάπου, καλά κρυμμένο, ένα μπουκάλι χλωρίνη Klinex. Παντού καραδοκούν οι ιοί και τα βακτήρια. Πρέπει να είμαι ετοιμοπόλεμη. 

Ένα iconic προϊόν για σπίτι που… αστράφτει!

Γιατί με την Klinex θα είμαστε BFFE aka best friends for ever; Γιατί η παχύρευστη σύνθεσή της, εμπλουτισμένη με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-TAC, απολυμαίνει οποιαδήποτε επιφάνεια μέσα στο σπίτι και με προστατεύει εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, που έχουν κάνει κατάληψη στον προσωπικό μου χώρο, νομίζοντας πως είναι δικός τους. Το σπίτι γυαλίζει, ακτινοβολεί και μοσχοβολά λεμόνι, ένα άρωμα που λατρεύω γιατί μου θυμίζει ήρεμο, καλοκαιρινό μεσημεράκι στο μπαλκόνι, να διαβάζω το βιβλίο μου πίνοντας ένα δροσιστικό ανθρακούχο νερό με λεμόνι. Αν εσύ δεν είσαι fan του λεμονιού, πράγμα σπάνιο, μπορείς να επιλέξεις τη ροζ εκδοχή της Klinex που είναι ultra λουλουδένια ή την μωβ που έχει άρωμα λεβάντας.

Εγώ χρησιμοποιώ την Χλωρίνη® Klinex Ultra Λεμόνι σε όλες τις επιφάνειες κυρίως της κουζίνας και στο σφουγγάρισμα, το οποίο πια σε αυτό το σπίτι γίνεται μέρα παρά μέρα. Συγκατοικώ άλλωστε και με 3 σκυλιά. Αυτή την ιστορία όμως, την είπα σε προηγούμενο επεισόδιο. Μπορείς να διαβάσεις εδώ

 Κλείνει η παρένθεση και συνεχίζω με Χλωρίνη® Klinex Ultra Plus Gold για αστραφτερό μπάνιο που σέβεται τον εαυτό του. Αυτή έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την προηγούμενη με την διαφορά πως δεν μυρίζει λεμόνι, έχει λίγο πιο fancy συσκευασία γιατί είναι χρυσή – σε αυτό το σημείο να αναφέρω πως πλέον τα μπουκάλια της Klinex είναι 100% ανακυκλώσιμα – αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων έως 3 φορές περισσότερο, προσφέροντας λάμψη που διαρκεί και προσκολλάται στο πουρί, τα άλατα και τη σκληρή βρωμιά εξουδετερώνοντας τα σε χρόνο ρεκόρ.

Και περνάμε στο κεφάλαιο «λευκά ρούχα». Αυτό το θεματάκι ήταν το μοναδικό που είχα από παλιά. Δεν περίμενα τον Covid19 για να το αποκτήσει. Μάλλον για να το γιγαντώσω. Τα λευκά ρούχα τα θέλω πραγματικά λευκά. Ενοχλούμαι πολύ, όταν κιτρινίζουν. Νιώθω πως χάνουν την ζωντάνια τους. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν επιλέγω την Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex Classic και έχω το κεφάλι μου ήσυχο και τα λευκά μου items όσο πιο λευκά γίνεται, με υγιεινό τρόπο. Αυτά από εμένα για την χλωρίνη Klinex. Αν θέλεις να μάθεις τι άλλα προϊόντα Klinex χρησιμοποιώ, τώρα που έχω μετατραπεί στο απόλυτο clean freak, στείλε μου DM στο Instagram. Θα απαντήσω μόνο σε όσους περνάνε το ίδιο με εμένα.