Ιδέες για να διακοσμήσεις ένα μοναδικό τραπέζι!

Ιδέες για να διακοσμήσεις ένα μοναδικό τραπέζι! | tlife.gr

Ένα καλοδιακοσμημένο τραπέζι, είτε καλείς φίλους είτε όχι, πάντα τραβάει τα βλέμματα! Δες τις ιδέες μας για τη διακόσμηση του τραπεζιού σου αυτή την εποχή!

//
«Ντύσε» το τραπέζι σου σε γήινα χρώματα όπως ταιριάζει στο φθινόπωρο. Χάλκινο, πορτοκαλί, κόκκινο αλλά και χρυσό είναι τα must!

/
Τα φανάρια ειναι μια υπέροχη ιδέα ως κεντρικά κομμάτια του στολισμού του τραπεζιού σου. Μικρά ή μεγάλα ή ο συνδυασμός τους, σερβίτσια σε γήινους τόνους αλλά και χρωματιστά ποτήρια θα δώσουν ρομαντικό, casual αλλά και φιλικό ύφος στο τραπέζι.

/
Το λευκό με μερικές πινελιές γκρίζου στα σερβίτσια και τις πετσέτες καθώς και minimal προτάσεις σε ανθοσυθέσεις κάνουν ένα απλό αλλά αρχοντικό τραπέζι!

/
Τα φρούτα και τα λουλούδια της εποχής μαζί με αντικείμενα όπως κλαδιά ή κέρατα, εμπριμέ τραπεζομάντηλο και μονόχρωμο σερβίτσιο συνθέτουν ένα boho chic στολισμό τραπεζιού.

/
Καφέ και κόκκινο κάνουν αυτό το τραπέζι «ζεστό» και ατμοσφαιρικό.

/
Πράσινο και οι αποχρώσεις του παίζουν σε αυτό το τραπέζι με χαρακτηριστικά τα διαφορετικά είδη λουλουδιών αλλά και τα «νερά» στα πιάτα και στις πιατέλες.

/
Ένα… διονυσιακό τραπέζι σήμερα θα έδειχνε κάπως έτσι, με μπολ με μεταλλικά στοιχεία, βάζα, φρούτα, πήλινα δοχεία, ριχτάρια και τεράστια ανθοδοχεία.

READ more