Ιδέες για να διακοσμήσεις ένα μοναδικό τραπέζι!

Ένα καλοδιακοσμημένο τραπέζι, είτε καλείς φίλους είτε όχι, πάντα τραβάει τα βλέμματα! Δες τις ιδέες μας για τη διακόσμηση του τραπεζιού σου αυτή την εποχή!

//
“Ντύσε” το τραπέζι σου σε γήινα χρώματα όπως ταιριάζει στο φθινόπωρο. Χάλκινο, πορτοκαλί, κόκκινο αλλά και χρυσό είναι τα must!

/
Τα φανάρια ειναι μια υπέροχη ιδέα ως κεντρικά κομμάτια του στολισμού του τραπεζιού σου. Μικρά ή μεγάλα ή ο συνδυασμός τους, σερβίτσια σε γήινους τόνους αλλά και χρωματιστά ποτήρια θα δώσουν ρομαντικό, casual αλλά και φιλικό ύφος στο τραπέζι.

/
Το λευκό με μερικές πινελιές γκρίζου στα σερβίτσια και τις πετσέτες καθώς και minimal προτάσεις σε ανθοσυθέσεις κάνουν ένα απλό αλλά αρχοντικό τραπέζι!

/
Τα φρούτα και τα λουλούδια της εποχής μαζί με αντικείμενα όπως κλαδιά ή κέρατα, εμπριμέ τραπεζομάντηλο και μονόχρωμο σερβίτσιο συνθέτουν ένα boho chic στολισμό τραπεζιού.

/
Καφέ και κόκκινο κάνουν αυτό το τραπέζι “ζεστό” και ατμοσφαιρικό.

/
Πράσινο και οι αποχρώσεις του παίζουν σε αυτό το τραπέζι με χαρακτηριστικά τα διαφορετικά είδη λουλουδιών αλλά και τα “νερά” στα πιάτα και στις πιατέλες.

/
Ένα… διονυσιακό τραπέζι σήμερα θα έδειχνε κάπως έτσι, με μπολ με μεταλλικά στοιχεία, βάζα, φρούτα, πήλινα δοχεία, ριχτάρια και τεράστια ανθοδοχεία.

Read More

And More