Με αυτή τη διακοσμητική λεπτομέρεια, το σπίτι σου θα μοιάζει με μια ζεστή αγκαλιά μέσα στο χειμώνα

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο μελετάω τις τάσεις στην διακόσμηση λίγο πιο διεξοδικά σε σχέση με το συνηθισμένο μου. Ο λόγος; Ανακαινίζω το σαλόνι μου. Όποιος έχει μπει έστω και μια φορά σε αυτή τη διαδικασία, με καταλαβαίνει απόλυτα. Δύσκολη διαδικασία. Από την ενδελεχή έρευνά μου λοιπόν, έχω δει ένα deco trend να παίζει πολύ δυνατά, τόσο στα social media, όσο και στα περιοδικά διακόσμησης και τα sites.

Και αυτό το trend ακούει στο όνομα shearling! Αν είσαι fashion addict, τότε ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Είναι μια τάση που μας απασχολεί όχι μόνο αυτή τη σεζόν αλλά τους κρύους μήνες κάθε χρονιάς. Τότε που η θερμοκρασία πέφτει, πολλές φορές υπό του μηδενός, και χρειαζόμαστε κάτι που να μοιάζει με σφιχτή, ζεστή αγκαλιά. Το λεγόμενο… μπουκλέ. Αυτή τη σεζόν κάνει την επέλασή του: σε πανωφόρια, σε αξεσουάρ, σε παπούτσια, σε τσάντες. Και…Και… Και στην διακόσμηση πλέον!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carolina Storm (@carolinastorm)

Ψάχνοντας για deco inspo στο Pinterest αλλά και σε πληθώρα Instagram accounts, παρατήρησα πως μερικά στοιχεία επαναλαμβάνονταν αρκετά συχνά. Όπως παραδείγματος χάρη η shearling πολυθρόνα σε ιβουάρ απόχρωση – συνήθως. Μπορώ να φανταστώ τους λόγους που αυτό το item κάνει «πάταγο» σε αυτή τη φάση – με συγχωρείτε για την έκφραση. Να πω μερικούς από αυτούς; Λόγω της υφής της είναι εξαιρετικά cosy. Χουχουλιάρικη, πώς το λένε. Μοιάζει με αγκαλίτσα. Γεμίζει θαλπωρή το δωμάτιο, το κάνει να δείχνει πιο ζεστό, πιο σπιτίσιο. Είναι επίσης super stylish, είναι trendy, ανεβάζει δηλαδή κατά πολύ την αισθητική ενός δωματίου. Ποιος δεν αποζητά κάτι τέτοιο για το σαλόνι του ή το υπνοδωμάτιό του; Να πω και άλλα; Το χρώμα της μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, οπότε μπορεί να κουμπώσει σε πολλά σαλόνια – ανεξαρτήτως των αποχρώσεών τους ή ακόμα και τους στυλ τους. Νομίζω πως σε έχω πείσει. Και αν δεν το έχω κάνει, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω σχέδια, και θα πεισθείς και με το παραπάνω να κάνεις μια τέτοια προσθήκη στην διακόσμηση του σπιτού σου.

9 shearling πολυθρόνες για να προσθέσεις το απόλυτο deco item του φετινού χειμώνα στον χώρο σου:

Πολυθρόνα με ξύλινη βάση, H&M Home.

Μπουκλέ πολυθρόνα, Zara Home.

Πολυθρόνα, Interni Store Moda Bagno.

Μπουκλέ πολυθρόνα, La Redoute.

Πολυθρόνα με ξύλινο σκελετό, Kave Home.

Μπουκλέ πολυθρόνα, La Redoute. 

Shearling πολυθρόνα με ξύλινα πόδια, Jusk.

Μπουκλέ πολυθρόνα με ξύλινες λεπτομέρειες, Zara Home.

Shearling πολυθρόνα, Kave Home.

Read More

And More