Spoil the child! Τα πιο ακριβά παιδικά κρεβατάκια είναι αυτά!

Εάν θέλεις να κακομάθεις το παιδί σου τότε αυτή η εταιρεία έχει τον τρόπο να το κάνεις! Αρκεί να διαθέσεις ένα πολύ σεβαστό ποσό και το παιδικό δωμάτιο γίνεται τόσο ονειρικό που θα θες να ξαναγίνεις παιδί!
Μια πορτογαλική εταιρεία, η Circu, αναλαμβάνει να φέρει στα παιδικά δωμάτια λίγη ονειρική μαγεία αλλά το κόστος είναι αρκετά υψηλό!
Κάθε έπιπλο που φτιάχνει είναι χειροποίητο με φινιρίσματα που συχνά περιλαμβάνουν ατόφιο χρυσό και προηγμένα συστήματα ήχου και εικόνας.


Εμπνευσμένο από το κλασικό βανάκι της Volkswagen, αυτό το κρεβάτι είναι φτιαγμένο από fiberglass και ξύλο και διαθέτει από τηλεόραση μέχρι και μίνι μπαρ στο εσωτερικό του. Το κόστος του; Ξεπερνάει τις 30.000 ευρώ!


Για το παιδί που ονειρεύεται το διάστημα, ένας πύραυλος από fiberglass, βελούδο και χρυσό είναι αυτό που χρειάζεται! Η συγκεκριμένη πολυθρόνα-πύραυλος διαθέτει δικό της τηλεχειριζόμενο ηχοσύστημα και σύστημα φωτισμού και στα ξύλινα σκαλιά υπάρχει μικρό χρηματοκιβώτιο με φινίρισμα αληθινού χρυσού.


Αυτό το πολυτελές κρεβατάκι αναπαριστά ένα κοχύλι για τα κορίτσια που αισθάνονται… γοργόνες. Διαθέτει σύστημα φωτισμού και είναι χειροποίητο.


Τι να πει κανείς για το κρεβάτι-αερόστατο; Ότι τα τελειώματά του είναι από χρυσό; Ότι είναι πλεγμένο στο χέρι; Ότι έχει ενσωματωμένα συρτάρια και μετατρέπεται και σε καναπέ; Η εικόνα μιλάει από μόνη της.


Η Circu διαθέτει και άλλα αντικείμενα που μπορούν να κακομάθουν ένα παιδί. Για παράδειγμα αυτό το κουτί αποθήκευσης που αναπαραριστά μια πλάκα χρυσού αλλά και τον απίθανο μαγικό καθρέφτη που γίνεται τηλεόραση!

Read More

And More