Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Πώς θα το στολίσεις φέτος; Σου δίνουμε ιδέες…

Άλλη μια ιδιαίτερη χρονιά και η ψυχολογία μας χρειάζεται κάτι για να πάρει τα πάνω της. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έρχεται πάντα για να κλείσει το μάτι στην αισιοδοξία μας, στη χαρά, στο χαμόγελο. Μπαίνει στο σπίτι μας φορώντας τα γιορτινά του και ο χώρος αλλάζει διάθεση. Το ίδιο κι εμείς…

Πώς θα στολίσεις το δέντρο σου φέτος; Τι θα σκεφτείς; Θα κινηθείς παραδοσιακά ή θα τολμήσεις κάτι διαφορετικό; Μπορείς να εμπνευστείς από τη μόδα, από το κέφι σου, από ό,τι θέλεις και αγαπάς. Μπορείς να ξεκινήσεις τις χειροτεχνίες, να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου… Άφησε τη δημιουργικότητά σου ελεύθερη και δημιούργησε ένα δέντρο που θα σε κάνει να χαμογελάσεις.

A twist of fashion
Αν αγαπάς τη μόδα, τα στολίδια σου μπορεί να είναι διάσημα λογότυπα. Μπορείς να ξεκινήσεις τη χειροτεχνία, να τυπώσεις τα αγαπημένα σου λογότυπα σε χαρτί και να δημιουργήσεις στολίδια που παραπέμπουν σε διάσημους οίκους. Ή σε αγαπημένα αξεσουάρ. Σίγουρα το δέντρο σου δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Xmas Fun
Χριστούγεννα σημαίνει χαρά, παιχνίδια, χρώματα, φωτάκια. Αν έχεις παιδί ή αν κρύβεις ένα παιδί μέσα σου, μπορείς να ντύσεις το δέντρο σου με χρώματα, παιχνίδια, γλιφιτζούρια, μπισκότα. Μπορεί το δέντρο σου να θυμίζει ζαχαρωτό και κάθε φορά που μπαίνεις σπίτι σου να σχηματίζεται στο πρόσωπό σου ένα παιδικό χαμόγελο.

 

Glam Glam
Αν προτιμάς τις μεταλλικές λάμψεις και την κλασική κομψότητα δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις ένα δέντρο που θα λάμπει. Συνδύασε χρυσό με λευκό, η ροζ με μεταλλικές λάμψεις ή ασημί.

Άσπρο – Μαύρο
Ίσως πιο εναλλακτικό, αλλά αγαπημένο. Άσπρο και μαύρο στη διάθεση σου για να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Το παν είναι να εκφράζει το στιλ σου.

And More