Give me a summer to remember!

Αγαπώ τόσο το καλοκαίρι που δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πέφτω σε χειμερία νάρκη και να χάνω τη σεζόν Fall/Winter, ακόμη κι αν έχει τα καλύτερα ρούχα! Και είμαι επίσης από αυτές που δεν γυρνάνε καν τα ρολόγια τους τον Χειμώνα. Βέβαια, έτσι γλιτώνω τα μπερδέματα του γυρίστε τα ρολόγια σας μια ώρα πίσω- μπροστά-whatever αλλά αποκτώ τα άλλα των αργοπορημένων ραντεβού (αλλά έχω κι αυτό το i-phone με τις πρωτοβουλίες του, ώστε στα δύσκολα τελικά να καταλήγω να κοιτάω την ώρα από εκεί!). Τέλος πάντων! Ήρθε επιτέλους καλοκαίρι και το εκλαμβάνω έτσι ακριβώς! Ως τέλος (των αρνητικών) πάντων…

Πάρε για παράδειγμα αυτό το τραγούδι… Σκέφτεσαι κάτι στενόχωρο, αρχίζει να το παίζει στο ράδιο, ανοίγεις δυνατά τη μουσική, λες ένα τέλος πάντων, κατεβάζεις την κουκούλα στο αμάξι αλλά κι αν δεν έχεις (η πλειοψηφία δεν έχει οπότε δεν ξέρω πώς μου ΄ρθε!), δεν σε νοιάζει! Γιατί έχεις αμάξι, ή έστω ραδιόφωνο!

Γιατί το καλοκαίρι είναι… ΚΑΛΟκαίρι!

Είναι cocktails με 1651285 θερμίδες το ένα αλλά… τέλος πάντων!

Είναι οι Havaianas σου και το βιβλίο που διαβάζεις να έχουν κάτι κοινό: Σαγιονάρα και… Sayoanara books και υπό χειμερινές συνθήκες θα ντρεπόσουν να το κρατήσεις στο μετρό και να σε δουν να το διαβάζεις αλλά τώρα είναι καλοκαίρι και… τέλος πάντων!

Και στο TLIFE το καλοκαίρι καταλαβαίνεις ότι έχει έρθει όταν η Σοφία μας ζητάει συνέχεια πάγο όταν παραγγέλνουμε δικούς μας καφέδες. Και είναι εκνευριστικό αλλά… τέλος πάντων, εμείς της παραγγέλνουμε!

Και το καταλαβαίνεις και όταν ανοίγω τα ταπεράκια της μαμάς μου και βρίσκω μέσα πεπόνι και κεράσια. Καλά! Καλά! Αυτό συμβαίνει μηηηηνες τώρα γιατί… τέλος πάντων, η μαμά μου είναι πολύ μπροστά!

Και δεν θέλω και πολλά για να γίνω ευτυχισμένη το καλοκαίρι και να το θυμάμαι για πάντα! Δώσε μου μουσική, κάμποσα cocktails, ταπεράκια με πεπόνι, σαγιονάρες και βιβλία. Α! Και στην Σοφία λίγο πάγο!

And More