Τελικά τα πιο ωραία συμβαίνουν όταν δεν τα οργανώνεις!

Τελικά τα πιο ωραία συμβαίνουν όταν δεν τα οργανώνεις! Και ασφαλώς αυτά τα ωραία έχουν πάντα να κάνουν με γλέντι και γιορτές. Έτσι έγινε και το βράδυ της Κυριακής, το γνωστό 25 Αύγουστο! Το Αρτεμάκι είχε γενέθλια και το γιορτάσαμε με όλες τις τιμές…
Μόλις μια μέρα πριν γύρισα από τις διακοπές και ούσα πτώμα το Σαββατόβραδο το πέρασα στο σπίτι, αλλά φαίνεται πως κράτησα δυνάμεις για την Κυριακή. Όλα έγιναν χωρίς καμιά οργάνωση, ασυνήθιστο για ταυράκι που είμαι, αλλά δεν πειράζει. Με την Άρτεμη κανονίσαμε ένα χαλαρό ποτό το βράδυ για τα “Χρόνια Πολλά” που τελικά κατέληξε σε… παρτάκι!

Η Άρτεμις, η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος έφθασαν πρώτοι στο μπαρ που κανονίσαμε την έξοδο κάπου στο Χαλάνδρι και αυτό μας δυσκόλεψε λίγο, αφού έφθασα και εγώ με την Μαίρη κρατώντας τυλιγμένη την τούρτα και αναζητώντας αγωνιωδώς ένα σερβιτόρο για να την πασάρω χωρίς να το πάρει είδηση η εορτάζουσα. Τελικά τα καταφέραμε και μπήκαμε στο μαγαζί κυρίες, σφυρίζοντας αδιάφορα σαν να μην έγινε τίποτα και λίγο αργότερα ήρθε στην παρέα μας και ο Γιώργος.
Αφού, λοιπόν, ήπιαμε τα ποτά μας, τα σφηνάκια που ακολούθησαν και χορέψαμε και λίγο, κατέφθασε η τούρτα, σε σχήμα λευκής καρδιάς με σοκολάτα και γεύση κρέμας – μπισκότου και πάνω ένα κεράκι ερωτηματικό – για να μην προδίδουμε και ηλικίες.

Η φίλη μας δεν το περίμενε και άρχισε να λέει: “Πλάκα κάνεις, πλάκα κάνεις, ποιος την έφερε”, με τους υπόλοιπους να γελάμε συνωμοτικά ο ένας στον άλλον. Μετά το πρώτο (ευχάριστο ελπίζω) σοκ, της τραγουδήσαμε την ελληνική version του Happy Birthday και την αφήσαμε να κάνει την ευχή της, σβήνοντας το κερί! Βγάλαμε τις απαραίτητες φωτογραφίες, ξέρεις αστείες φατσούλες και πόζες αγκαλιά με την τούρτα και πιάσαμε τα κουταλάκια ανά χείρας, μέχρι και την τελευταία κουταλιά αυτού του γλυκού πειρασμού!

Όμορφα ήταν…
Χαρούμενα Γενέθλια Αρτεμάκι! Να σε χαιρόμαστε

And More