Θέλεις να κρατήσεις το “καλοκαίρι” στα μαλλιά σου… για πάντα; Ξέρω το μυστικό!

To καλοκαίρι ήταν υπέροχο! Θάλασσα, ήλιος, ταξίδια, αλλά κυρίως φανταστικά μαλλιά! Είναι αλήθεια πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα μαλλιά μου ήταν ακόμη πιο λαμπερά, πιο πλούσια, πιο εντυπωσιακά και το αγαπημένο μου Τimotei με βοήθησε σε αυτό, αφού το χρησιμοποιώ αποκλειστικά από την μέρα που η beauty editor Nατάσσα Μπερέκου μου το σύστησε ως το απόλυτο προϊόν για τον τύπο μου!

Ολα τα ωραία, όμως, κάποτε τελειώνουν και η επιστροφή στην Αθήνα είναι πλέον γεγονός! Κούραση, ρύπανση, ατελείωτες ώρες στους δρόμους και κυρίως ελάχιστος χρόνος για περιποίηση!

Τι να κάνω, λοιπόν, ώστε να μην χάσω το summer mood που έχουν αποκτήσει τα μαλλιά μου; Πώς θα “κρατήσω” το καλοκαίρι για πάντα; Η απάντηση είναι το Τimotei!

Συστατικά που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών μου, όπως η αλόη βέρα και το γάλα καρύδας που τους προσφέρουν λάμψη και φροντίδα χωρίς να τα βαραίνουν, δίνουν αποτέλεσμα που θυμίζει νησί ακόμα και τώρα που έχω γυρίσει στην Αθήνα!

Με 0% parabens, χωρίς σιλικόνη και καθόλου χρωστικές, έχω μαλλιά υγιή και φυσικά όμορφα, διατηρώντας το χρώμα του καλοκαιριού για πολύ καιρό ακόμη!

Μυρωδιές που με ταξιδεύουν ξανά στις ηλιούλουστες ημέρες και άρωμα που κάνει τα μαλλιά ακαταμάχητα! Τώρα ξέρω ότι για να κρατήσω για πάντα το καλοκαίρι στα μαλλιά μου, το Τimotei είναι το μυστικό μου!

Εύκολα και φυσικά με τα αγαπημένα μου προϊόντα, έχω το αποτέλεσμα που επιθυμώ: Γιατί η ομορφιά είναι στη φύση μας!

Ευχαριστώ Τimotei!

Φωτογράφος: Aλέξανδρος Μακρής
Μake up: Ρόη Τέτση (Make up lab by Yiannis Marketakis)
Μαλλιά: Φωτεινή Καραβά (Κομμώτήρια Ιkonomakis)

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Parthenon για τη φιλοξενεία

Read More

And More