Brad Pitt: Διαλυμένος μετά τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της Angelina Jolie

Όπως σου γράψαμε πριν μερικές ημέρες, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt πρόκειται να βρεθούν στα δικαστήρια για το πολύκροτο διαζύγιό τους. Το The Blast εξασφάλισε έγγραφα από τη δικογραφία σύμφωνα με τα οποία η διάσημη star είναι έτοιμη να εμφανιστεί με αποδείξεις για την κακοποίησή που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε από τον πρώην σύζυγό της.

Ύστερα απ’ όλα αυτά, φαίνεται πως ο Brad Pitt βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ πηγή κοντά στο περιβάλλον του χολιγουντιανού ηθοποιού αναφέρει στο The Blast: «Ο Brad είναι διαλυμένος που η Angelina επέλεξε αυτόν τον δρόμο. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα που έχουν μείνει από αυτόν τον γάμο. Εχει αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις του, έχει σταματήσει να πίνει. Ο γάμος τους ήταν πολύ παθιασμένος και τοξικός ανά περιόδους και όπως όλα τα ζευγάρια είχαν καβγάδες. Είχαν όμως και υπέροχες στιγμές μαζί».

«Ο Brad ποτέ δεν επιτέθηκε στην Angelina. Ωστόσο οι δικηγόροι του θεωρούν ότι επίτηδες έγινε διαρροή των εγγράφων για να επηρεαστεί η κοινή γνώμη. Νιώθει ότι τον απομονώνουν όλο και περισσότερο από τα παιδιά του και αυτό είναι καταστροφικό για εκείνον», προσθέτει η πηγή.

Θυμίζουμε πως η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού για το διαζύγιο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016 και ακόμη δεν έχουν καταφέρει να καταλήξουν σε μια κοινή απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών τους και τον διαμοιρασμό της τεράστιας περιουσίας τους. O Brad Pitt έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή να μοιράσουν την επιμέλεια, κάτι που δεν βρίσκει καθόλου σύμφωνη την Angelina Jolie, η οποία επιθυμεί να φύγει μόνιμα στο Λονδίνο μακριά από τον πατέρα των παιδιών της.

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

Read More

And More