Dancing with the Stars – Στέφανος Δημουλάς: Το εξώφυλλο σε γκέι περιοδικό με τον πατέρα του και οι μεγάλες συνεργασίες

Ο Στέφανος Δημουλάς συστήθηκε στο ελληνικό κοινό πριν από ένα χρόνο περίπου, μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show». Έναν χρόνο μετά, επέστρεψε στην τηλεόραση, μέσα από την κριτική επιτροπή του Dancing with the stars, όπου μαζί με τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, τον Τζέισον Ροδίτη και την Έλενα Λιζάρδου σχολιάζουν τους celebrities του σόου.

Ποιος είναι ο Στέφανος Δημουλάς

Ο Στέφανος Δημουλάς γεννήθηκε το 1994 στο Βόλο και έδειξε από πολύ νωρίς την αγάπη του για τον χορό.  Είναι Έλληνας χορευτής νεοκλασικού μπαλέτου και χορογράφος με έδρα το Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου. 

«Μία μέρα είδα στην τηλεόραση τη Λίμνη των Κύκνων και σε ηλικία τεσσάρων ετών είπα πως εγώ αυτό θα κάνω. Οι γονείς μου ήταν άνθρωποι πεπαιδευμένοι δεν τους ένοιαζε τι θα πουν οι γείτονες. Είπαν αφού το παιδί έχει αυτή τη φυσική κλήση, με χαρά να τον αφήσουμε να τον εξελίξει αυτό», είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του στο bovary.

Στα 18 του μετακόμισε στη Γλασκώβη, για να συνεχίσει ανώτερες σπουδές, στη Βασιλική Ακαδημία της Σκωτίας, όπου αποφοίτησε το 2015, με Μπάτσελορ πτυχίο στο Μοντέρνο Μπαλέτο.

Ο Στέφανος Δημουλάς έχει λάβει μέρος και στην παγκόσμια περιοδεία του Μιούζικαλ Voices of the Amazon, ενώ έχει συνεργαστεί με την Jennifer Hudson, την Candi Staton, τους Röyksopp, την Alicia Keys και την Kate Moss.

«Πρέπει να προβάλλεις σωστά και επαγγελματικά τον εαυτό σου για να σε πάρει και ο άλλος στα σοβαρά και να σε αντιμετωπίσει όπως πρέπει. Όταν βρέθηκα κι εγώ σε επιτροπή επιλογής χορευτών, κατάλαβα γιατί εγώ τελικά βρέθηκα να είμαι ανάμεσα σε 35 ανθρώπους μέσα σ’ ένα στούντιο στη Βασιλική Όπερα στο Covent Garden για οντισιόν και κατέληξαν να πάρουν εμένα κι άλλον έναν. Γιατί όλα αυτά που τους παρουσίασα ήταν επαγγελματικού επιπέδου. Δεν είχα καμία γνωριμία, δεν με πήρε κανένας να μου πει ότι έχουν οντισιόν και να πάω στο στούντιο, είχα τα μάτια μου δεκατέσσερα και ήταν ξεκάθαρα αξιοκρατικό όλο αυτό» τόνισε για την αρχή της καριέρας του σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Ipop.

Στα πρώτα αποτελέσματα των αναζητήσεων του ονόματός του στη google, είναι και η φωτογράφηση του Στέφανου Δημουλά στο γκέι περιοδικού Attitude για το Pride Issue, όπου πόζαρε με τον πατέρα του. Άλλωστε, ο κριτής του DWTS είναι γνωστός ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Το εξώφυλλο στο περιοδικό Attitude

Το 2019 ο Στέφανος Δημουλάς αποδέχτηκε την πρόταση του μεγαλύτερου LGBTQ περιοδικού της Βρετανίας και πόζαρε μαζί με τον πατέρα του για το εξώφυλλό του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Dimoulas (@stefanos_dimoulas)

«Το θέμα του περιοδικού δεν ήταν η σεξουαλικότητα, ήταν η αποδοχή από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Μόλις γνώρισα κάποια άτομα από το περιοδικό, μιλήσαμε και μου ζήτησαν να τους προτείνω εγώ έναν τρόπο που θα μπορούσα να είμαι στο εξώφυλλο και ποιο άτομο θα επέλεγα. Κατευθείαν συνειρμικά σκέφτηκα τους γονείς μου. Σκέφτηκα ότι ο πατέρας είναι πολύ πιο σημαντικός για έναν γιο να τον έχει στο πλάι του, είναι λίγο πιο ιδιαίτερο.

Ο πατέρας μου στην αρχή δίστασε γιατί μεγαλώσαμε σε ένα περιβάλλον το οποίο θέλαμε να διαφυλάξουμε τις οποιεσδήποτε επιλογές υπάρχουν μέσα σε ένα σπίτι. Στη συνέχεια όμως του εξήγησα ότι δίνει έχει να κάνει με κάτι που θέλω εγώ να προωθήσω και έτσι δέχτηκε», εξήγησε ο Στέφανος Δημουλάς.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Read More

And More